סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

הנה הסתים עוד שבוע שמשי, ומתחיל ספ"ש גשמומי.
איך עבר עליכם השבוע? ואיך יעבור הספ"ש?

שיר!

חלון:
סוף סוף אחראי הבניין פנו אלי לגבי החלון וקבענו שיבואו לבדוק ביום שלישי. זה אומר שאאלץ לאחר לעבודה קצת >.<
בטח סתם יבואו "בכאילו" ולא יעשו אח"ב כלום.

עבודה:
התחלתי כאמור לענות ללקוחות בטלפון, השבוע היו שלושה מקרים מביכים שלקוחות קלטו שאו שקשה לי להבין אותם (מדברים מהר, ובמבטא לא ברור, בד"כ אוסטרלי), או שאני לא מכירה את החברה שלהם, והם פשוט דרשו לדבר עם מישהו אחר. אחד היה מספיק גס (לא אוסטרלי, לפי המבטא נשמע הודי) אמר לי בכעס: "את איטית מידי! אין לי זמן, יש לי פה מפעל ואני לא מצליח להיכנס למחשב. תביאי לי מישהו אחר <וציין כמה שמות של אנשים>"
שמתי אותו על HOLD נתתי את השפורפרת לראש הצוות שלי: "הוא אומר שאני איטית מידי והוא רוצה לדבר עם מישהו אחר. קח, תדבר איתו
"
הוא דיבר איתו, הבין מה רצה. שם אותו על HOLD ולא חזר אליו יותר (במקביל אמר לאחד העמיתים לתקן את הבעיה) ואמר: "איזה חצוף..."
XDDDDDDDDDDDDDDDD

אתמול ניגש אלי הבוס, היה מרוצה מעבודת ה- SQL שעשיתי לו (שזו העבודה המקורית שלי. אני רק עוזרת להם עם הטלפונים כשיש לחץ), ושאל: "איך את מרגישה עם הטלפונים? יש איזה בעיות?"
ספרתי לו על המקרים המביכים. הוא אמר לי לא לקחת אותם קשה ואם יש בעיה אז להפנות אליו.
אמרתי לו שאני מאוד מבינה את הלקוחות כי גם אני הייתי פעם בצד השני של הטלפון ואני לא יכולה לבוא אליהם בטענות, חחחח.

מקווה שלא אצטרך לענות הרבה לטלפונים, זה קשה כשאני לא יודעת איך לעזור ומהצד השני הם מתוסכלים שמי שעונה להם לא עוזר אלא רק "פותח תקלה".

בכל אופן, על הדרך החלטתי לנצל את המולטי-קולטור בעבודה, והכרחתי את ראש הצוות שלי ללמד אותי איך אומרים "בוקר טוב" בסינית (הוא סיני במקור). לימד. בנוסף לימד אותי את 4 הפונטיקות. וגם הסביר לי בלי קשר על חוקיות כללית במבטא האוסטרלי מול איך "כותבים" שממש התלהבתי וכמובן כתבתי הכל.
נו, לפחות קצת משעשע שם

(קוויני, כמובן היתה מאושרת לשמוע שאני מתחילה להתעניין בשפה הסינית שנ-ו-ר-א! ק-ש-ה! ל-ד-ב-ר!)

משלוחים
סוף סוף הגיעו משלוחי הים ששלחתי לכאן יום לפני שטסתי. לקח להם להגיע 3 חודשים. ובזמן טוב, כי מתחיל להתחמם והיו שם בגדי הקיץ שלי

כביסה
היום בפעם הראשונה בחיי, עשיתי כביסה במכונה (כיפק היי! מוטב מאוחר מאשר לעולם לא). למי שתוהה, בישראל הייתי מכבסת אצל אמא, וכשעברתי דירה, לא היה לי מקום למכונת כביסה, וגם ככה לא היה לי איפה לתלות בגדים אז הייתי נותנת למכבסה.
פה, יש לנו מכונת כביסה ומייבש לכל קומה בבניין. והייתי כבר חייבת לכבס, אז החלטתי לנסות. כמובן שהמייבש בלע לי 2 דולר, אבל בסוף הצלחתי להפעיל את שתי המכונות. לכביסה שלום (אני רק חושבת ששמתי מעט מידי חומר כביסה, כי לא היה לכביסה ריח של "נקי" כמו שאני רגילה. נו שוין...)

יאללא, הולכת לשאוב אבק מהשטיח (יענו, "לנקות את הדירה" חחח)

שיר
קדימה מסיבה!
https://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8

queen helen

New member
שלי

לימודים לימודים לימודים..

בעבודה גיליתי שהוסיפו לי מעין בוסית מקצועית מחו"ל. אבל היא לא בוסית. אבל היא קצת כן...
לא ברור...
בכל מקרה - היא באה לארץ עוד חדשיים, ואני קצת בלחץ מזה.
ובאופן כללי בעבודה היה שבוע טוב בהרבה מזה שלפניו.

עדיין לא מעכתי את השממית, אבל היא כל הזמן נתקעת לי מתחת לרגליים. מפחיד...

וגם הרובוט הורוד המנצנץ הפסיק לעבוד

שיר עם קליפ א-מיני?
וזה חמוווווווווווווד (אם מתעלמים מהמיגדור של הילד)

hatzilonit

Member
מנהל
איפה הגשם שהבטיחו לי?!?

אני מאד מאוכזבת. קיוויתי שתהיה סופר-סערה בשישי-שבת ואז במהלך השבוע יהיה סביר ואני לא אצטרך לטבוע בדרך לעבודה. אוווף.

השבוע, לגמרי בטעות, העלבתי מישהי באינטרנט כי ניסיתי להתבדח ולהיות סרקסטית, ואנחנו לא באמת מכירות, אז היא לא התחברה להומור שלי וממש נעלבה.
התנצלתי והסברתי את עצמי ויישרנו את ההדורים, אבל זה השאיר לי טען לוואי ממש רע.

אה, ואני נהייתי מנהלת זמנית של הפורום טרנסג'נדרס וחברים, אז אם בא לכם לקפוץ להגיד שלום, יאללה בואו, יהיה שמח

קיצר, הכל שטויות והעיקר שיש מוזיקה מהממת בעולם

hatzilonit

Member
מנהל
ואם אתם מכירים מישהו שיתאים לנהל פורום טרנסג'נדרס

בבקשה להגיד לי בפרטי.

queen helen

New member
יש לי שאלה פולנית להחריד לשאול...

אז למה לא רצית להיות המנהלת שלנו?

hatzilonit

Member
מנהל
אף אחד לא הציע...
וזה גם אחריות גדולה יותר

וחוץ מזה שם זה נסיבות מחמירות של פורום בסכנת הכחדה

hatzilonit

Member
מנהל
הפסדתי כולה אחד!!!
כי הייתי במצעד בי-ם!!!

יש לי אחלה תירוץ וגם פתק משוטרים עייפים!!!

למעלה