סיכום שבועי=]]

סיכום שבועי=]]

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..

1אורטלוש

New member
שיליי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? לא שמעתי.. =// מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? שירן מזרחי-מבקשת רק אלייך יוסי עדן-אהבת אמת ערן סופר-תגידו לה עוד מלא דיכאון קיצורר.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>אין לי כוח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ממ כלום...שבוע מגעיללל =[[ משהו שהרס לכם את השבוע-הכללללל.. =[[ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-יהיה טוב..מקווה..=// מסר לאומה- החיים בזבל..=[[

שלי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)
"רוצה אל החופש" מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)
depechemode-precious mcr-you know what they do to guys like us at prison תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>תמונה מצחיקה של דסטניס צ'ילד משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-ראש השנה
מסר לאומה-שנה טובה לכולם
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. למעיין וטל

שלייייייייייייייייייייי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? לגמרייי ליות איתךך מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? פיי הרבה נינט - אין לי ארץ אחרת נינט ורן - יקירתי כוכבי הפסטיגל 2005 - צריך גיבור שירי מימון - כל הדיסק וכ'ו כ'ו וכ'ו תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של שירי!! משהו שהרס לכם את השבוע- מ.. כלום נדמה לי.. הא כן אני חולה :( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הממ כלום.. מסר לאומה- יש לי שיער שחור סיניי!!!!!!!!! ואתם מוזמנים גם לתת פרח למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. הממ ניתן לארי היום אנחנו בסגידה לארי מחר הקורבן יהיה שמול צפה לזה :]

שלייי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?להיות איתך ורוצה אל החופש. מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? מכל האהבות-הפרויקט של עידן רייכל אהבה קטנה-שירי מימון כבר לא שלך-שירי מימון תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> מהיומהולדת של עם שלם,כן סידרו לי את המצלמה,הכבל, הדיסק וואטבר כל הבלאגנים שהיו בגלל זה... הכל בלי עין הרע חמסה חמסה שום בצל!!!
אני כבר אעלה לפורום את הכל
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-תוכנה כלשהי שטל יודעת עלייה
משהו שהרס לכם את השבוע-הרס?אממ לבדד!!!{אני מבינה את עצמי עזבו!} משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-האתר שלי להלוי בע"ה!!! מסר לאומה-רוב הפעמים אתה לא יודע בשביל מה לחיות..החיים בזבל:\\ ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. לליטלוש ולאריאל!!

שלייייי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?כח האהבה מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?רוני-מותק1 תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> מעין,אחחח תודההה הן מדהימותתתתתתת!!!!!!!! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ערוץ 24 זה דרך טובה להפיג את השיעמום
טוב שנזכרתי באמתת...חח.. משהו שהרס לכם את השבוע-הרס?מה יכול להרוס?? משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-מומהולדת של מעיןן למה לא אמרת את זה??בושי לך!!!!! מסר לאומה-החיים יפיםםםםםם=) ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. מעין וטל

gsufvi

New member
שלי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?לא שמעתי שיר מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? אהבה קטנה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק המדהים של שירי מימון משהו שהרס לכם את השבוע-מבחן במתמתיקה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-ששירי תזכה במצעדים השנתים אמן מסר לאומה- חג שמח ושנה טובה

Britney Boy

New member
שלי=]

שיר השבוע של דיימנדז? FLESHDANCE(לא מכירות חעחעחעעע) והסינגל החדש! לא של הבנות- IMPRESSIVE INSTANT והאלבום של שירי חח סרט- הטיסה- מומלץ כזה מותח ויפההה.. ג'ודי מדהימה חרגיל!!!! דיסק- של שירי כמובן.. משו שהרס תשבוע- הסמים.. חחחחחחחח סתם.. לא יודע...אין תגובה מסר לאומה- תנצלו כל רגע כאילו הוא האחרון! =]

CrAzY4uMJJ

New member
שליייי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?"רוצה אל החופש"..לא יצא לי לשמוע משהו אחר=/ מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?Ben Moody Feat Anastacia-Everything Burns Jazze Pha Feat. Monica-Can I Walk by Mya-Do You Only Wanna Dance Paul Young-Come Back And Stay אלון דה לוקו-תני לי מושיק עפיה-את האחת Sean Paul-Let's Get High Sean Paul-Head In The Zone Sean Paul-Temperature Sean Paul-We'll Be Burning שירי מימון-אהבה קטנה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>>>>ג'וני דפפ!!אוחחח!!!סקסי שכמותו
תאמת הייתי שמה תמונה של הצייר שאני אוהבת אבל זה םורנו מידי=|
חחעע!! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ריקוח מושחת 1+2..!!!! משהו שהרס לכם את השבוע-אממ...כל מיני=/ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הרבה.. מסר לאומה-כואבת לי התותע מכםםםםםם!!! ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
למעין וטל על כל ההשקעה.!!

למעלה