סיכום שבועי!!

WaNnA Be YoU

New member
סיכום שבועי!!

שיר השבוע של הילארי: שיר השבוע לא של הילארי: קליפ השבוע של הילארי: קליפ השבוע לא של הילארי: תמונת השבוע: להקת/זמר השבוע: גרין די/גוד שארלוט: ג'סיקה סימפסון/אשלי סימפסון: בריטני ספירס/ג'יימי ספירס: גרין די/בריטני ספירס: משהו שעשה לך את השבוע: משהו שארס לך את השבוע:

WaNnA Be YoU

New member
הנה שלי!

שיר השבוע של הילארי: beat of my heart שיר השבוע לא של הילארי: love me for me-אשלי סימפסון קליפ השבוע של הילארי: beat of my heart קליפ השבוע לא של הילארי: אין תמונת השבוע: אין להקת/זמר השבוע: הילארי דאף גרין די/גוד שארלוט: גרין די! ג'סיקה סימפסון/אשלי סימפסון: ג'סיקה!!!! בריטני ספירס/ג'יימי ספירס:ג'יימי גרין די/בריטני ספירס:בריטני משהו שעשה לך את השבוע:אממ אין משהו שארס לך את השבוע:מיליון מבחנים!

hilary22

New member
שלי

שיר השבוע של הילארי:ברייק מי הארט שיר השבוע לא של הילארי:באסקט קייס של גרין די קליפ השבוע של הילארי:וואיק אפ קליפ השבוע לא של הילארי:שכחתי איך קוראים לו!זה של גוון סטפני שכאילו השיר בסגנון אליסה בארץ הפלאות..הקליפ מה זה מושקע ויפה..! תמונת השבוע:אין לי להקת/זמר השבוע:הילארי(מה זה השאלה הזאת..?) גרין די/גוד שארלוט:גרין די(אני שונאת את גוד שארלוט) ג'סיקה סימפסון/אשלי סימפסון:אשלי סימפסון בריטני ספירס/ג'יימי ספירס:ג'יימי גרין די/בריטני ספירס:גרין די משהו שעשה לך את השבוע:החופש משהו שארס לך את השבוע:זה שהוא נגמר

dashush

New member
שלי!

שיר השבוע של הילארי:Our Lips Are Sealed שיר השבוע לא של הילארי:אשמור את ליבי קליפ השבוע של הילארי:Beat of my heart קליפ השבוע לא של הילארי:אשמור את ליבי תמונת השבוע:----------------------> להקת/זמר השבוע:הילארי דאף גרין די/גוד שארלוט:גרין די ג'סיקה סימפסון/אשלי סימפסון:ג'סיקה סימפסון בריטני ספירס/ג'יימי ספירס:ג'יימי ספירס גרין די/בריטני ספירס:בריטני ספירס משהו שעשה לך את השבוע:החופש משהו שארס לך את השבוע:שהחופש ניגמר והבצפר!

One Click Hil

New member
עונה

שיר השבוע של הילארי:Beat of my heart שיר השבוע לא של הילארי: Brighter than sunshine קליפ השבוע של הילארי: אין קליפ השבוע לא של הילארי: Let me go של 3 doors down תמונת השבוע:---> להקת/זמר השבוע: Rooney גרין די/גוד שארלוט: גוד שארלוט ג'סיקה סימפסון/אשלי סימפסון: שתיהן בריטני ספירס/ג'יימי ספירס: לא משנה לי.. גרין די/בריטני ספירס: גרין דיי משהו שעשה לך את השבוע: סיפרו לי משהו ששימח אותי. משהו שהרס לך את השבוע: נכשל בסוציולוגיה

RoteMi 75

New member
קצת באיחור אבל.. לא נורא../images/Emo8.gif

שיר השבוע של הילארי: Come Clean
ישן אבל מדהים
שיר השבוע לא של הילארי: לאן שלא תלכי- שירי מימון, יש בי עוד כוח-הפרוייקט של עידן רייכל קליפ השבוע של הילארי: Beat Of My Heart קליפ השבוע לא של הילארי: Lady Marmalade תמונת השבוע:
להקת/זמר השבוע: קלי קלארקסון, כריסטינה אגילרה גרין די/גוד שארלוט: גרין דיי
ג'סיקה סימפסון/אשלי סימפסון: אשלי
בריטני ספירס/ג'יימי ספירס: בריטני גרין די/בריטני ספירס: גרין דיי משהו שעשה לך את השבוע: ממ.. שהרווחתי 160 ש"ח מתחילת חנוכה עד סוף חנוכה
(דמי חנוכה
) משהו שהרס לך את השבוע: אני חולה

hilary22

New member
נראה לי שזה זה מפיטר פן(וזה רק אני

או שהוא קצת דומה לג'סי מקרטני?

