סיכום שבוע י'אל!

Envenom

New member
סיכום שבוע י'אל!

להלן, דלהלן, כדלהלן, לעיל, מצ"ב, רצ"ב, חצ"ב:
אז איך עבר השבוע?
רוצה לספר על אירועים מיוחדים שהיו השבוע?
מהו שיר השבוע שלך?
משהו שקנית\קיבלת השבוע?
לאן נסעת השבוע?
משפט השבוע?
ציטוט משיר שממש עושה לך טוב?
משהו שרצית לעשות השבוע ולא עשית?
משהו שרצית לעשות השבוע ועשית?
שתי מילים לסיכום השבוע?
תמונת השבוע? תאר והסבר?
איך אתה חוגג את כניסת השבת הערב?
היו בגרויות/מגנים השבוע? איך היה?
שיעור נבחר בבצפר:
אדם שאפיין ת'שבוע:
יום נבחר:
השבוע מ1 עד 10:
הגדיר את השבוע הבא:
מה אתה עושה ביום ראשון?
אירועים חשובים שיש לך שבוע הבא?
משהו שאתה חייב לעשות שבוע הבא?
מישהו שתפגוש שבוע הבא?
איך תרצה לפתוח את השבוע?
משפט או ביטוי [רצוי אופטימי] לפתיחת השבוע?
וספיישל מיוחד: מה אתם אומרים למייקי כדי להראות לה שכולנו אוהבים אותה ושתהיה חזקה??

כדלקמן

אז איך עבר השבוע? מעולה. פשוט מעולה!!! רוצה לספר על אירועים מיוחדים שהיו השבוע? הייתי בפסטיבל האביב, ופגשתי אנשים שכ"כ רציתי לשכוח. מהו שיר השבוע שלך? smack that ובבקשה אל תשאלו למה:| משהו שקנית\קיבלת השבוע? קניתי קולה ובכמויות. נחשב?! לאן נסעת השבוע? שומקום. משפט השבוע? "אם ננקה את הרצפה אז לא יפלו עליה עלים. כי היא נקייה." ציטוט משיר שממש עושה לך טוב? אני חייבת לשבור ולהכניס ציטוט מסרט: "כשאנשים לא מקבלים את מה שהם רוצים הם נהיים עצובים. וכשהם מקבלים את מה שהם רוצים, הם עדיין נהיים עצובים. כי זה לא נמשך לנצח" משהו שרצית לעשות השבוע ולא עשית? לקנות מכנסיים חדשים משהו שרצית לעשות השבוע ועשית? לדבר עם דן. שתי מילים לסיכום השבוע? אחד הטובים. תמונת השבוע? תאר והסבר?-- איך אתה חוגג את כניסת השבת הערב? חגגתי. ראיתי סרט וישנתי אצל מיי. היו בגרויות/מגנים השבוע? איך היה? שלילי. שיעור נבחר בבצפר: ספרות. אדם שאפיין ת'שבוע: פונדי יום נבחר: ראשון. השבוע מ1 עד 10: 10!!!!! הגדיר את השבוע הבא: הולך להיות קצת קשה כי חוזריםם לשגרה ואין ימי עבודה אז לא פוגשים אנשים ויש פול טיים... מה אתה עושה ביום ראשון? חוג. אירועים חשובים שיש לך שבוע הבא? פירוק בשניוהופעה של צופי ת"א בשלישי ושם אני פוגשת את מתן!!! וסמינר קיץ ביום שישי(:)!! משהו שאתה חייב לעשות שבוע הבא? לדבר עם דן. מישהו שתפגוש שבוע הבא? כולם. איך תרצה לפתוח את השבוע? בכיף. משפט או ביטוי [רצוי אופטימי] לפתיחת השבוע? שיילך כמו שצריך. וספיישל מיוחד: מה אתם אומרים למייקי כדי להראות לה שכולנו אוהבים אותה ושתהיה חזקה?? מייקי אני אוהבת אותך!!!@ תיהיי חזקה, אנחנו תמיד פה בשבילך, כולה לפתוח את האינטרנט ולכתוב את האתר הבא:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=602 או שאת עצלנית
ויש לך במועדפים. ואל חשש, כל טירון חדש שאוהב את אמינם שנכנס לכאן לא ייצא מפה בנאדם. מה שנעשה לו!! על אחריותי!!

*זה כ"כ מבלבל שיש להם אותו שם!!! חח

משהו שרצית לעשות השבוע ועשית? לדבר עם עידן. משהו שאתה חייב לעשות שבוע הבא? לדבר עם דן. פחח.

Miss Slim Shady

New member
בלה בלה בלה...

