סיכום שבועי...

Digi Lista

New member
סיכום שבועי...

בעצם הסיכום הזה למעשה מסכם שבועיים כי בסוף לא הספקתי לכתוב בשבוע שעבר(ואף אחד אחר לא לקח יוזמה וכתב בעצמו,חבל...),חשבתי(למרות הפטור
) לסכם את השנה לכבוד תחילת השנה העברית החדשה אבל זה נראה לי מיותר כי סכמנו בהרחבה כשחגגנו שנה ומבחינת הפורום לתאריך הזה של ראש השנה אין יותר מידיי משמעות(לא מדובר אישית עלינו כחברי פורום אלא על הפורום בפני עצמו)והאמת שעוד שבוע בערך אני אפילו לא אדע את התאריך העברי(למרות שזאת לא בעיה לחשב כשיודעים מתי היה ראש השנה...)ואני יכולה להמר שגם רוב האחרים לא,בכנות אני אפילו לא בטוחה במאה אחוז מתי התאריך העברי של היום הולדת שלי יוצא(וזה גם לא ממש מטריד אותי...)בקיצור הסיכום יכלול רק את השבועיים האלה,כמובן שאם מישהו ממש מתעקש הוא מוזמן לסכם בעצמו את השנה מבחינתו בפורום ובכלל לסכם מה שבא...
המוזות קצת נרגעו כאן(מה שלא אומר שלא הכנסתי למאמרים את פרק 15 של אופיר,השיר שהאוטובוס הייתה חייבת לדחוף בשרשור קיים ובעצם ניצלה אותו-חייבים להחזיר את הקורס שלי...וגם את הפיק של ספון, לגביי הסיפור של טריירמון-תיתן שם כולל ואני אפתח לזה קטגוריה חדשה)ושמתי לב שבכלל מאוד רגוע כאן וחייבים לדאוג שלא יהיה כאן עד כדי כך רגוע כי אז...קל מאוד לנחש את ההמשך...יהיה יבש,יהיה משעמם,ישאר משעמם,אנשים יעזבו(כבר עכשיו הנוכחות הדלדלה וזה טבעי כשיש לימודים ואין פרקים/סרטים חדשים לדבר עליהם)ובסופו של דבר הפורום יסגר וזה בדיוק מה שחששתי ממנו(שהפורום יסגר אחרי גסיסה ולא בשיא),אז יאללה ליזום משחקים,דיונים,לכתוב,לצייר,לדבר על הפרקים המשודרים למרות שכבר ראינו אותם ובכלל להתעורר קצת יותר(האמת שאין על מה להתלונן לבינתיים כי סך הכול לא ממש מת כאן אבל תמיד טוב להכין מראש את הדברים...)אבל שימו
אם לא מתייחסים אליכם ישר זה לא כי שונאים אתכם באמת חבר'ה זה פורום לא צ'אט וכשמקללים ומכריחים לקרוא זה לא עושה חשק,קצת סבלנות
עלה הסקר בנושא העונה החמישית-כשמילי יגיד לי נכתוב את התוצאות ונתחיל אותה ואני בטוחה שזה יהיה מעניין
יש פיק משותף שהתחיל(למעשה שניים אבל אחד הוזנח,תמיד אפשר לפתור את העניין...)ובכלל כול כמה ימים יש שרשור תמונות של הפאנגירלס(לא כיף לכתוב את זה,לא יודעת זה נראה לי משונה בעברית,התסביכים שלי...
) כאן(אחלה תמונות,אבל רצוי שהרוב יהיה דיג'ימון ולא להיפך...)
המופע נערך סוף סוף וזה הזמן לסיכומים אז לא לנוח,חייבים להמשיך במה שהתחלנו אחרת הכול(ומדובר על כמה חודשים!) לחינם...למי שהחמיץ(בטעות,ברור שבטעות...)את המופע הענק או סתם רוצה להיזכר אפשר למצוא הכול בקישורים ושוב אני מזכירה שאם יש אתרים/שרשורים שאתם מעוניינים להכניס לקישורים ולא רק בנושא דיג'ימון(בשביל זה יש את קטגוריית "אחר")רק תגידו ואני לשירותכם בעניין
להילה(האמת שאני מתכננת להוסיף לשרשור שלה כמה תמונות אבל בגלל האינטרנט המתנתק שלי יקח לי המון זמן,בכול מקרה להפתיע כבר הפתעתי אותה...) וליאקומו(שלא נמצאת כאן לכן לא חגגנו) על הימי הולדת היום ואתמול ובקשר לשרשור יום הולדת אני מקווה שכולם כתבו את הבקשות בעיקר מי שיש לו יום הולדת בקרוב כדי שלא נפספס...
