סיכום שבועי...

MommyHug

New member
סיכום שבועי...

כרגיל, אתם מוזמנים לספר לנו על דבר אחד שקרה השבוע- אם עמדתם בהבטחה השבועית שלכם, עשיתם משהו טוב לא משנה מה, קרה משהו חיובי, ספרו...

i love עדי

New member
היה שבוע מדהים../images/Emo99.gif

ביום ראשון הייתה המסיבת הפתעה לדיווה [עדי עדי עדי] שהייתה הכי מרגשת ויפה בעולם.. וימי שני ושלישי עברו מהר ואז הגיע לו יום רביעי ואיתו הלהקה והיה מדהים ופתאום הגיע סוף השבוע וישנתי היום 4 שעות
ואני מאושרת

סיכום שבועי ../images/Emo188.gif

אתמול נולד בן לחברה טובה והתרגשתי עד השמיים, מודה שזה עשה לי את כל השבוע פתאום שכחתי הכל.. שאר השבוע קצת התגמד לו ואהה השבוע הורדתי עוד כמעט קילו סה"כ לשלושה שבועות: כמעט 4 קג.. יום ה עוד פעם שקילה ועוד שבוע ויום אני מחליפה קידומת :) ועשור חדש בפתח

i love עדי

New member
גם אני רוצה ../images/Emo10.gif

כל הדיאטות והספורט שאני אעשה לא יעזרו לי

איזה שבוע מדהים!!!

הייתי בטיול שנתי אחרי שלא יצאתי שנתיים, הייתי עם אתי רוב הזמן, היה ממש ממש כיף . בלילה היה לי קצת קשה אבל מתי ברציתי יכולתי לחבק את אתי :) זה פשוט עשה לי את היום . זה בא משתינו הרבה פעמים היא חיבקה אותי והחזיקה אותי כמה דקות וממש הרגשתי שיש מישהו בישבילי. היחסים שלי איתה ממש התקרבו בטיול היא גם נפצעה וטיפלתי בה וכו'. אבל בעיקר הייתי בשמיים כי שלושה ימים היה לי את מי לחבק שרוצה לחבק אותי. מאז כל פעם שאנחנו נפגשות ונפרדות היא מחבקת אותי. כל כך כיף לי! היא פשוט שינתה לי את החיים האישה הזאת! הייתי חייבת לשתף :) שבוע טוב לכולם :)

MommyHug

New member
מבינה? חיה את מה שאת אומרת!

חייתי ככה שנים!!! שנים!!! הדמות האמהית כל פעם מתחלפת אבל הצורך נשאר תמיד אותו אחד...

כל כך נכון...

אני כל כך מקווה (ומרגישה..) שהפעם הכרתי מישהי שבאמת תישאר ולא יהרס הקשר.. אני כל כך קשורה אליה ומפחדת להישבר שוב.. היא מחבקת אותי.. אין לי הרבה כאלה בחיים. שתבורך נשמתה העדינה.. חיחי

i love עדי

New member
יא איך אני מזדהה.

אני שמחה שזה אצלך ככה
גם אני אחת שנקשרת בקלות למורות , מאז שהייתי קטנה עוד את הגננת של הערצתי , ובכיתה ד' הייתה לי מחנכת עד כיתה ו' שעכשיו [אני בח'] אני עדיין בקשר איתה , במייל ובטלפון והיא גם המחנכת של אח שלי ואני באה לבקר אותה ביסודי פעם בכמה זמן . וכמובן המורה שלי לשירה שהיא הבן אדם שאני הכיייייי אוהבת בעולם , היא הנשמה שלי. איזה יופי שנהנת זה הכי כיף בעולם שיש מישהו שאוהב אותך ככה

..........

אין לך מושג איך האישה הזאת שינתה לי את החיים .. באמת באמת... זאת פעם ראשונה שאני מרגישה שמישהו באמת אוהב אותי בחזרה.. שאני לא סתם אוהבת מישהו (במובן הכי לא רומנטי). והיא מחבקת אותי, וזה בא ממנה, וחיבוק זה אחד הדברים הכי הכי חשובים לי בחיים.. פשוט חלומי. שינתה לי את כל המבט על החיים שלי עכשיו. פשוט.. מלאך.. אין מילה אחרת..

i love עדי

New member
ואוו איזה כיף !!

חיבוק זה הדבר הכי .. מתוק בעולם . חיבוק שבא מכל הלב.

חיבוק

מתנה שבוא זמנית גם נותנים וגם מקבלים.. אי אפשר לזייף חיבוק. אחד הדברים הכי כנים שיש. כל כך כיף, כל כך חסר לפעמים, ועכשיו אחרי שהתקרבתי לאתי.. כל כך מאושרת.. כל כך אופטימית. פשוט מלאך בדמות אדם מתוק

למעלה