יא תודה איזה נדיב אתה
J Jasper Jasper New member 28/10/05 #15 omg she's dead! למה לא קראת את הפתק? "למקנזי ווסטמור,ממעריץ מיוחד"!
J Jasper Jasper New member 28/10/05 #19 יואו,את חיה! איזה מרגש! מדבר לעצמי וחושב שאף אחד לא שומע-לעזאזל! עד שנפטרתי ממנה.אני יאלץ להאכיל אותה גוואקמולי בצורה אחרת ולהישאר אדום לנצח!
יואו,את חיה! איזה מרגש! מדבר לעצמי וחושב שאף אחד לא שומע-לעזאזל! עד שנפטרתי ממנה.אני יאלץ להאכיל אותה גוואקמולי בצורה אחרת ולהישאר אדום לנצח!
I I n n u e n d o New member 28/10/05 #22 מה אמרת../images/Emo35.gif אל תגיד לי בטח אמרת שכיף שג'וליאן מת כי בילדותך הוא הסתכל לך על הכלבה וחשב מחשבות זדוניות זה הכל בגלל ג'וליאן,בגללו לא יהה לי רישיון נהיגה,בגללו השתכרתי והתנגשתי בעצמי במכונית
מה אמרת../images/Emo35.gif אל תגיד לי בטח אמרת שכיף שג'וליאן מת כי בילדותך הוא הסתכל לך על הכלבה וחשב מחשבות זדוניות זה הכל בגלל ג'וליאן,בגללו לא יהה לי רישיון נהיגה,בגללו השתכרתי והתנגשתי בעצמי במכונית
J Jasper Jasper New member 28/10/05 #23 צודקת מתחשק לך נישנוש? מרסדס,תביאי בבקשה קערת מרק גוואקמולי לגברת דורין .יש אחד מיוחד במקרר,זה האחד עם השלט של השלד עליו.תודה
צודקת מתחשק לך נישנוש? מרסדס,תביאי בבקשה קערת מרק גוואקמולי לגברת דורין .יש אחד מיוחד במקרר,זה האחד עם השלט של השלד עליו.תודה
C Charmed Or New member 29/10/05 #32 בחיי../images/Emo112.gif שמאני יכולתי לעשות את זה בסיכומשבועי האחרון ולא עשיתי?! פאק דורין, לא פייר. אני דורשת האדמה חוזרת! אגב, מה התפקצת? יב"ז?!
בחיי../images/Emo112.gif שמאני יכולתי לעשות את זה בסיכומשבועי האחרון ולא עשיתי?! פאק דורין, לא פייר. אני דורשת האדמה חוזרת! אגב, מה התפקצת? יב"ז?!
D darklighter New member 29/10/05 #38 תרזה שבה הביתה../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif אהבתי יאללה בואו נשתלט על פורום יבזז אבל תבואו גם לככה זה בחיים יא מפרומות מקולקלות עם גווקאמולי...
תרזה שבה הביתה../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif אהבתי יאללה בואו נשתלט על פורום יבזז אבל תבואו גם לככה זה בחיים יא מפרומות מקולקלות עם גווקאמולי...