(זה מתחיל להיות בעייתי כשאני לא יודעת לעשות ידנית חצי מהאטומיקונים וכול הזמן משתמשת באותם אטומיקונים שאני יודעת בוודאות שיצאו ציור ולא ישארו קווים ישרים עם מילה באמצע...)רציתי להגיד שלושה דברים אישיים לאורי|ראש משקפת|-אני מקווה שקראת את מה שרשמתי לך ב
פעמיים, לילו אני מחכה כבר שנתיים לראות ולקרוא את הספר שלך ונייקו(...)כול הכבוד על הניסיון בדיבוב,אני בטוחה שבסופו של דבר אם באמת תרצי תצליחי והעיקר לא לוותר ולא לקחת קשה מידיי,אחרי הכול זה לא כישלון אישי וכול דבר הוא זמני(אני מנסה להאמין בזה לפחות)
הינה בקשת עזרה חשובה מכם- אם אתם זוכרים מתישהו נערך סקר בנושא הגלריות וההחלטה הייתה לפתוח גלריה לזוגות(מדיג'ימון בלבד!זאת לפחות העדיפות הראשונה-זה פורום דיג'ימון אחר כך שאר הדברים...) וגלריה נוספת רק לדאיקן, בינתיים זה עוד לא יצא לפועל באשמתי אבל לא נאמר נואש,אני פותחת את הקטגוריה של זוגות ואתם יכולים להכניס בעזרת השכלול החדש של תפוז(שאני לא בטוחה מה דעתי עליו,חשבתי בהתחלה שהוא אחלה של דבר ושל שיתוף הגולשים ואחר כך פתאום הבנתי שזה בעצם אומר שצריך לפקח יותר בקפדנות על הגלריות ובעצם אולי זה לא כזה שווה...אני עוד מתלבטת בעניין...לא שזה משנה כי זה כבר קשור למערכת תפוז ולא לפורום הזה או אליי) תמונות ישירות לשם,אבל לא לקחת מגלריות אחרות ולדחוף שם-מזה שווה?אני בטוחה שאפשר ליצור חתיכת גלריה(ברגע שהמחשב שלי יעבוד נורמלי אני חורשת שעתיים לפחות כדי להרחיב את כול הגלריות,מזמן לא דחסתי מלא תמונות,לאחרונה בעיקר התמקדתי בגלריה האהובה עליי "ציורים של חברי הפורום" אבל יש עוד גלריות ואני לא אוהבת להזניח מה גם שתמונות לא חסרות לי ואם אפשר להתחלק אני בעד),אז לעבודה ולמלאכה
שנה טובה לכולם,מקווה שלא שכחתי כלום כי האמת שהכול נכתב עכשיו בוורד ולא עברתי על הדפים האחרונים בפורום כדי לבדוק לעומק,כרגיל אתם מוזמנים להוסיף,לתקן,להציע ולהגיב אפילו רק באטומיקון,תשמרו על עצמכם והחלמה מהירה לכול החולים(גם לעצמי,אפילו החג נדפק לי ואני לא יכולה ללכת לשום מקום!) ביניהם גם לסבא שלי שכבר שלושה ימים בבית חולים ואני לא יכולה לבקר אותו לצערי,שתהיה לי מצלמה חדשה ולא אחת כזאת שאחרי שאני מצלמת פילם שלמים(מדובר בתמונות בהפתעה וסתם דברים משעשעים מהחתונה של בת דודה שלי שהייתה ביום ראשון-לא עשיתי כלום מלבד לצלם,האורות רק הגדילו לי את כאבי הראש ובכלל היה משונה אבל מרגש בטירוף)וכשאני מביאה לפיתוח מסתבר שכול הפילם(...) יצאו מהמקום וזה לא צילם כלום!אז למה לעזאזל היה פלאש ומספרי הצילומים זזו כרגיל?גם ככה המצלמה הזאת מעצבנת אותי כי היא איטית יותר מצב צולע עם שלוש רגליים וקשה להפתיע אנשים עם צילומים מהירים אבל למה היא לא יכולה לסמן שאין אצלה חיבור לפילם?עכשיו אין אף תמונה מיוחדת...בכול מקרה זה לא היה קשור אז שנה מקסימה,תשמרו על עצמכם והעיקר אל תוותרו על החלומות ואל תפסיקו לחייך(זה המסר החינוכי להיום
)

Ray girl

New member
ליסטי...

