סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך היה השבוע האחרון?
מה עשיתם? מה חגגתם? מה שימח אותכם ומה ממש לא?

ושיר!

Brombit

New member
תהפוכות

(אני אתחיל קצת משבוע שעבר)
&nbsp
בחמישי שעבר נפגשתי עם מישהו. היה בסדר. הוא (כרגיל) ממש התלהב ממני, ואני לא ממש. כשהוא שאל, לא היה מנוס מלענות לו שאני לא רוצה להיפגש שוב.
בראשון נפגשתי עם מישהו אחר באותו מקום
מישהו שהתלהבתי ממנו כבר מראש. היה כיף D: אתו זה לא ילך לכיוון רומנטי (כי בניגוד לבחור מיום חמישי, הוא מבוגר מדי בשבילי והוא מיני
) אבל אני בעיקר מבסוטה שהיתה לי פגישה כיפית :) זה לא קרה לי בכמה פגישות האחרונות (שהיו על פני שנה
). הרגשתי חוסר וסופקתי.
&nbsp
בחמישי שעבר הגעתי פעם ראשונה למצב שבאתי ללימודים בלי שיעורי בית. החלטתי להתאפס על עצמי ולעבוד בסוף השבוע. אבל איכשהו יצא ששוב נגררתי לעבודה ביום חמישי (הזה) לפנות בוקר, כשאני צריכה לצאת ב-6:30 מהבית...
והפעם אני מרגישה שזה שונה :) תכננתי את זמני העבודה שלי, ככה שיהיה מקום מרווח לכל אחד. ועד עכשיו (טפו טפו
) לא נלחצתי ולא ברחתי. אפילו היה קצת כיף

queen helen

New member
שלי

למדתי למדתי למדתי והמבחן מאחורי!

מיד אחרי המבחן הלכתי למכירת הבגדים ההו כ"כ שווה של המרכז לנפגעות תקיפה מינית וקניתי שם חולצה וגופיה פושטיות, שתי שמלות ותשעה ספרים.
סוף סוף יש לי זמן לקרוא

שיר

עוד שבוע חלף.

דברים פחות טובים:
1. לא היה קל בעבודה השבוע. לא יודעת למה, לכאורה התפקיד שלי משולב גם לעשות דוחות ב- SQL, והבוס אמר לי לחלק את הזמן 40% לענות ללקוחות + training ו- 60% זה הדוחות.
כמובן שזה לא מצליח, כי אם הראש צוות שלי אומר לי לענות, למרות שכבר סיימתי מכסה, אני אענה. וזה יכול לקחת לי עוד איזה שעה מהזמן של הדוחות. וכמובן שאם אני עונה ללקוח באמצע טריינינג (שזה צפייה בסרטוני הדרכה), אז מן הסתם שאין סיכוי ללמוד כמו שצריך, וממש לא בא לי לצפות בסרטונים האלה בבית

קיצר, יצאתי מכל השבוע הזה די מבואסת ומותשת.
קשה לי לעשות את השילוב של דוחות <-> מתן שירות ללקוח. ואני רואה שלאט לאט אני נשאבת לשירות הלקוחות והחלק העיקרי שלי בתפקיד הולך ונעלם (לא שזה שלילי, בסופו של דבר אני לומדת דברים חדשים. אבל אני שונאת לענות ללקוחות בטלפון. זה פשוט מתסכל עד כדי קפיצה מהחלון כשהאנגלית האוסטרלית זה לא השפה שלי)

2. שלחתי לחברה היום טפסים לביטול תושבות שתעביר לביטוח לאומי. הטופס המעצבן הזה, הוא "שאלון לביטול תושבות" - יעני, הם שוקלים אם אני "זכאית" לביטול הזה. מי שואל אותם בכלל?! אני לא גרה בארץ. לא עובדת בארץ ולא מתכננת לחזור לארץ - אני רוצה לבטל וזהו!

בטפסים לביטול תושבות היה עוד קטע שהרתיח אותי. הם שאלו אך ורק אם יש "בת" זוג. כאילו, מי שנוסע לחו"ל, זה רק הגברים?!

