סיכום שבועי!!!

OpenYourEyes

New member
סיכום שבועי!!!

בעקבות נטישתה האכזרית של מיכל את הפורום, אני, שירי, אפתח את הסיכום השבועי במקומה. Be afraid, be very afraid מואהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאה *נחנקת* טוב, אז הנה זה בא: מה שיר/י השבוע שלכם של קרן? מה שיר/י השבוע שלכם לא של קרן? תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/פיתה עם חומוס/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? משפט/ציטוט השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? מה הייתם רוצים שאיתי אנגל יעשה השבוע? אם הייתם חייבים להתקיים בתור אחד הפריטים הבאים, במה הייתם בוחרים: 1. מברשת שיניים של אדם עם באשת פה 2. חטיף קוקוס ורוד כזה שאף אחד לא נוגע בו 3. המיקרופון של בועז שרעבי 4. המכנסיים של אבי ביטר השלימו את המשפט הבא: "אני חושב משמע אני" 1. קיים 2. מכ"ם 3. שפם 4. לא בלונדינית *מחקרים מדעיים שנערכו באוניברסיטת שקרכלשהו שבארה"ב הוכיחו שע"פ תשובותיו של אדם לשאלות הנ"ל ניתן לקבוע את אופיו, צבע שערו, העדפותיו המיניות והאם משעמם לו בסופ"ש. לסיום, בעקבות החטיפה המזעזעת אשר דווחה בתקשורת, אתם מוזמנים לתת
למי שאתם חושבים שמגיע לו להיחטף ע"י קרן.

מיכל עזבה את הפורום?

לא הייתי פה כמעט שבועיים.. רק לגיחות קצרות.. אז אין לי מושג מה קורה פה.... וברכות על לקיחת היוזמה לידיים שלך

OpenYourEyes

New member
תיקון טעות. ***חשוב***

מסתבר שהבנתי את מיכל לא נכון והיא לא עזבה את הפורום אלא רק את עניין פתיחת הסיכום השבועי, שכן זה קצת מעיק. מיכל, סליחה על הבלבול!!!

ady18

Well-known member
מזל טוב על סיכום השבוע פעם ראשונה../images/Emo3.gif

מה שיר/י השבוע שלכם של קרן?פג'ו 92,איתי מה שיר/י השבוע שלכם לא של קרן?אמא של גיא מים מתחת לגשר אם זאת האהבה ויונתן שפירא יום אחרון הגשמה עצמית אם את נופלת ערב חג תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:הופעה של אריק עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/פיתה עם חומוס/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם?חביתה משפט/ציטוט השבוע שלכם?בהופעה של אריק "הרבה שואלים אותי מספר שאלות למה קוראים לי אריק ולא אריק כי נולדתי בקנדה,מה עם המסיקות ואני עונה שלומם טוב. ומה התופעות לוואי של הגלולה היום שאחרי בחילות כאבי ראש צפיה מוגזמת בבברג'יט גונס" פאדיחת השבוע שלכם? דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:שהייתי היום בהופעה של קרן:( משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?אולי טעם העיר ולקנות את הדיסק של אמיר מה הייתם רוצים שאיתי אנגל יעשה השבוע?בנג'י ממגדלי עזריאלי אם הייתם חייבים להתקיים בתור אחד הפריטים הבאים, במה הייתם בוחרים:4 1. מברשת שיניים של אדם עם באשת פה 2. חטיף קוקוס ורוד כזה שאף אחד לא נוגע בו 3. המיקרופון של בועז שרעבי 4. המכנסיים של אבי ביטר השלימו את המשפט הבא:3 "אני חושב משמע אני" 1. קיים 2. מכ"ם 3. שפם 4. לא בלונדינית *מחקרים מדעיים שנערכו באוניברסיטת שקרכלשהו שבארה"ב הוכיחו שע"פ תשובותיו של אדם לשאלות הנ"ל ניתן לקבוע את אופיו, צבע שערו, העדפותיו המיניות והאם משעמם לו בסופ"ש. לסיום, בעקבות החטיפה המזעזעת אשר דווחה בתקשורת, אתם מוזמנים לתת למי שאתם חושבים שמגיע לו להיחטף ע"י קרן. לכול מי שרוצה...

khvh5

New member
השבוע שלי:

מה שיר/י השבוע שלכם של קרן? על שפת הכנרת בסנדלים.. חחח הייתי בשבועות בטבריה אז התלהבתיי וחרשתי על שיר.. מה שיר/י השבוע שלכם לא של קרן? עכשיו אתה חוזר בחזרה.. תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף:--- משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מנמנמנ האמפי שלי... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/פיתה עם חומוס/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט יצאת גבר מאכל השבוע שלכם? פיצה.. משפט/ציטוט השבוע שלכם? אין.. פאדיחת השבוע שלכם? אין.. דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: החום שהיה לי כשהייתי בטבריה.. משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? כלום.. מה הייתם רוצים שאיתי אנגל יעשה השבוע? ???? אם הייתם חייבים להתקיים בתור אחד הפריטים הבאים, במה הייתם בוחרים: 1. מברשת שיניים של אדם עם באשת פה 2. חטיף קוקוס ורוד כזה שאף אחד לא נוגע בו 3. המיקרופון של בועז שרעבי 4. המכנסיים של אבי ביטר
אני יכולה לבנות לי אוהל... השלימו את המשפט הבא: "אני חושב משמע אני" 1. קיים
2. מכ"ם 3. שפם 4. לא בלונדינית *מחקרים מדעיים שנערכו באוניברסיטת שקרכלשהו שבארה"ב הוכיחו שע"פ תשובותיו של אדם לשאלות הנ"ל ניתן לקבוע את אופיו, צבע שערו, העדפותיו המיניות והאם משעמם לו בסופ"ש. לסיום, בעקבות החטיפה המזעזעת אשר דווחה בתקשורת, אתם מוזמנים לתת למי שאתם חושבים שמגיע לו להיחטף ע"י קרן. אני לוקחת לעצמי את הזיכוי הזה..

כל הכבוד על היוזמה שירי../images/Emo140.gif

מה שיר/י השבוע שלכם של קרן? מבול/פג'ו 92 מה שיר/י השבוע שלכם לא של קרן?כל מבט/דידי ארז תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שופינג מטורף אתמול עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-מיקי בהופעה של מירי
ומיקי אחרי ההופעה סרט/ספר/דיסק/פיתה עם חומוס/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-תרה/צרויה שלו מאכל השבוע שלכם?מאפינס
משפט/ציטוט השבוע שלכם?כפרה עליך מיקי
פאדיחת השבוע שלכם?לא זכור לי דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:להכין סיכום תל"א לתלמידים/לחזור לעבוד וללמד אחרי 3 ימי חופש...חברה שחשבתי שהיא חברה אך היא נעלמה..כבר שבוע....אני לא יודעת מה אני יותר-דואגת או כועסת... משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? אולי אסע להופעה של אריאל הורביץ בירושלים וחברה טובה מתחתנת... מה הייתם רוצים שאיתי אנגל יעשה השבוע?שיגרום למיקי לעזוב את סלעית בשבילי אם הייתם חייבים להתקיים בתור אחד הפריטים הבאים, במה הייתם בוחרים: 1. מברשת שיניים של אדם עם באשת פה 2. חטיף קוקוס ורוד כזה שאף אחד לא נוגע בו 3. המיקרופון של בועז שרעבי 4. המכנסיים של אבי ביטר הרע במיעוטו- 2 השלימו את המשפט הבא: "אני חושב משמע אני" 1. קיים 2. מכ"ם 3. שפם 4. לא בלונדינית 1+4 *מחקרים מדעיים שנערכו באוניברסיטת שקרכלשהו שבארה"ב הוכיחו שע"פ תשובותיו של אדם לשאלות הנ"ל ניתן לקבוע את אופיו, צבע שערו, העדפותיו המיניות והאם משעמם לו בסופ"ש. לסיום, בעקבות החטיפה המזעזעת אשר דווחה בתקשורת, אתם מוזמנים לתת
למי שאתם חושבים שמגיע לו להיחטף ע"י קרן. למירב+טל ליהיא