בתור אחת עם פטור את חושבת יותר מדי!!!!!!!!! >< אני חושבת על לגזול ממך את הזכות לפטור מחשיבה!

Digi Lista

New member
אוקיי אז ככה...

כול מה שהייתי צריכה להכניס למאמרים כבר במאמרים-שווה להציץ מידיי פעם כי יש כמות עצומה של מאמרים שבכול אחד מהם הושקעו המון מאמצים,המלצה אישית המאמרים באמת מדהימים ושווה לקרוא
פתחתי שתי גלריות חדשות של זוגות(הינה קיימתי מיתר...)ושל דיג'יגדילות(מדובר על תהליכי הדיג'יגדילות וההתמזגויות בתמונות ולא סתם לדיג'ימונים)-כרגע הגלריות עדיין ריקות,כמו שהבטחתי אני אמלא אותן(וגם לא אזניח את הישנות...)כשהאינטרנט שלי יפסיק להתנתק כול שנייה,בינתיים אתם יכולים למלא בעצמכם...למי שלא קרא את הסיכום שימו לב הרעיון של המילוי לא אומר לקחת תמונות מגלריות אחרות ולדחוף שם-הרעיון שיהיו מלא תמונות חדשות בגלריות(איזו פאדיחה זאת למצוא בכמה גלריות את אותן התמונות...),אני בטוחה שלא חסרות כאן תמונות לאנשים(לי יש כמות ע-צ-ו-מ-ה שאני יכולה להכניס,ברור שאני לא אכניס את כול התמונות כי זאת התאבדות-שתבינו שיש לי קרוב ל18,940-עיגלתי בשלוש תמונות דיג'ימון במחשב ומלא על דיסקטים שאני סתם מתעצלת להעתיק למחשב ועוד מחקתי לאחרונה כמה ככה שזה באמת מטורף לשים הכול בגלריות אבל אני בהחלט מבטיחה להשתדל)אז יאללה לעבודה! ותעדכנו אם שמתם כדי שנוכל לראות בגלריות
אם יש לכם רעיונות נוספים לגלריות(בראש ובראשונה בנושא דיג'ימון!אחר כך נחשוב על עוד דברים כמו שכשביקשתם פתחתי גלריה ל"מדבוט,שינזו וסופר פיג") אתם מוזמנים לפנות אליי ואני מבטיחה להתייחס(מי אמר שאני לא משקיעה?ושלא איכפת לי מהפורום?
)

Goggle Girl

New member
וואו, אני בפיגור @.X

לי יש רק איזה 1500 תמונות של פרונטיר ו 800 של 02 ושל 01 וטיימרס לא עוברות את ה100 כל אחת. טוב, אבל זה בגלל שנמחק לי לפני כמה זמן האוסף ;_; איך יש לך מקום על המחשב בכלל? ם.O

Digi Lista

New member
כי אין לי כלום חוץ מתמונות...

וקבצי וורד...אני לא "קונה דיוידי"(
) וגם לא ערוצי מוזיקה... האמת שלא מזמן הרחיבו לי את הזכרון ואני ממש משתדלת לפוצץ את ירוחם בעוד תמונות ולא רק של דיג'ימון(אבל אין ספק שכול שאר תיקיות התמונות ביחד לא מגיעות לרמה של דיג'ימון...בעצם יש מצב שהן מתקרבות,אני אבדוק את זה...רצוי לציין שאין לי הרבה תמונות מפרקים(אני לא אוהבת במיוחד)ורוב האוסף הוא פאנארטים...),מתישהו(לפני שנתיים וחצי בערך) כשחששתי שכול התמונות ימחקו הקלטתי על דיסקטים ומאז שכחתי להקליט(וואו כמה פעמים סיפרתי כאן את הסיפור הזה,טלי נראה לי מכירה אותו בעל פה
),בחזרה למחשב ובמקום התחלתי לאסוף מחדש וזאת התוצאה...אני מטורפת על(ובכלל...)תמונות ויש לי נראה לי על כול דבר אפשרי שקיים-חיות,סדרות מצוירות ישנות,אנימות,דיסני,דברים מצחיקים,אנימציות,מדע בדיוני,נופים... והרשימה ארוכה... בתקווה שעד יום כיפור(שבוע הבא בדיוק) יתקנו לי את המחשב(*אשליות...הטכנאי על סף התאבדות*)ואז אני אוכל להעסיק את עצמי ולאסוף עוד מלא תמונות

למעלה