סיכום שבועע

בכריתוש

New member
סיכום שבועע../images/Emo113.gif

קסם לא פתחה וכבר הגיע שישי
שירי השבוע שלכם: תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/תרנגולת משוגעת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אתם מוזמנים להעניק
לכל מי שהולך לנטוע עצים בט"ו בשבט! שבוע טוב!1

השבוע שלי

שירי השבוע שלכם:"עם כל הג'אז" ו"איש השקיות" תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אבי גייניק אין יש לו לב ענק! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/תרנגולת משוגעת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הספר "מישהוא לרוץ איתו" בן מימון של ספר (סליחה זה הרגל מהליצנות הרפואים הוא לא רואים את זה בעין יפה כשאני אומרת בן ז*^% תשלימו לבד) מאכל השבוע שלכם? במבה בילוי השבוע שלכם? ליאור שליין פאדיחת השבוע שלכם? זה גם פאדיחת השבוע וגם משהוא שעשה לי את השבוע זה טיפה ארוך אבל שיהיה....ישבתי במשרד של המורה שלי לאנגלית (שהוא ברטי קשוח שנותן מלא מלא שיעורים) והוא הקריא לי את המבחן (דיסלקטית בכל זאת אתם יודעים..)ואז בזמן שעניתי על השאלות הוא דיבר בטלפון עם אישתו ועבר לצרפתית כדי שאני לא אבין, מה שהוא לא ידע זה שאני דוברת צרפתית מהבית אז בהתחלה ישבתי שם ובהיתי בו כי לא חשבתי שהוא מדבר. ואז כל המבחן התלבטתי אם להגיד לו או לא ובסוף (ואני לא יודעת מאיפה שאבתי את האומץ) מסרתי לו את המבחן ואמרתי לו בצרפתית "פיליפ אתה לא יודע שבנתניה מסוכן לדבר צרפתית כולם מבינים" ויצאתי החוצה אבל המבט שלו היה שווה הכל! סקופ השבוע שלכם?המורה שלי לאנגלית מדבר צרפתית ציטוט השבוע שלכם?"ברכותינו ,התקבלת לאנושות" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:לרוץ במדרגות עם עקבים בשביל תרגיל בתיאטרון (לא כייף) והלו"ז הממש ממש עמוס שלי. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הפרק הבא של "פעם בחיים" אתם מוזמנים להעניק
לכל מי שהולך לנטוע עצים בט"ו בשבט! מי שעושה את זה למרות שהיה זו שנת שמיתה שיהנה.. שבוע טוב ושבת שלום!

idanoosh17

New member
אוף אני מת ללמוד צרפתית!!!

שפה קשה? אותנו הכריחו ללמוד ערבית.!!! ואני לא זוכר כלום....צרפתית נראה לי ממש מגניב.... ופעם בחיים סדרה גאונית! הכי מצחיק שליין וגורי...."הכל סגור אולי זה לילה- לא אולי זה שישי" הרג אותיייי

חח אותנו גם חייבו ללמוד ערבית בלי בחירה

אבל זה כי המנהל שלי היה אלוף בצבא והוא עושה את זה מתוך אידיאולוגיה, כי הוא בטוח שיום אחד כשהאירנים יפלשו תלמדי הביה"ס שלו יכולו לתקשר איתם (מה שהוא לא לקח בחשבון זה שאנחנו לומדים ערבית ספרותית) ולכן יש לי מזל שאמא שלי דוברת צרפתית , צרפתית לא שפה קלה כי יש מילים שנשמעות אותו דבר והפירוש משתנה על חודו של אווו או איי יש איזה מילה שבהטיה אחת זה חבר ובהטיה אחרת זה חברה אז פעם סיפרתי לסבתא שלי בצרפתית שאני וחברה שלי יוצאות לעיר ואז סבתא שלי החוירה והתחילה לצעוק על אמא שלי איך היא מרשה לי לצאת עם חבר לבד לעיר בלילה והכל כי הטיתי את המילה לא נכון.. אבל בכללי שווה ללמוד צרפתית ביחוד בנתניה, או כשיש משפחה שמדברת רק צרפתית ובכל זאת צריך לתקשר. ופעם בחיים פשוט ענק, " כלב ים עושה סחרחורת, ליוויתן עושה לי רע,ורגל של דב קוטב מעוררת בי בחילה ,אני מוכן למכור כיליה בשביל במבה או קצת בסלי ,לא רוצה לאכול חיות שראיתי בוולטדיסני".- ענק!!

בכריתוש

New member
גם אני למודת ספרותית!

והאמת אני לא מבינה את זה.. כאילו תכלס צריך לדעת להבין ולדבר והם לא מדברים ספרותית.. אין לי מושג למה זה.. חח ויואו יש לי בכיתת ערבית ילד שהוא ערבי ואני עוד שניה הורגרת אותו כאילו הוא מצעבן ממש מה הוא בא כדי להשוויץ? הוא כל הזמן מבקש מהמורה לקורא והוא בכוונה קורא מהר כדי שאף אחד לא יבין והוא תמיד מתקן את המורה והיא שואת אותו אם אומרים ככה או ככה ואם המורה נותנת לילד אחד לענות אז הוא בכוונה יענה או יתקן או אם היא ושאלת משהו הוא יענה מהר ויץפרץ! אני שונאת אותו
זה כמו כל הילדים אצלנו שדוברים צרפיתי והולכים לזה.. בשביל מה?