ליטל234

New member
עונה

מה שיר/י השבוע שלכם של קרן? לרוץ לרוץ... מה שיר/י השבוע שלכם לא של קרן? מילים יפות. תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: תמונה של מישהי שכולנו מאוד אוהבים... עם מישהי שקצת.... ירדה מהפסים!!!!
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חופש!!! בילויים!!! טיול לצפון עם הכיתה עכשיו.... אני יוצאת.... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/פיתה עם חומוס/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמרתי לך... סרט שראיתי אתמול... מאכל השבוע שלכם? ריבר... מסעדה מגניבה שהרגע אכלתי בה... בפעם המאה בערך חח... משפט/ציטוט השבוע שלכם? אמ.... אין.... פאדיחת השבוע שלכם? לא זוכרת משהו... מקווה שלא יהיה.... דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: הבצפר הסתום הזה בתחילת השבוע!!! משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? חזרות ורק כייף בלי שהבצפר יבאס.... מופע ביום בקרוב... מה הייתם רוצים שאיתי אנגל יעשה השבוע? הא? חחח אם הייתם חייבים להתקיים בתור אחד הפריטים הבאים, במה הייתם בוחרים: 1. מברשת שיניים של אדם עם באשת פה- איכס!!! 2. חטיף קוקוס ורוד כזה שאף אחד לא נוגע בו- שיהיה.... 3. המיקרופון של בועז שרעבי- הצילו!!!!! 4. המכנסיים של אבי ביטר- אוי חס וחלילה!!!! חחחח השלימו את המשפט הבא: "אני חושב משמע אני" 1. קיים 2. מכ"ם 3. שפם 4. לא בלונדינית- חחחחח כן.... *מחקרים מדעיים שנערכו באוניברסיטת שקרכלשהו שבארה"ב הוכיחו שע"פ תשובותיו של אדם לשאלות הנ"ל ניתן לקבוע את אופיו, צבע שערו, העדפותיו המיניות והאם משעמם לו בסופ"ש. לסיום, בעקבות החטיפה המזעזעת אשר דווחה בתקשורת, אתם מוזמנים לתת למי שאתם חושבים שמגיע לו להיחטף ע"י קרן. אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קרן תחטפי אותי!!! חחח

אני עונה../images/Emo24.gif

מה שיר/י השבוע שלכם של קרן? אל אישך תשוקתך מה שיר/י השבוע שלכם לא של קרן? שירה, אתמול אשכרה ירדו לי דמעות בשיר הזה תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: הוספתי, בלי קשר לקרן משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עברתי 8 מאסטרים השבוע
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/פיתה עם חומוס/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמריקן איידל. ג'ורדן
... ומלינדה
עוד יותר מאכל השבוע שלכם? אוי.. כמה אכלתי השבוע, אני חולה על שבועות.. כל מה שבת דודה שלי הכינה, פשוט מושלם וגם מה שאמא שלי הכינה, בקיצור כל פשטידות הגבינה למינהם והמאכלים השונים.. היתה ארוחה מטריפה
משפט/ציטוט השבוע שלכם? "כל כך רוצה לגדול, אבל תמיד תהיי ילדה"
פאדיחת השבוע שלכם? מכתב שכתבתי למיכל
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: המכתב שכתבתי...
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? יש לי ערב מבוא ביתי (של הפורום של לנדמרק) ביום ראשון ואני ממש מחכה לזה
מה הייתם רוצים שאיתי אנגל יעשה השבוע?יסתפר...
אם הייתם חייבים להתקיים בתור אחד הפריטים הבאים, במה הייתם בוחרים: 1. מברשת שיניים של אדם עם באשת פה 2. חטיף קוקוס ורוד כזה שאף אחד לא נוגע בו חולה על החטיף הזה
3. המיקרופון של בועז שרעבי 4. המכנסיים של אבי ביטר השלימו את המשפט הבא: "אני חושב משמע אני" 1. קיים 2. מכ"ם 3. שפם 4. לא בלונדינית או שבמקרה שלי זה לא ממש עובד
ואני מזמינה את קרן לחטוף
את הדר

