סיכום שבועי

ואני לא הייתי מוכנה לעבוד בניקיון....

עמדת המיקוח שלך כפי הנראה גדולה משלי ומשל אלה שנכנסו למשרד בו אתה הייתה.

הכל עניין של ביקוש והיצע...

hatzilonit

Member
מנהל
יומולדת שמח

אני מכירה את הבעיה של חוסר הארגון במקום העבודה כ"כ טוב

ב-4 השנים הראשונות שלי במקום העבודה העבירו אותנו משרד 6-7 פעמים
, כל פעם עם בלגן עצום ובלי ציוד וכאלה.
אצלנו זה נפתר רק על-ידי נדנודים אין סופיים לכל מי שרק איך שהוא היה קשור: מנהל, אחזקה, משק, מזכירות מנהל וכו'.

אני לא אוהבת לצעוק ולעשות "סצנות", אז היו כמה אירועיים של "מיני-מחאה לא אלימה"

כשפשוט באתי למשרד של המנהל הראשי והתיישבתי מולו עם כל העבודה שלי ואמרתי "אין לי מקום אחר לעבוד בו. אתה צריך את המחשב שלך היום?"

את לא יכולה בנתיים להביא ספר ופשוט לקרוא משהו מעניין עד שלא מסדרים את העיניינים?

בהצלחה

queen helen

New member
מזל טוב, יא זקנה!

תחקיר בטחוני זה לא מה שעושים לפני שמתחילים לעבוד בחברה בטחונית?

יש תקווה למקום ישיבה טוב יותר בעתיד הקרוב?

חכי, חכי, גם יומך יגיע

תחקיר ביטחוני זה משהו שעושים לפני, אבל יש כמה רמות סיווג ואני כרגע ברמה נמוכה יחסית (5) וצריכה לעבור תחקיר לרמה גבוה יחסית (3) [הרמות נעות בין 6 ל-1 כש-6 זה הכי נמוך ו-1 זה הכי גבוה]
בעבר לא היתה בעיה להתחיל לעבוד עם תחקיר נמוך ותוך כדי לעבור תחקיר לרמה גבוה יותר, רק שבדיוק כשבאתי להתחיל לעבוד, החליטו שם בביטחון שאם מישהו עושה תהליך לרמה גבוה יותר, נשללים ממנו כל הסיווגים הקודמים מבחינת גישה וכד'.
אז יש לי רמת סיווג 5, אבל אסור לי כלום. אפילו לא להתחבר לרשת של החברה.
אני עובדת על מחשב שמנותק מה-כ-ל ואם אני צריכה מחשב שמחובר לרשת הפנימית, אני צריכה שמישהו אחר יכתוב במקומי (אסור לי לגעת במקלדת
)
המצב שלי עוד טוב. הבוסים שלי הצליחו לשכנע אותם שיתנו לי בכלל להכנס ולעבוד כמו קבלן חיצוני. עד שהם הצליחו להוציא את האישור הזה הייתי בבית ולא יכולתי בכלל להכנס.
אז אני כרגע עובדת, אבל בצורה ממש מעפנה...
ואני מקווה שאכן יהיה מקום ישיבה טוב יותר ולא סתם מסובבים אותי....

למעלה