דברים יותר טובים:
  • הייתי אתמול אצל זוג חברים, והחברה ואני החלטנו ללמוד איזה ריקוד היפ-הופ שראינו בפייסבוק והיה מגניב. בן-זוגה אמר שאם אנחנו כל כך נהנות, אז הוא יידאג לבנות לנו סטודיאו לריקוד (הוא שיפוצניק ועוד כל מיני דברים מגניבים שרק אוטודידקטים מוכשרים כמוהו מסוגלים לעשות). אמרתי לו שיוסיף גם פינת איפור בצד, חחחח
  • סיפרתי לחברה על כל מיני ציורים שעשיתי בעברי, והיא הגתה רעיון גאוני לעסק. אז אצא עוד מעט לחפש סורק טוב כדי להתחיל עם הרעיון. מסקרן אותי אם זה יצליח (לא מגלה. זה סוד)
  • ביום שלישי יבואו סוף סוף לתקן לי את החלון (אני רודפת אחריהם יותר מחודשיים על זה)
  • בעבודה ביום שישי היה עוגה יומולדת לאחד העובדים, אז כולם ישבו במטבח לאכול (אחרי שעות העבודה כמובן). אני יצאתי לשירותים וכשחזרתי וניסיתי לפתוח את הדלת, הידית נשארה לי ביד. מזל שלי שזו היתה דלת שקופה ואחד העובדים היה בצד השני דיבר בטלפון. הוא ראה שאני מחזיקה את הידית עם פרצוף המום והוא פשוט נקרע מצחוק. וכמובן פתח לי את הדלת. אח"כ פירסמו לכולם ששברתי את הדלת וזה היה עוד יותר מצחיק (מי שראה אותי יודע שכמות השרירים שיש לי בגוף שואפת לאפס XDDD).

זהו. יום ראשון היום, ואני כבר מתחילה להתבאס שמחר שוב צריך ללכת לעבוד.
למרות שהחבר'ה שם כייפים ומצחיקים - אני כל כך סובלת מהתפקיד הזה

במקום שיר, אשים את הלינק בפייסבוק של הריקוד שלמדנו אתמול

https://www.facebook.com/video.php?v=10204352987159314&set=vb.1068889152&type=2&theater

p019

New member

בקשר ל1:
אני לא יודעת אם התרבות באוסטרליה שונה מבארץ - אבל בארץ במקרה כמו שלך צריך מידי פעם להזכיר לראש צוות שלך שיש לך מחסה של שיחות ומחסה של דברים אחרים - וכרגע המחסה של השיחות עולה על המתוחכנן.
עם זה לא בכוונת תחילה (מה שלפעמים נכון ולפעמים לא נכון בארץ) יש סיכוי שהוא ישתדל למשך יום יומיים להקטין את מחסת השיחות - וכך הדבר - סביר להניח שתצטרחי להזכיר לו כל כמה זמן.
&nbsp
בקשר ל2:
"בטפסים לביטול תושבות היה עוד קטע שהרתיח אותי. הם שאלו אך ורק אם יש "בת" זוג. כאילו, מי שנוסע לחו"ל, זה רק הגברים?!"
או שהם מניחים כי כל אישה שטסה לחול היא לסבית

&nbsp
הריקוד נראה מסובך - כמה זמן לקח לכן ללמוד אותו?

נייט. הראש צוות מסונכרן עם הבוס

הם יודעים ששיחות זה יותר חשוב מכל דבר אחר. כי הלקוח הוא זה שמביא את הכסף, ולא דוחות SQL.
כך שאין אפילו צורך להעיר. אם ראש הצוות חושב שאני צריכה להמשיך לענות לטלפונים, רוב הסיכויים שהבוס ייגבה את ההחלטה הזו. הנה, היום הבוס ניגש אלי ואל עוד בחור ואמר לנו במפורש שנעזור לענות לטלפונים (לא שלא עשיתי את זה עד עכשיו). מבחינתי הוא נתן עדיפות לשיחות, ומה שיצא שכל היום הייתי עם שיחות ונשארה לי רק שעה אחת לדוחות

כן. הריקוד באמת מסובך. לקח לנו ללמוד את הצעדים בצורה שיטחית איזה שעתיים. ואח"כ יש לנו עוד לשפץ את התנועות שיהיו יותר יפות וזה מה שעשינו גם היום בסוף שיעור הריקוד (החדר היה ריק אז ניצלנו להתאמן עוד קצת).
יש לי עוד מה להתאמן, חחח

hatzilonit

Member
מנהל
וואי, הריקוד נראה ממש קשה... אבל מגניב

הכי שווה שיש חברים

עם העבודה זה מבאס - אני מניחה שעד שלא תסיימי את הטריינינג תצטרכי להשלים, אבל תתכונני אח"כ לדבר עם המנהלת ולשים גבולות. גם אם זה יהיה עם stop-watch

ביטוח לאומי זה גוף כ"כ מיושן ושוביניסטי שזה לא יאמן!!!

אני זוכרת שהייתי צריכה למלא טפסים אחרי הגירושים לכל מיני דברים.
התפוצצתי כמעט מכל שאלה שם ועל חצי מהן נאלצתי לענות 'מחוץ לריבועים', כי הם פשוט לא התאימו.
&nbsp
השאלונים שלהם זה החלק הטוב של השוביניזם.
נסי להיות אישה שאיבדה את יכולת העבודה שלה, אבל לא עבדה כמה שנים.
ותבדקי מה קורה כשאת גבר באותו המצב בדיוק...

למעלה