סיכום שבועי...

ציואואה

New member
סיכום שבועי...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה:

prongs3

New member
איזו עקביות!../images/Emo45.gif

|הדגשהשבוע שעבר - שיר השבוע (של העוגיות): לנו לנו - שיר השבוע (כללי): End of the World / Blackfield - אלבום השבוע: "Takk..." של Sigur Ros, ו-"Blackfield II" של "Blackfield" (למרות שהוא לא יצא עדיין, הוא דלף לרשת [הורדתי אותו אבל שמעתי רק 2 שירים כדי לא להרוס כשאקנה אותו כשהוא ייצא בפברואר]) - האדם שעשה לכם את השבוע: זה שדיווח בפורום אביב גפן על דליפתו של האלבום הנ"ל לרשת
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): שוב עם הקריטריונים שצריך לחשוב עליהם?
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כנ"ל
- מאכל השבוע: משה בתיבה+ קוסקוס וקטשופ (אלה המנות העיקריות שמוגשות בחדר אוכל שלנו בקיבוץ ביום שישי כבר יותר מ-20 שנה נראה לי, ואני מת על זה
[כן, יש לנו עדיין חדר אוכל, משהו שכבר כמעט ואין]) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: קיבלתי 100 בבוחן במתמטיקה 5 יחידות :) - משהו שהרס את השבוע: המנהל שלי בעבודה עיצבן אותי מאוד בים שישי ואני רוצה לרצוח אותו למוות
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סילבסטר!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמורה שלי לסוציולגיה תשכח בפעם ה-3 להביא/להכין את המבחן (הראשון שלנו השנה רק!!!)- היה אמור להיות לנו מבחן בשבוע שעבר: ביום שני היא שכחה בכלל להכין אותו, וביום רביעי היא שכחה להביא אותו לבי"ס
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הבוס שלי בעבודה, בתוך שק של גופות
(סתם, לא עד כדי כךכ
)

ציואואה

New member
../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של העוגיות): עדיין אנרגיה פוטנצאילית..
- שיר השבוע (כללי): את ואני -מרסדס בנד - אלבום השבוע: שייגעצ- להפסיק לאכול עוגות - האדם שעשה לכם את השבוע: עדי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): 0 ____0 - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בואי נמצא-מה נמצא? - לא יודעת תמיד אפשר למצוא... - מאכל השבוע: תפוח אדמה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: : \ - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ערב להקות צעירות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: נאמאנמ...שאני אראה את לירי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לירי\מייק (שי יש לך מוח רשע...)

prongs3

New member
../images/Emo2.gif המוח שלי אינו מרושע../images/Emo7.gif

אז מה אם הוא טיפה... איך נגיד... פסיכופתי?!?!

YoungLust

New member
אומאגאד

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של העוגיות): אנרגיה פוטנציאלית/ ואלס לעניים - שיר השבוע (כללי): Trampled Under Foot/ Led Zeppelin - אלבום השבוע: Physical Graffity - האדם שעשה לכם את השבוע: דור - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כאילו שאפשר בכלל לדעת להרפות" [מבול/רונה קינן] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - מאכל השבוע: מרק ירקות /m\ - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אני מניחה שהציפייה לשבוע הבא [יעני לשבוע הנוכחי] - משהו שהרס את השבוע: חחח, אני מניחה שהציפייה לשבוע הבא [יעני לשבוע הנוכחי] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מה שחיכיתי לו קרה. אבל מעכשיו אני מחכה ל..לאדעת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אנערף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מממ... סתם: - תמונה מגניבה: הן לא מגניבות אבל עדיין. [התלבטתי בין שתיים אז החלטתי לשים את שתיהן, נראה אתכם עוצרים בעדי.] בתמונה הזו אני אבונפחה כהרגלי [אני כולי מתבלבלת בתשובות, כי כבר התחיל שבוע חדש אז רציתי לענות עליו. אבל בסוף עניתי על שבוע שעבר]

YoungLust

New member
ופה אני מסטולה אש

[הו, הרגל שלי במצב נוראי. הלכתי אתמול עם נעליים רטובות וקפואות, והשרירים בכף רגל התכווצו ומהזה כואב אז לא הלכתי לבצפר. וגם קניתי 5 חזיות ב100 ש"ח. כן, אני בהיי.]

clyps

New member
Me...

- שיר השבוע (של העוגיות):מליון
- שיר השבוע (כללי):ספרי לי הכל-רונית שחר - אלבום השבוע: Live Ragga Pumpkine - פאנסט וMC קרולינה. - האדם שעשה לכם את השבוע: אריאל כמובן... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ספרי לי הכל , לעזאזל הפחד.. אניפשוט אעצום את העיניים.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)-אממ... "כיתת אומן עם רונית שחר" חח - מאכל השבוע: שניצל של אמא! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אנטיגונה בקאמרי - משהו שהרס את השבוע:הסילבסטר .. חחחחח.. ושיעור מתמטיקה.. השבוע שבפתח: יהיה טוב.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי!!! אה ומחר, שיעור בס
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:נה...
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממ.. חחח.. Ariel סתם: כי בא לי לדבר? - תמונה מגניבה: טוב נו... המשך שבוע נעים!
שיר
.

אני חולה../images/Emo10.gif../images/Emo85.gif

והלכתי לישון אתמול ב6 בערב....... משעמם. וקר
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של העוגיות): איך - הופעה חיה. - שיר השבוע (כללי): שלום לאמונות-מ"מ - אלבום השבוע: ראשון-אריק ברמן. - האדם שעשה לכם את השבוע: ליעד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הצל שלך רודף אותי, חג מעליי כלהקת זבובים". זה לא שהתחברתי אליו, סתם סופסופ הבנתי מה הוא אומר שם. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "רמב"ם? אני מכירה אותו מאז שהוא היה זיגטוה..." XD - מאכל השבוע: פיצה. הדבר היחידה שאכלתי אתמול. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נמנמנמ. לא זכור לי. - משהו שהרס את השבוע: ריב עם חברה טובה. אבל השלמנו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר מיוחד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ללכת יום חמישי לת"א:| -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חח לא יודעת.. סתם: - תמונה מגניבה: מחפשת.

למעלה