זה כמו שכשאמא שלי עלתה לארץ

אז היא שאלה אנשים איפה קונים פוזמק כי לימדו אותה שככה אומרים גרבים רק שכחו לידע אותה שלא משמשים בזה היום יותר.. אבל שיהיה ברוך שהשם אני אני לא בחטיבה יותר ולא מאלצים אותי ללמוד ערבית (יכולתי להמשיך אבל העדפתי שלא עם הדיסלקציה שלי) והלכתי על מדעי החברה ותיאטרון פשוט כי לא צריך להטות ביניינים בערבית או בצרפתית או בכל שפה שהיא..

עדיב4

New member
אני בצרפתית../images/Emo3.gif השפה עצמה באמת יפה

אבל זה ממש קשה ללמוד אותה

לא קשה ללמוד אותה

אולי כי אני מדברת מגיל שנה וחצי אבל מה שקשה זה הדיקדוקים וההטיות (וזה לא הכי קל גם בעברית) אבל בכתיבה זה ממש ממש קשה..

עדיב4

New member
איזה קורררררר../images/Emo3.gif

שירי השבוע שלכם: dig - incubus איש השקיות - עמית פרידמן
אבי טולדנו - בדרך חזרה it's like rain - אלאניס משהוP: תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אני לפני כמה שנים טובות
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: 100 בלשון:), מערכת רמקולים עם באס חדשה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/תרנגולת משוגעת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מסטיק ליצ'י תפוז אם אני לא טועה
מאכל השבוע שלכם? מעדן שוקולד בילוי השבוע שלכם? לא ממש נהנתי אבל שיהיה.. יום רביעי.. יצאתי עם ידיד וכמה חברות ולחגוג לו יומולדת פאדיחת השבוע שלכם? לא זוכרת סקופ השבוע שלכם? לא יודעת
ציטוט השבוע שלכם? טוב אז יש לנו מורה מצחיקה כזאתי ללשון.. כנראה שרק אני צוחקת מהיציאות שלה אבל נו טוב: המורה: דופקת עם היד על השולחן שלוש דפיקות ואז אומרת "זאת אני" כאילו כל הכתה חשבה שזאת לא היא דפקה אלא איזה מישהו מבחוץ
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: ריבים:-\ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מפגש התנדבות.. אני לא יכולה להתרכז עם החתיכות של הבחור הזה, אם לא מחליפים לנו מדריך אני אפרוש או משהו
במקום להקשיב לו אני בוהה בו כל הפגישה
אתם מוזמנים להעניק
לכל מי שהולך לנטוע עצים בט"ו בשבט! חג שמח!
סופשבוע נעים לכולם!

עדיב4

New member
תודה!../images/Emo23.gif הייתי בטוחה שזה היה בפורוםאחר../images/Emo122.gif

שבוע טוב

עדיב4

New member
אההההה עכשיו אני נזכרת../images/Emo3.gif חח בדיון..

תודה ושבוע טוב!

אושRתי

New member
עונההההה

שירי השבוע שלכם: חשבתי שיהיה רומנטי- אוהד חיטמן תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: בת דודה שלי מתחתנת! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/תרנגולת משוגעת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משמורת/גריז/הישרדות מאכל השבוע שלכם? פיצה ביתית!!!! בילוי השבוע שלכם? שופינג וכו פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:לקום בשש בבוקר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הופעות! אתם מוזמנים להעניק
לכל מי שהולך לנטוע עצים בט"ו בשבט! מעניקה
לכל מי שהולך לנטוע סופ"ש נעים וכיפי!!

idanoosh17

New member
אניייייייייייי

שירי השבוע שלכם: ככלות הכל והתמונה (בביצוע אנשי השנה) משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אחותי- היא ילדה אתמול!......יש לי אחיין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/תרנגולת משוגעת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- פעם בחיים+דני הוליווד מאכל השבוע שלכם? שאוורמה בילוי השבוע שלכם? בית- בקור הזה המזגן זה הבילוי הכי כיף פאדיחת השבוע שלכם? לא הייתה סקופ השבוע שלכם?תינוק זה ממממממממממממממש קטן ציטוט השבוע שלכם?אמא דיי להיות כל כך פולנייה!!! דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:על כלום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אני חוזר לבסיס ביום ראשון וביום רביעי יש ברית אתם מוזמנים להעניק לכל מי שהולך לנטוע עצים בט"ו בשבט! תנטעו עצייים!!! שבוע טוב!1 שבוע מצויין לכולם

8NaaMa8

New member
עונה =))

שירי השבוע שלכם: רב חובל תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: X משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברה שלי נעם =)) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/תרנגולת משוגעת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של מיקה מאכל השבוע שלכם? אורז ואפונה בילוי השבוע שלכם? ביום עבודה בצופים =)) פאדיחת השבוע שלכם? נש נש נש נשיא (אני מגמגמת..) סקופ השבוע שלכם? לXXX יש חברה! ציטוט השבוע שלכם? X דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הפעולה בצופים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: היום ירוק אתם מוזמנים להעניק לכל מי שהולך לנטוע עצים בט"ו בשבט!

למעלה