yurirollzzz

New member
סיכום שלי../images/Emo9.gif

מה שיר/י השבוע שלכם של קרן? "אם אלה החיים" מה שיר/י השבוע שלכם לא של קרן?אין תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: כל המתנות ליום הולדת.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/פיתה עם חומוס/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-לא ממש מאכל השבוע שלכם?מסטיק.. נהייתי מכורה לזה משפט/ציטוט השבוע שלכם?"שוקו השוקו שלך מוכן.." פאדיחת השבוע שלכם?היום שצעקתי שהמורה לאנגלית שהיא לא יודעת אנגלית וחברה שלי לחשה לי שהיא עדיין בכיתה דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:מבחן מפמ"ר משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?שיקנו לי כבר את הדי וי די של הטיטאניק! אני חושבת שאני הילדה היחידה בעולם שעדיין לא ראתה את הסרט
מה הייתם רוצים שאיתי אנגל יעשה השבוע? יקפוץ לי..מי זה בכלל? אם הייתם חייבים להתקיים בתור אחד הפריטים הבאים, במה הייתם בוחרים: חטיף קוקוס ורוד כזה שאף אחד לא נוגע בו השלימו את המשפט הבא: "אני חושב משמע אני" קיים לסיום, בעקבות החטיפה המזעזעת אשר דווחה בתקשורת, אתם מוזמנים לתת
למי שאתם חושבים שמגיע לו להיחטף ע"י קרן. לי! אני רוצה שהיא תחטוף אותי!!

shir828

New member
בוהו

מה שיר/י השבוע שלכם של קרן? נראה לי כולם. אחרי ההופעה בטוח זה יהיה כולם. כרגע זה "מבול" מה שיר/י השבוע שלכם לא של קרן? "מי שחלם" ו"רק בישראל" תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: כרגע אין. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: החופש וההופעה. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/פיתה עם חומוס/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- דיסק= של קרן
מאכל השבוע שלכם? ענבים
משפט/ציטוט השבוע שלכם? "shir || ב-25.5 זאפה, הופעה.. והכי חשוב- קרןן || "איתי פרק חצי בקבוק, הי תביא לי איזה שלוק.." אומר/ת: אומיגד. אמא שלי מדברת על עכביש שהוא נשמע מפחיד.. Angelic Scars אומר/ת: XD shir || ב-25.5 זאפה, הופעה.. והכי חשוב- קרןן || "איתי פרק חצי בקבוק, הי תביא לי איזה שלוק.." אומר/ת: הוא עקץ מישהו Angelic Scars אומר/ת: >< shir || ב-25.5 זאפה, הופעה.. והכי חשוב- קרןן || "איתי פרק חצי בקבוק, הי תביא לי איזה שלוק.." אומר/ת: לא מצחיק. מישהי מאושפזת. shir || ב-25.5 זאפה, הופעה.. והכי חשוב- קרןן || "איתי פרק חצי בקבוק, הי תביא לי איזה שלוק.." אומר/ת: אמא'לה! shir || ב-25.5 זאפה, הופעה.. והכי חשוב- קרןן || "איתי פרק חצי בקבוק, הי תביא לי איזה שלוק.." אומר/ת: היא כנראה תהפוך לספיידרמן Angelic Scars אומר/ת: אני לא צוחקת. >< Angelic Scars אומר/ת: XD shir || ב-25.5 זאפה, הופעה.. והכי חשוב- קרןן || "איתי פרק חצי בקבוק, הי תביא לי איזה שלוק.." אומר/ת: עכשיו כן
Angelic Scars אומר/ת: נכון. P:" XD פאדיחת השבוע שלכם? כתבתי אפשהו משהו רע על חברה והיא קראה את זה.. היא סתם מטומטמת דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: יום ראשון-שני כי היה ביצפר>< משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? ההופעה בערב. עוד חזרות לערב שורשים. ובטח עוד דברים>< מה הייתם רוצים שאיתי אנגל יעשה השבוע? למה? הוא גם קורא בפורום? שילך לכולבוטק
אם הייתם חייבים להתקיים בתור אחד הפריטים הבאים, במה הייתם בוחרים: 1. מברשת שיניים של אדם עם באשת פה 2. חטיף קוקוס ורוד כזה שאף אחד לא נוגע בו||| נראה 2
3. המיקרופון של בועז שרעבי 4. המכנסיים של אבי ביטר השלימו את המשפט הבא: "אני חושב משמע אני" 1. קיים || זה הנכון. 2. מכ"ם 3. שפם ||זה המצחיק
4. לא בלונדינית *מחקרים מדעיים שנערכו באוניברסיטת שקרכלשהו שבארה"ב הוכיחו שע"פ תשובותיו של אדם לשאלות הנ"ל ניתן לקבוע את אופיו, צבע שערו, העדפותיו המיניות והאם משעמם לו בסופ"ש. זה אומר שלשירי משעמם בסופ"ש
לסיום, בעקבות החטיפה המזעזעת אשר דווחה בתקשורת, אתם מוזמנים לתת
למי שאתם חושבים שמגיע לו להיחטף ע"י קרן. לי. כי אני הולכת להופעה וזה מסוכן

eden83

New member
עונה.....

