סיכום שבוע חם

סיכום שבוע חם

שיר השבוע של נועם:
שיר השבוע של אומן אחר:
אלבום שבועי:
הופעה שבועית:
חוויה טובה שעברתם השבוע:
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע:
השבוע החמים הזה עבר בסדר?
מאכל שבועי:
תוכנית טלווזיה\\רדיו\\כתבה מעיתון שעשו לכם את השבוע:
SMS\\שיחת טלפון שעשו לכם את השבוע:
ציון לשבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
תמונה: סופ"ש קסום לכולם
תהנו בים ותשתדלו לא להישרף............

WakeUpMan

New member
My week

שיר השבוע של נועם: לא קיים, למען האמת שיר השבוע של אומן אחר: The Killers - Somebody told me, יזהר אשדות - מתאהב בך מחדש אלבום שבועי: הבילויים - הבילויים הופעה שבועית: אדיר מילר! כל כך! חוויה טובה שעברתם השבוע: אדיר מילר, שיחות... חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: בגרות במת'.. השבוע החמים הזה עבר בסדר? בסופו של דבר, כן :) מאכל שבועי: גלידה תוכנית טלווזיה\\רדיו\\כתבה מעיתון שעשו לכם את השבוע: - SMS\\שיחת טלפון שעשו לכם את השבוע: סוד, =] ציון לשבוע: 8.4 תוכניות לשבוע הבא: חופש ג ד ו לללללללללללל! (ועבודה...) תמונה: -

יובלל ג

New member
יואו אדיר מילר../images/Emo47.gif

הוא כזה מלך!! הייתי כבר בשתי הופעות שלו המאלתר מספר אחת בארץ (=

יובלל ג

New member
אין עוד יום אין עוד דקה

שיר השבוע של נועם: אין שיר השבוע של אומן אחר: מחנה קיץ-גרעין 21 "תגידו לה שיש, חניך שמבקש , להיות הילד שככופת בגובה" XD אלבום שבועי:
הופעה שבועית: רגע של תרבות - זה משהו עם איכות חוויה טובה שעברתם השבוע: קורס בוגרים 2010!! -עשרה ימים מדהימים, מסיבה במשק77,עבודה,סרט,מסעדה,המשחק של מכבי,אצל הדר, אצל מיתר , קניות עם אמא. חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: הקורס נגמר
, החדר מבולגן השבוע החמים הזה עבר בסדר? מעולה מאכל שבועי: אורז בחדר אוכל של הקורס תוכנית טלווזיה\\רדיו\\כתבה מעיתון שעשו לכם את השבוע: האוס SMS\\שיחת טלפון שעשו לכם את השבוע: עם דולב ציון לשבוע: 9.8 תוכניות לשבוע הבא: השתלמות צוות מוביל, ארוחת גיוס לניב ,קניות לברמצוה של אחי,הגשת קלסר מחנאות, פגישה חדר נושא, אירוח בין ישובי , עלייה לתורה של אחי הקטן תמונה:

אל תדאגו לאנשים מהעבר שלכם

יש סיבה שהם לא חלק מהעתיד שלכם!! שיר השבוע של נועם: - שיר השבוע של אומן אחר:הכל רחוק הכל איתך-דור דניאל. אמא תראי-אביב גפן בעקבות הסיפור המרגש:S אלבום שבועי: מממ... אין ספציפי הופעה שבועית:וואלה אין.. חוויה טובה שעברתם השבוע:נאפיס,אתמול.. שמירה קצת,עם שירלי,מפגש טירונות בעזריאלי ולראות את הילי וענברי. חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: אוהו אוהו שלא נתחיל לדבר על זה בכלל השבוע החמים הזה עבר בסדר? שורדים. מאכל שבועי:אוכל סיני זה להיט תוכנית טלווזיה\\רדיו\\כתבה מעיתון שעשו לכם את השבוע: השרדות! דן מנו במשחק. SMS\\שיחת טלפון שעשו לכם את השבוע: אפחד. ציון לשבוע:2 תוכניות לשבוע הבא: שמירה בשני,יומולדת ליפית וואלה לא זכור לי עוד.... תמונה: למי יש כוח? סופ"ש נחמד לכולם!!!

עדיש16

New member
בו בו בו בוקר טוב

שיר השבוע של נועם: - שיר השבוע של אומן אחר: הבחורה עם החתולים- אריק ברמן ואפרת גוש אלבום שבועי: innerpartysistem הופעה שבועית: הופעה אינטימית עם מופע הארנבות של ד"ר קספר!! היה אדיררררר חוויה טובה שעברתם השבוע: פגשתי חבר טוב מאוד שלי (סוףסוף) והייתי בהופעה אינטימית של קספר
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: אזכרה לדוד שלי. השבוע החמים הזה עבר בסדר? עבר סבבה מאכל שבועי: יוגורט בת"א תוכנית טלווזיה\\\\רדיו\\\\כתבה מעיתון שעשו לכם את השבוע: אתמול נסענו חזרה הביתה, וכמה דקות לפני שהגענו היה את הסינגל "לא קל לא פשוט" של יוני בלוך, והתלהבתי כי זו פעם ראשונה שאני שומעת אותו ברדיו
SMS\\\\שיחת טלפון שעשו לכם את השבוע: מחבר טוב, ואסמסים מליאור
ציון לשבוע: 7 תוכניות לשבוע הבא: טקס סיום קורס קצינים לאחותי, ו.....לא יודעת מה עוד תמונה:

WakeUpMan

New member
טוב אחי

אז ככה P: קודם כל, אני דורש קרדיט על הבחורה עם החתולים! אני גיליתי!! מופע הארנבות של ד"ר קספר שווים! לא קל ולא פשוט, עם כל הדברים שאת אומרת על השיר, זה אחלה שיר :) אין בעד מה על הסמסים, בקרוב תוכלי לשלוח לי גם P=

עדיש16

New member
קרדיט לליאור על הבחורה עם החתולים!

והם אכן שווים! חח, באמת לא קל עם כל מה שאני אומרת על השיר הזה, בסה"כ הוא חמוד. בקרוב..בקרוב.. אני מחכה

גם אני מסכמת את השבוע

שיר השבוע של נועם: סיפור אהבה, יופי שיר השבוע של אומן אחר: Wanna be free של לירז ברק - זמרת ממש מוכשרת אלבום שבועי: הנה באתי הביתה - דנ הברגר ואיתי פרל הופעה שבועית: אין לצערי חוויה טובה שעברתם השבוע: סיבוב בסנטר עם ליהיא חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: כל מה שהיה מרביעי בצהריים עד חמישי בערב השבוע החמים הזה עבר בסדר? חצי כן חצי לא מאכל שבועי: פיצה תוכנית טלווזיה\\רדיו\\כתבה מעיתון שעשו לכם את השבוע: 23 דקות.., זה בערך הדבר היחיד שיצא לי לראות... SMS\\שיחת טלפון שעשו לכם את השבוע: אין משהו ספציפי ציון לשבוע: 5.76 תוכניות לשבוע הבא: צבא... אלא מה? תמונה:

למעלה