RoteMi 75

New member
זה ג'רמי סמפטר../images/Emo99.gif

הוא לא חמוד, הוא מושלם
ולזאת שהגיבה לזאת שאני מגיבה לה עכשיו (
) הוא לא דומה לג'סי מקרטני, הוא הרבה יותר יפה ממנו

RoteMi 75

New member
שחקן../images/Emo99.gif

בואי לקומונה שלו- http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=15680

Sim§ MaN

New member
עונה. =]

שיר השבוע של הילארי:Sweet Sixteen נכנס לי לראש. שיר השבוע לא של הילארי:ואמפיירהארט. קליפ השבוע של הילארי:אין.
קליפ השבוע לא של הילארי:אין.
תמונת השבוע: להקת/זמר השבוע:הימ. גרין די/גוד שארלוט:גרין דיי. ג'סיקה סימפסון/אשלי סימפסון:אף אחת. פוי. בריטני ספירס/ג'יימי ספירס:כנ"ל. גרין די/בריטני ספירס:גרין דיי. משהו שעשה לך את השבוע:הו, נמ.. הוא רק התחיל. משהו שהרס לך את השבוע:כנ"ל.. או שפשוט איחרתי? ><

olsen cool

New member
../images/Emo27.gif

שיר השבוע של הילארי:Break My Heart שיר השבוע לא של הילארי:וואי יש הרבה קליפ השבוע של הילארי:Beat Of My Heart קליפ השבוע לא של הילארי:סימפל פלאן-קרייזי תמונת השבוע:
להקת/זמר השבוע:אממ ג'סי מקרטני
גרין די/גוד שארלוט:גוד שארלוט ג'סיקה סימפסון/אשלי סימפסון:אשלי בריטני ספירס/ג'יימי ספירס:לא משנה גרין די/בריטני ספירס:גרין דיי משהו שעשה לך את השבוע:כלום משהו שהרס לך את השבוע:עדיף שאני לא אכתוב כי אז זה לא יגמר.

ChOcOlAtE gIrL2

New member
אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של הילארי: Wake up שיר השבוע לא של הילארי: Friend or foe קליפ השבוע של הילארי: Come clean קליפ השבוע לא של הילארי: Friend or foe תמונת השבוע:
להקת/זמר השבוע: הילארי. ברור
גרין די/גוד שארלוט: גרין די ג'סיקה סימפסון/אשלי סימפסון: אשלי בריטני ספירס/ג'יימי ספירס: בריטני גרין די/בריטני ספירס: גרין די משהו שעשה לך את השבוע: רק היום התחיל השבוע משהו שארס לך את השבוע: כנ"ל

חדשה+עונה..

שיר השבוע של הילארי:השיר הזה מקול גדול
אין לי כוח לכתוב אותו נו..
שיר השבוע לא של הילארי:where is the love-בלק אייד פיז קליפ השבוע של הילארי:come clean קליפ השבוע לא של הילארי:holiday-גרין דיי.. תמונת השבוע:>> להקת/זמר השבוע:הילארי
גרין די/גוד שארלוט:גרין דיי
ג'סיקה סימפסון/אשלי סימפסון:אשלי בריטני ספירס/ג'יימי ספירס:ג'יימי גרין די/בריטני ספירס:גרין דיי
משהו שעשה לך את השבוע:מי שאני אוהבת
משהו שארס לך את השבוע:*הרס. והמבחנים.

שירלי113

New member
שלי..גם קצת באיחור אבל לא נורא

שיר השבוע של הילארי: break my heart שיר השבוע לא של הילארי: because u live -ג'סי מקרטני קליפ השבוע של הילארי: אמ......ביט אוף מי הרט קליפ השבוע לא של הילארי: because of u של קלי קלרקסון תמונת השבוע:אין לי כרגע להקת/זמר השבוע: ג'סי מקרטני גרין די/גוד שארלוט:גוד שארלוט..למרות שאאין להם ממש שירים חדשים עכשיו ג'סיקה סימפסון/אשלי סימפסון:אמ..שניהם אבל אשלי כי עכשיו יש לה אלבום חדש בריטני ספירס/ג'יימי ספירס: בריטני! גרין די/בריטני ספירס:בריטני משהו שעשה לך את השבוע:קיבלתי 100 באנגלית משהו שהרס לך את השבוע:אה..לא יודעת אין לי כרגע

MYHOT3

New member
שלי :

שיר השבוע של הילארי: Workin' It Out שיר השבוע לא של הילארי: Kelly Clarkson - Breakaway קליפ השבוע של הילארי:WAKE UP קליפ השבוע לא של הילארי: Kelly Clarkson - Breakaway תמונת השבוע:
להקת/זמר השבוע: שון פול גרין די/גוד שארלוט: גרין די ג'סיקה סימפסון/אשלי סימפסון:גסיקה בריטני ספירס/ג'יימי ספירס: לא סובל את שתיהם גרין די/בריטני ספירס: גרין די משהו שעשה לך את השבוע: קיבלתי 93 באזרחות ו100 בהיסטרויה משהו שהרס לך את השבוע:הרבה שעורים בתנ"ך

נ"ש-לא ידעתי אם לפתוח הודעה חדשה אז

אני מנצלשת הנה כתבה על היל וג'ול מטין פיפל: Teen People's Zena Burns gave 'Extra' the latest on two couples in their 'Love Issue', Hilary Duff and her Good Charlotte beau Joel Madden and Enrique Iglesias and his lover Anna Kournikova. "Hilary Duff and Joel Madden have a really beautiful relationship," Burns said. "And their secret is that they didn't rush into romance. They waited at least six dates before they even kissed." As for a Anna and Enrique, she said, "Anna Kournikova and Enrique Iglesias probably take the title of America's most PDA-heavy celebrity couple. They cannot keep their hands off each other." יש עוד כמה חדשות אני כבר מוסיפה

למעלה