סיכום שבועי

סיכום שבועי

מה קורה? שיר השבוע? שיר השבוע של בקסטריט: תמונת השבוע:(וחובה לשים אייך היה ליל הסדר? איך עבר השבוע בכללי? תכניות לשבוע הקרוב: ראשון: שני: שלישי: רביעי: חמישי: שישי: שבת: שבת שלום וחג שמח לכוללללללללללללללללללללללללם

frackit

New member
אנייי

שיר השבוע? ג'ניפר לופז ואל אל קול ג'יי -קונטרול מיי סלף שיר השבוע של בקסטריט:song for the unloved תמונת השבוע:---------->בראין היה ממש חמוד כשהוא היה צעיר!! אייך היה ליל הסדר?ארוך אבל כיףףף איך עבר השבוע בכללי? נחמד! תכניות לשבוע הקרוב: ראשון:יציאה עם חברים... שני:פיקניק עם אנשים... שלישי:משפחה(שוב חג) רביעי:ללמוד למבחן בביו' חמישי:ללמוד שישי:ללמוד שבת: ללמוד!

Blank Smile

New member
שלי ../images/Emo13.gif

מה קורה? הכל טוב, מה נשמע?
שיר השבוע? Meredith Brooks - I'm a Bitch שיר השבוע של בקסטריט: אין תמונת השבוע: כאן איך היה ליל הסדר? חביב, אפילו קצת מצחיק.. איך עבר השבוע בכללי? היה סבבה לגמרי! סוף סוף חופש!
תכניות לשבוע הקרוב: ראשון: צבא
שני: צבא
שלישי: צבא + בית רביעי: בית
אה, סוג-של מסיבת גיוס.. חמישי: צבא
שישי: צבא
שבת: צבא

elena20

New member
שלי

שיר השבוע:mary .j.blige & wyclef jean 911 שיר השבוע של בקסטריט:i wanna be happy של אלכס
תמונת השבוע: איך היה ליל הסדר?נחמד איך עבר השבוע בכללי?החצי הראשון זוועה, כי היה פסיכומטרי והלך לי גרוע, והחצי השני בלי לפרט יותר מדי אני אסכם כך:
תכניות לשבוע הקרוב:לחפש עבודה ולהיפגש עם חברות

sivanick

New member
חח איזה חמודים בריטני וקווין

קווין תעשה לי שון פרסטוןןןןןןןןןןן

Shiri from the block

Active member
Moi../images/Emo113.gif מה קורה? הכל סבבההה שיר השבוע? האלבום ITZ ו'בריטני', ופסקול מהסדרה של זינה. שיר השבוע של בקסטריט: אממ, שמעתי את בלאק&בלו. תמונת השבוע: הזוג המושלם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אייך היה ליל הסדר? חרא. איך עבר השבוע בכללי? נחמד.. תכניות לשבוע הקרוב: ראשון: צבא. שני: צבא+בית שלישי: בית! רביעי: בית../images/Emo9.gif חמישי: בית../images/Emo152.gif שישי: בית../images/Emo98.gif שבת: בית../images/Emo22.gif

sivanick

New member
../images/Emo157.gif

מה קורה? הכל טוב.
שיר השבוע? Control Myself של ג'ניפר שיר השבוע של בקסטריט: Don't Want You Back תמונת השבוע: כזה סקסי עם הגיטרה..
אייך היה ליל הסדר? מצחיק. אחי השקה אותי ביין..
איך עבר השבוע בכללי? עבר סבבה, חופששש
תכניות לשבוע הקרוב: יש לי חופש שבוע שלםםםםםם אעאעאע אני עדיין לא קולטת שאין צבא@! בקיצור לטייל, לישון וכל הדברים הכיפיים האלה... :) ראשון: מפגש פורום
ואולי להיפגש עם ידיד שלי.. שני: ללכת עם אחותי לקניותתתתתתת
שלישי: אממ נראה כבר
רביעי: נראה
חמישי: נראה
שישי: שנקין בבוקר וצ'רצ'יל בלילה
שבת: לישון.

../images/Emo27.gif

מה קורה?הכל סבבה שיר השבוע?קריסמס טיים
שיר השבוע של בקסטריט:קריסמס טיים
תמונת השבוע:(וחובה לשים
אייך היה ליל הסדר?בסדר איך עבר השבוע בכללי? סבבה
תכניות לשבוע הקרוב:לא משהו מיוחד

oceanblaze

New member
עונה ../images/Emo152.gif

מה קורה? הכל טוב, מה איתך?
שיר השבוע? Absent Element - Break Down
&*#@%!! Absent Elemnt - Coviction Queen - Innuendo Queen - Cray Little Thing Called Love Queen - Under Pressure
Queen - Bohemian Rhapsody שיר השבוע של בקסטריט: Everbody! תמונת השבוע: יש לי יותר מדי.
אני אשים אחת מהן.. איך היה ליל הסדר? נחמד.
איך עבר השבוע בכללי? חביב. תכניות לשבוע הקרוב: ראשון: מפגשפורום!!
שני: ללמוד. שלישי: ללמוד. רביעי: ללמוד. חמישי: דיזינגוף עם שירני והילע
! שישי: ללמוד. שבת: ללמוד. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Eti No Name

New member
אני אני..ואני ../images/Emo14.gif

מה קורה? פנאן, איתך? שיר השבוע? "רל אל תגיד" של מאיה.
שיר השבוע של בקסטריט: Movin' On.
תמונת השבוע:(וחובה לשים) אני ובן דוד שלי. אעע
אייך היה ליל הסדר? פסדר.
איך עבר השבוע בכללי? לא משו. תכניות לשבוע הקרוב: ראשון: מפגש
, ואח"כ חברות.
שני: חברות אצלי, ולוידעת.
שלישי: חג, נו. אוכל, משפחה..בלה בלה. רביעי: כנ"ל+ ללמוד+ מימונה בערב+ אולי מסיבה. חמישי: לישון!! ואמ אורחים.
שישי: חזרות+לנסוע לצפון.
שבת: לחזור מהצפון?
שבוע טוב!!

Eti No Name

New member
אני לא מאמינה שאני אומרת ../images/Emo14.gif

את זה, אבל כן, כפרעליו.

crazy smiley

New member
שלי..

מה קורה? בסדר שיר השבוע: אין שיר של בקסטריט: get another boyfriend תמונת השבוע: תמונה שלי מפסח (אני לא מצליחה להעלות אותה
) איך עבר השבוע: ככה-ככה תוכניות לשבוע הבא: אין

poster girl

New member
עונה :]

מה קורה? רגיל
שיר השבוע? SMACK - 3DD שיר השבוע של בקסטריט: אוורי טיים איי כלוז מיי אייז אין לי כוח לכתוב
תמונת השבוע:
!! אייך היה ליל הסדר? חביב. איך עבר השבוע בכללי? יום אחד מושלם, השאר קקה
תכניות לשבוע הקרוב: לא יודעת

למעלה