סיכום שבועי!

gal255

New member
סיכום שבועי!

השיר שעשה את השבוע שלכם: תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: הספר שעשה לכם את השבוע: החוויה שעשתה לכם את השבוע: החוויה שהרסה לכם את השבוע: הסצנה של רן מהשיר שלנו שעשתה לכם את השבוע: התמונה של רן שעשתה לכם את השבוע: מסר לאומה:

gal255

New member
עונה לעצמי

השיר שעשה את השבוע שלכם: Keane - She Has No Time תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: גיבורים. הספר שעשה לכם את השבוע: הגר - יוכי ברנדס. החוויה שעשתה לכם את השבוע: שהמורה שלי למתמטיקה לא באה כל השבוע. החוויה שהרסה לכם את השבוע: חשבון ממש גבוה בפלאפון. הסצנה של רן מהשיר שלנו שעשתה לכם את השבוע: אהבתי את הסצנה של רן ונינט מתחרפנים ומתקרחנים בפאב. התמונה של רן שעשתה לכם את השבוע: ----> מסר לאומה: ערבית זה חרא!

chenoosh17

New member
עונה../images/Emo215.gif

השיר שעשה את השבוע שלכם:סינרגיה-אשם תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע:השיר שלנו הספר שעשה לכם את השבוע: אין החוויה שעשתה לכם את השבוע: ביטול בוחן באזרחות החוויה שהרסה לכם את השבוע:מבחן אות הכושר הסצנה של רן מהשיר שלנו שעשתה לכם את השבוע: הנשיקה עם נינט!! התמונה של רן שעשתה לכם את השבוע:------------->

../images/Emo132.gifעונהנהנהנה

השיר שעשה את השבוע שלכם:מה שאת עושה לי - דניאל זילברשטיין תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע:השמינייה הספר שעשה לכם את השבוע:
ספר מתמטיקה D: החוויה שעשתה לכם את השבוע:
ה=שביתה! החוויה שהרסה לכם את השבוע:
המבחנים.. הסצנה של רן מהשיר שלנו שעשתה לכם את השבוע:
הנשיקה עם נינה
התמונה של רן שעשתה לכם את השבוע:
מסר לאומה:רן דנקר זה הכי אחי P:

OנעמונתO

New member
עונה

השיר שעשה את השבוע שלכם:רני-המילים הכי יפות תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע:הש"ש הספר שעשה לכם את השבוע:אני לא אוהבת לקראו החוויה שעשתה לכם את השבוע:ירד מלאאאאא ברד בעיר שלי החוויה שהרסה לכם את השבוע:מבחן עם ציון לא טוב הסצנה של רן מהשיר שלנו שעשתה לכם את השבוע:הסצנה שנינט ורני התנשקו וכל זה התמונה של רן שעשתה לכם את השבוע:
חולה חולה חולה על התמונה הזאתתתת מסר לאומה:שבעו שבוע בדיוק יש לי יומולדת חחח אין לי משהו אחר לכתוב

עונה../images/Emo3.gif

השיר שעשה את השבוע שלכם: Evanescence - Call Me When Your're Sober תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: השיר שלנו
אה וחנסה לסלאו של היום
הספר שעשה לכם את השבוע: לא קראתי השבוע חח החוויה שעשתה לכם את השבוע: אממ לא היה משהו מיוחד החוויה שהרסה לכם את השבוע: אני במחזור
הסצנה של רן מהשיר שלנו שעשתה לכם את השבוע: שנינט ורן שרו את 'קרן שמש' התמונה של רן שעשתה לכם את השבוע:
מסר לאומה: תאכלו - זה בריא!

למעלה