סיכום שבועי!!!

Dark chocolate

New member
בסך הכל!

40 דובים?!

OpenYourEyes

New member
הסיכום שלי

מה שיר/י השבוע שלכם של קרן|?סדגש| "ביצים ביצים" חחחח הזכרתם לי את זה מה שיר/י השבוע שלכם לא של קרן? "עכשיו אתה חוזר בחזרה" עם שינויים קלים בטקסט
תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הקומיקאית הזאת ניצה דיצה דינה איך שלא קוראים לה... בהחלט הרגה אותי!!!
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/פיתה עם חומוס/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בקושי היה לי זמן לפיתה עם חומוס השבוע
מאכל השבוע שלכם? מנת פסטה אחת מטבולה שהספיקה לי לכמה ימים
ממש נס כד השמן משפט/ציטוט השבוע שלכם? "גם לכם יצא אורז 'הישרדות'?" פאדיחת השבוע שלכם? אחרי הארוחת יום הולדת שלי יצאתי עם חברים לפאב והייתי כ"כ עייפה שהעיניים פשוט התייבשו לי לגמרי והעדשות כמעט יצאו לי כל הזמן אז הייתי צריכה למצמץ כמו משוגעת. הגענו לשם והמארחת דיברה איתנו ואני ככה ממצמצת מולה בהיסטריה. נראה לי היא חשבה שיש לי איזו תסמונת נדירה
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: הלחץ המטורף שהיה לי אתמול בעבודה. אני צריכה לבקש העלאה אחרי זה. אגב העלאה, משהו מבאס מאוד שגיליתי הוא שאם הייתי מסכימה להישאר קבועה בעבודה הזאת ולא זמנית הייתי מקבלת 7,000 ש"ח לחודש במקום 4,700. לא הייתי צריכה לדעת את זה חחחחחח אבל מה לעשות שצריך גם ללמוד מתישהו
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? סופ"ש נוסף? מה הייתם רוצים שאיתי אנגל יעשה השבוע? ידפוק על דלתו של ניסים אלפרון בארבע לפנות בוקר כשלגופו כובע בוקרים בלבד והוא מבקש לתרום לאגודת "יד לאצטרובל". אם הייתם חייבים להתקיים בתור אחד הפריטים הבאים, במה הייתם בוחרים: 1. מברשת שיניים של אדם עם באשת פה 2. חטיף קוקוס ורוד כזה שאף אחד לא נוגע בו 3. המיקרופון של בועז שרעבי 4. המכנסיים של אבי ביטר אני אהיה אמיצה ואגיד 1- כי אף אחד עוד לא בחר בזה
השלימו את המשפט הבא: "אני חושב משמע אני" 1. קיים 2. מכ"ם 3. שפם 4. לא בלונדינית 4- בלונדינית, כמובן! *מחקרים מדעיים שנערכו באוניברסיטת שקרכלשהו שבארה"ב הוכיחו שע"פ תשובותיו של אדם לשאלות הנ"ל ניתן לקבוע את אופיו, צבע שערו, העדפותיו המיניות והאם משעמם לו בסופ"ש. לסיום, בעקבות החטיפה המזעזעת אשר דווחה בתקשורת, אתם מוזמנים לתת למי שאתם חושבים שמגיע לו להיחטף ע"י קרן. רק אני!

TTתמרTT

New member
לה לה לה

בעקבות נטישתה האכזרית של מיכל את הפורום, אני, שירי, אפתח את הסיכום השבועי במקומה. Be afraid, be very afraid מואהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאה *נחנקת* טוב, אז הנה זה בא: מה שיר/י השבוע שלכם של קרן?הכלללללללללללללללללללללל כפרעליה מה שיר/י השבוע שלכם לא של קרן?איןןןןןןן תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף:לא באלי להוסיף.. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:קרן פלס
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/פיתה עם חומוס/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעההההה מאכל השבוע שלכם?מלבי?!?? משפט/ציטוט השבוע שלכם? את העינים אל תסגורק תיהי תמיד באוווווווווווווור פאדיחת השבוע שלכם?לא הייתה...... דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:איןןןןןן משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?אמממממ אין ממש... מה הייתם רוצים שאיתי אנגל יעשה השבוע? לא יודעת אני לא מקורית שיצלול עם כרישים אנערך אם הייתם חייבים להתקיים בתור אחד הפריטים הבאים, במה הייתם בוחרים: 1. מברשת שיניים של אדם עם באשת פה 2. חטיף קוקוס ורוד כזה שאף אחד לא נוגע בו 3. המיקרופון של בועז שרעבי 4. המכנסיים של אבי ביטר איכש יריי השלימו את המשפט הבא: "אני חושב משמע אני" 1. קיים 2. מכ"ם 3. שפם 4. לא בלונדינית קייים חחחחחחחח מה אנחנו בצופים? *מחקרים מדעיים שנערכו באוניברסיטת שקרכלשהו שבארה"ב הוכיחו שע"פ תשובותיו של אדם לשאלות הנ"ל ניתן לקבוע את אופיו, צבע שערו, העדפותיו המיניות והאם משעמם לו בסופ"ש. לסיום, בעקבות החטיפה המזעזעת אשר דווחה בתקשורת, אתם מוזמנים לתת למי שאתם חושבים שמגיע לו להיחטף ע"י קרן. אותייייי ברור

