סיכום שבועי!

גויבה

New member
סיכום שבועי!

חשבתי שבכל שבוע בימי שישי נוכל לסכם את כל מה שקרה לנו השבוע! אז אני מעונין לעשות את הסיכום הראשון! וכל אחד יוכל לעשות את הסיכומים הבאים! אובססית השבוע: זה כבר כמעט נחשב לשבוע הקודם אבל בכל זאת אני אכניס את זה לפה! למען האמת היה קרב קשה בין האובססיה של שירלי לטרייסי או האובססיה של אוחנה טל ושלי לברנדה ולשאנן דוהרטי עצמה! אבל בגלל רוב הקולות אובססית השבוע היא ברנדה! נוסטלגית השבוע: טוב הייתי חייב לכתוב על זה שקיבלתי קלפי בוורלי! וזה כלכך כיף להסתכל עליהם! אני ממליץ לכולם להכנס לebay.com לחפש 90210 ולהסתכל על כל הפריטים המהממים ולהזיל ריר! אהה! ברוכה הבאה ל...: המלאכית דיאנה שגם היא כמו כולם מתגעגת לשידורים החוזרים! אני אוהבת את העולם ברוכה הבאה! כבר הספקתי להרוס לך את העינים חחח! חדשות השבוע: ברנדון חוזר לעסקי הבידור ובגדול! ספיישל השבוע: אני חייב להודות לשירלי שבזכותה יש לי הרבה יותר תמונות של טרייסי! וגם לכם! מפצחת החידות של השבוע: שני שני ושני! גם היא ענתה על יותר מ50% מהעיוותים גם היא עזרה לי לפצח חידה! מה לא? בקיצור שני את הפכת למפצחת החידות של השבוע! זהו לבינתיים! אם גם אתם רוצים להוסיף עוד משהו אתם יותר ממוזמנים!

גויבה

New member
אהה ועוד דבר ששכחתי!

זוג השבוע: טרייסי וברנדון! מגיע להם קצת respect!

למעלה