מה שיר/י השבוע שלכם של קרן? שיהיה לנו
מה שיר/י השבוע שלכם לא של קרן? המתוקות האחרונות תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/פיתה עם חומוס/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-החופשה של מיסטר בין מאוד מצחיק
מאכל השבוע שלכם?פסטה בשמנת
משפט/ציטוט השבוע שלכם?
פאדיחת השבוע שלכם?באמצא מבחן במתמטיקה עשיתי אפצי מוזר כזה
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:על כל המבחנים משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?שיגמרו לי המבחנים מה הייתם רוצים שאיתי אנגל יעשה השבוע? ילך לגונגלים של ברזיל ויצוד תניני אמזונס אם הייתם חייבים להתקיים בתור אחד הפריטים הבאים, במה הייתם בוחרים: 1. מברשת שיניים של אדם עם באשת פה 2. חטיף קוקוס ורוד כזה שאף אחד לא נוגע בו
3. המיקרופון של בועז שרעבי 4. המכנסיים של אבי ביטר השלימו את המשפט הבא: "אני חושב משמע אני" 1. קיים
2. מכ"ם 3. שפם 4. לא בלונדינית *מחקרים מדעיים שנערכו באוניברסיטת שקרכלשהו שבארה"ב הוכיחו שע"פ תשובותיו של אדם לשאלות הנ"ל ניתן לקבוע את אופיו, צבע שערו, העדפותיו המיניות והאם משעמם לו בסופ"ש. לסיום, בעקבות החטיפה המזעזעת אשר דווחה בתקשורת, אתם מוזמנים לתת למי שאתם חושבים שמגיע לו להיחטף ע"י קרן. אני רוצה

Nimrod121

New member
סוף שבוע רגוע.

מה שיר/י השבוע שלכם של קרן? "אם אלה החיים". מה שיר/י השבוע שלכם לא של קרן? יש הרבה. "הסודות" של דנה עדיני, "יחפה" של נינט טייב, "לשקר לעצמי" של גילת הלל, "בפאב השכונתי" שביצע אריק ברמן, שירים שונים של אבריל לאבין וכל הסינגלים של יפתי. תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: צפייה ב"שודדי הקאריביים 3" בקולנוע עם חברים והיום מסיבת יום הולדת של חבר. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/פיתה עם חומוס/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "שודדי הקאריביים 3", הסרט "שודדי הקאריביים 2" (סרטים), "האלופה 2" ו"הבורר" (סדרות). מאכל השבוע שלכם? כל מיני מאכלים של סבתא. משפט/ציטוט השבוע שלכם? אין. פאדיחת השבוע שלכם? לא הייתי כזו, אני מניח. דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: יום שני. משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? שום דבר. מה הייתם רוצים שאיתי אנגל יעשה השבוע? יאכל חומוס עם בדואים. אם הייתם חייבים להתקיים בתור אחד הפריטים הבאים, במה הייתם בוחרים: 1. מברשת שיניים של אדם עם באשת פה 2. חטיף קוקוס ורוד כזה שאף אחד לא נוגע בו. זה נשמע הכי נורמלי מכל ההצעות המוצעות כאן. 3. המיקרופון של בועז שרעבי 4. המכנסיים של אבי ביטר השלימו את המשפט הבא: "אני חושב משמע אני" 1. קיים 2. מכ"ם 3. שפם 4. לא בלונדינית אני רוצה שקרן תחטוף
את כל חברי הפורום ושאז יכתבו על זה בעלוקה.