סיכום../images/Emo223.gif

מה שיר/י השבוע שלכם של קרן? רכבת באירופה ואם אלה החיים
מה שיר/י השבוע שלכם לא של קרן? אסופים של מירי
תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שבועות.... איזה זמן מושלם לחופש... בדיוק בין כל המבחנים
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/פיתה עם חומוס/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: עוגת גבינה של דודה שלי......
מאכל השבוע שלכם? עוגת גבינה עם פירורים
משפט/ציטוט השבוע שלכם? " קרן "חטפה" את דינה אור בגלל שהדינה הזאת משתפת פעולה עם הסורים מקוסטה ריקה " ( אני וחברה שלי המצאנו אתמול בלילה )
פאדיחת השבוע שלכם? אין דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: מתכונת בלשון
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? שבוע שלם בלי אף מתכונת או בגרות
זה נס
מה הייתם רוצים שאיתי אנגל יעשה השבוע? שיעזור לקרן לחטוף את דינה אור
אם הייתם חייבים להתקיים בתור אחד הפריטים הבאים, במה הייתם בוחרים: 2. חטיף קוקוס ורוד כזה שאף אחד לא נוגע בו
השלימו את המשפט הבא: "אני חושב משמע אני" 4. לא בלונדינית
*מחקרים מדעיים שנערכו באוניברסיטת שקרכלשהו שבארה"ב הוכיחו שע"פ תשובותיו של אדם לשאלות הנ"ל ניתן לקבוע את אופיו, צבע שערו, העדפותיו המיניות והאם משעמם לו בסופ"ש. לסיום, בעקבות החטיפה המזעזעת אשר דווחה בתקשורת, אתם מוזמנים לתת למי שאתם חושבים שמגיע לו להיחטף ע"י קרן. שתחטוף אותי
, או את המורה שלי לערבית... העיקר שלא יהיה שיעור

LEEkm

New member
עונה../images/Emo11.gif../images/Emo151.gif

מה שיר/י השבוע שלכם של קרן? 'לרוץ לרוץ' מה שיר/י השבוע שלכם לא של קרן? 'מאמי' - מירי מסיקה תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברים שלי וזה. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/פיתה עם חומוס/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- פלאפל עם אבאXD מאכל השבוע שלכם?פלאפל! משפט/ציטוט השבוע שלכם?"הוא ממש מאושר כשהוא מסיים לאכול...(נאמר על ילד בן 7 חודשים) "כמו בעלי!" (נאמר על גבר בן 49
) פאדיחת השבוע שלכם?X דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:אני אשמור את זה לעצמי
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?מבחן במתמטיקה
שיגמר כבר! וציפור'לה!!!!!!!1 מה הייתם רוצים שאיתי אנגל יעשה השבוע?חחח, מה?XD אם הייתם חייבים להתקיים בתור אחד הפריטים הבאים, במה הייתם בוחרים: 2. חטיף קוקוס ורוד כזה שאף אחד לא נוגע בו השלימו את המשפט הבא: "אני חושב משמע אני" 3. שפם *מחקרים מדעיים שנערכו באוניברסיטת שקרכלשהו שבארה"ב הוכיחו שע"פ תשובותיו של אדם לשאלות הנ"ל ניתן לקבוע את אופיו, צבע שערו, העדפותיו המיניות והאם משעמם לו בסופ"ש. לסיום, בעקבות החטיפה המזעזעת אשר דווחה בתקשורת, אתם מוזמנים לתת
למי שאתם חושבים שמגיע לו להיחטף ע"י קרן. אני!! אני רוצה להחטף ע"י קרן!!!! ושלא תעזו לעזור לי

למעלה