אז איך עבר השבוע? מלחיץ... רוצה לספר על אירועים מיוחדים שהיו השבוע? לא היו ל אירועים מיוחדים!!... כל הזמן ישבתי בבית וחרשתי... (מבחן ענק במתימטיקה..) מהו שיר השבוע שלך? לא היה לי זמן לשמוע שירים... הייתי במצב קשה.. משהו שקנית\קיבלת השבוע? לא יצאתי מהבית... לאן נסעת השבוע? אמרתי שלא יצאתי מהבית.. תעקבו... משפט השבוע? "פאקצות קטנות שקט!..החרשתם אותי כבר נה נה נה.. חפרניות" ציטוט משיר שממש עושה לך טוב? שום שיר לא עשה לי טוב השבוע.. משהו שרצית לעשות השבוע ולא עשית? מלא דברים.. משהו שרצית לעשות השבוע ועשית? ראיתי את שודדי הקראביים... (חח..סוף סוף..) שתי מילים לסיכום השבוע? מלחיץ בטירוף (?!) תמונת השבוע? תאר והסבר? אין לי כוח... איך אתה חוגג את כניסת השבת הערב? לא חוגגת... סתם יושבת מול הטלווזיה.. ואתם לא יודעים כמה זה כיף סתם לשבת ולהתבטל אחרי שבוע שלך שלא עשית את זה... החיים הטובים... היו בגרויות/מגנים השבוע? איך היה? לא.. כיתה ט'.. שיעור נבחר בבצפר: אדם שאפיין ת'שבוע:
יום נבחר: חמישי... השבוע מ1 עד 10: 0.5 הגדיר את השבוע הבא: מעולה!.. מה אתה עושה ביום ראשון? כלום... (חיחיח... החיים הטובים...) אירועים חשובים שיש לך שבוע הבא? שום דבר... הדבר הכי חשוב שיש לי לעשות זה לישון... :p משהו שאתה חייב לעשות שבוע הבא? כלום... ושוב :p מישהו שתפגוש שבוע הבא? מקווה אף אחד.. השבוע ראיתי מספיק פרצופים מעצבנים.. איך תרצה לפתוח את השבוע? בלישון?! משפט או ביטוי [רצוי אופטימי] לפתיחת השבוע? משפט אופטימי?! וספיישל מיוחד: מה אתם אומרים למייקי כדי להראות לה שכולנו אוהבים אותה ושתהיה חזקה?? טוב אמממ.. תהיי חזקה...
ואנחנו מחכים לך פה!.. :)

IפותI

New member
ווהו

אז איך עבר השבוע? סביר+ רוצה לספר על אירועים מיוחדים שהיו השבוע? התנחלנו אצל כוכביD: מהו שיר השבוע שלך? iris- goo goo dolls משהו שקנית\קיבלת השבוע? לא זוכרת, נראלי קשת לשיער. לאן נסעת השבוע? לבית של כוכבי? משפט השבוע? "אני אפת'ך ת'פטמה!" ציטוט משיר שממש עושה לך טוב? אין משהו שרצית לעשות השבוע ולא עשית? אין משהו שרצית לעשות השבוע ועשית? לצאת שתי מילים לסיכום השבוע? סביר פלוס תמונת השבוע? תאר והסבר? אין לי כוח איך אתה חוגג את כניסת השבת הערב? בהתנחלות היו בגרויות/מגנים השבוע? איך היה? אני בכתה ז'): שיעור נבחר בבצפר: מתמטיקהXDDDDDDD היה כ"כ מצחיק! "אם ההתנהגות שלך תמשך ככה, את לא תבואי לשיעור הבא!" - "שיעור הבא זה השיעור האחרון, לא חבל?" אדם שאפיין ת'שבוע: כוכבי. יום נבחר: שישי השבוע מ1 עד 10: 6 הגדיר את השבוע הבא: נחמד מה אתה עושה ביום ראשון? כלום אירועים חשובים שיש לך שבוע הבא? בטח מאבחנת משהו שאתה חייב לעשות שבוע הבא?לצאת מישהו שתפגוש שבוע הבא? כולם בערך איך תרצה לפתוח את השבוע? בכיף וצחוקים משפט או ביטוי [רצוי אופטימי] לפתיחת השבוע? אין וספיישל מיוחד: מה אתם אומרים למייקי כדי להראות לה שכולנו אוהבים אותה ושתהיה חזקה?? מייקי, יהיה טוב, וכולנו נורא נורא נורא נורא אוהבים אותך, ואם את צריכה לדבר עם מישהו אני, ואני בטוחה שגם כל שאר חברי הפורום פה בשבילך.

Under the GUN

New member
מי לא הלך לבצפר? אני../images/Emo9.gif

אז איך עבר השבוע? יותר מדי לחץ! רוצה לספר על אירועים מיוחדים שהיו השבוע? מתכונת בלשון מהו שיר השבוע שלך? No More Sorrow/Linkin Park משהו שקנית\קיבלת השבוע? כלום לאן נסעת השבוע? ללהבים (ליד ב"ש) משפט השבוע? "אז מה אם אני שומעת מזרחית?! אתה שומע שירי אימה!" ציטוט משיר שממש עושה לך טוב? לא מצליח לחשוב על אחד משהו שרצית לעשות השבוע ולא עשית? לחיות משהו שרצית לעשות השבוע ועשית? ללמוד ללשון שתי מילים לסיכום השבוע? מתכונת בלשון תמונת השבוע? תאר והסבר? אין לי כוח איך אתה חוגג את כניסת השבת הערב? dude, יום שני היום היו בגרויות/מגנים השבוע? איך היה? מתכונת בלשון שיעור נבחר בבצפר: לא למדנו אדם שאפיין ת'שבוע: ידידה שלי יום נבחר: חמישי, לצאת מהמתכונת זה כ"כ כיף השבוע מ1 עד 10: 5, בגלל החוסר חיים הגדיר את השבוע הבא: יהיה כיף מה אתה עושה ביום ראשון? הבא? יומולדת אירועים חשובים שיש לך שבוע הבא? בגרות בהיסטוריה בחמישי, מתכונת בלשון בראשו ויומולדת בראשון משהו שאתה חייב לעשות שבוע הבא? לא יודע מישהו שתפגוש שבוע הבא? כמה שיותר אנשים.. אני לא אראה אותם כל החופש איך תרצה לפתוח את השבוע? בלישון משפט או ביטוי [רצוי אופטימי] לפתיחת השבוע? אין וספיישל מיוחד: מה אתם אומרים למייקי כדי להראות לה שכולנו אוהבים אותה ושתהיה חזקה?? באמת שאני לא יודע, אבל מייקי יודעת שאני חולה לה על התחת התימני ואני יעשה הכל בשבילה

למעלה