Dark chocolate

New member
../images/Emo3.gif

מה שיר/י השבוע שלכם לא של קרן? Fall Out Boy - A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: אומייגאד הרב חדד, היא אשכרה הלכה עם זה>< משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: תל אביב אתמול!!!!!1111 עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/פיתה עם חומוס/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- תסעו לתלאביב כשבידכם מים וביצים ותשפריצו על אימו בן 6, זה כ"כ כיף לראות אותו סובל מאכל השבוע שלכם? סורבה תות של ד"ר לק
משפט/ציטוט השבוע שלכם? "I don't blame you for being you, but you can't blame me for hating it" ומשפט שאמרתי לאימו מוכה - "תגידי יש מצב את קושרת לי את הצעיף כמו ערביה?" - "אם תוכלי לתת לי חצי שקל כי אין לי איך לחזור
" אימו SUCKS
פאדיחת השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? שיעבור? מה הייתם רוצים שאיתי אנגל יעשה השבוע? יתחפש לאימו ויגש לפאנקיסט בעל מוהק בצבע כתום זרחני בעודו שומע פאניק אט דה דיסקו וימשוך לו במוהקD: אם הייתם חייבים להתקיים בתור אחד הפריטים הבאים, במה הייתם בוחרים: 1. מברשת שיניים של אדם עם באשת פה 2. חטיף קוקוס ורוד כזה שאף אחד לא נוגע בו 3. המיקרופון של בועז שרעבי
איזה פחדנים אתם
4. המכנסיים של אבי ביטר השלימו את המשפט הבא: "אני חושב משמע אני" 1. קיים 2. מכ"ם 3. שפם 4. לא בלונדינית
*מחקרים מדעיים שנערכו באוניברסיטת שקרכלשהו שבארה"ב הוכיחו שע"פ תשובותיו של אדם לשאלות הנ"ל ניתן לקבוע את אופיו, צבע שערו, העדפותיו המיניות והאם משעמם לו בסופ"ש. אכן מידע חיוני. לסיום, בעקבות החטיפה המזעזעת אשר דווחה בתקשורת, אתם מוזמנים לתת
למי שאתם חושבים שמגיע לו להיחטף ע"י קרן. אני נותנת לך עזרה, שירי, כי פתחת באופן חד פעמי את השרשור הזה במקומי

נעה 124

New member
מסכמת../images/Emo3.gif

מה שיר/י השבוע שלכם של קרן? אם אלה החיים ונובמבר מה שיר/י השבוע שלכם לא של קרן? נובמבר (זה נחשב שלה או של מירי?) תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חופש שבועות ובת דודה שלי... היא כזאת חמודה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/פיתה עם חומוס/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- פיתה עם שוקולד
.. חח סתם... טיול מאכל השבוע שלכם? עוגת גבינה משפט/ציטוט השבוע שלכם? "יש לנו שתי ארנבות זכרות..."
פאדיחת השבוע שלכם? התקשרתי לחברה שלי, וישר כשענו לי התחלתי לדבר, ואחרי בערך 10 דקות שדיברתי הבנתי שזאת אמא שלה... XD דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: יום ראשון וההתחלה של יום שני.. למדנו!
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? שיעברו כבר המבחנים בערבית ובמתמטיקה מה הייתם רוצים שאיתי אנגל יעשה השבוע? לא ממש אכפת לי.. שיצנח ממטוס בגובה 100 מטר? אין לי מושג... אם הייתם חייבים להתקיים בתור אחד הפריטים הבאים, במה הייתם בוחרים: 1. מברשת שיניים של אדם עם באשת פה-
איכססס!!! לא! 2. חטיף קוקוס ורוד כזה שאף אחד לא נוגע בו-
שיהיה 3. המיקרופון של בועז שרעבי-
לאאאא!!! 4. המכנסיים של אבי ביטר-
ממש לאאא!!!!! השלימו את המשפט הבא: "אני חושב משמע אני" 1. קיים 2. מכ"ם 3. שפם 4. לא בלונדינית
*מחקרים מדעיים שנערכו באוניברסיטת שקרכלשהו שבארה"ב הוכיחו שע"פ תשובותיו של אדם לשאלות הנ"ל ניתן לקבוע את אופיו, צבע שערו, העדפותיו המיניות והאם משעמם לו בסופ"ש. אממ... יייש!!!! לסיום, בעקבות החטיפה המזעזעת אשר דווחה בתקשורת, אתם מוזמנים לתת
למי שאתם חושבים שמגיע לו להיחטף ע"י קרן.- למה מי שנחטף על ידי קרן צריך עזרה? כיף לו!

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifתמונה מדהימה..

דובים זו האהבה הכי גדולה שלי. יש לי בסה"כ 40 דובים בערך..

למעלה