סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

שבוע אביבי ומקסים הסתיים לו.
איך היה השבוע שלכם?
ואיזה שיר אביבי תשרשרו?

קלייטון.ש

Well-known member
אני תיכף יוצא לצעידה בשטח

השבוע השטח והאויר מלאים במאות פרפרים כתומים-שחורים שאני לא יודע איך קוראים להם (ואם יגידו לי בטח אשכח מיד), אבל ללכת בשטח כשהם בכל מקום זו חוויה מדהימה.
פריחת הרקפות שכל כך שימחה אותי בשבועות האחרונים חולפת ואני רואה יותר רקפות נבולות. זה קצת חבל אבל אלה החיים. במקביל לרקפות לא חסרה פריחה על העצים והקוצים וכל מיני תורמוסים ונרקיסים. הכל צבוע בצבעים עזים שהלב מתרחב ולא בא לחזור לקראוון.
גם הסרפדים תפסו גובה בחודש האחרון ויש שביל אחד שנראה לי שהם הולכים לכבוש אותו. אני מכבד אותם אבל מקווה שאת השביל הזה שהוא צר בין כה וכה הם ישאירו לי.
זו תקופה יפהפיה של השנה. לא שיש תקופות מכוערות אבל זו יפה במיוחד.

hatzilonit

Member
מנהל
נשמע יפייפה
ומשחרר

hatzilonit

Member
מנהל
מועקה קלה בנשמה

לאחרונה התחלתי לקרוא Pablo Neruda. מוצלח ועושה חשק ללמוד ספרדית, כי הרבה מדברים על כמה שקשה לתרגם את המוזיקליות של השירה שלו... הכרתי את השם כבר הרבה זמן, אבל עד עכשיו לא יצא לי להתעמק.

I love you without knowing how, or when, or from where. I love you simply, without problems or pride: I love you in this way because I do not know any other way of loving but this, in which there is no I or you, so intimate that your hand upon my chest is my hand, so intimate that when I fall asleep your eyes close.

שיר (לא אביבי):
Dire Straits - "Where Do You Think You're Going

p019

New member
סיכום השבוע הכי ביזרי שתקראו אי פעם

אני אתמקד בתיאורים ואמנע מnouns:
היה שבוע מוזר, דברים טובים, דברים רעים שבוטלו אחרי יומים.
חופש ארוך שקוצר פתעום ליומיים.
הזדמניות שיקח חודשים עד שיהפחו לעובדה בשטח אבל כבר מחלחלים.

בקיצור ביזרי.

עד שלא יהיה משהו קונקרטי אני לא יכולה להגיד יותר - וזה נכון כבר כ3 חודשים.

העובדה שזה לא מתריד אותי יותר מידי מפליאה אותי כל הזמן. ואני אדם שכל כך זקוק לסדר ולודעות - איך זה שאני חייה כבר לפחות 3 חודשים בלי שום ודעות על מה יהיה מחר ואין לי אם זה כימעט שום בעיה? (היה רגע קטן של קצת חרדה ביום שלישי - ממש קלום ל3 חודשים).

על פי האיזון הקוסמי צריך להיות שם מישהו שנמצא בחרדה מתמדת כי אני גונבת לו את שלוות הנפש

queen helen

New member

לפעמים יש דדברים כל כך גדולים, שאי אפשר להכיל אותם.
אולי משם נובעת השאננות?

p019

New member
לא חושבת

ואני לא חושבת שזו שאננות.

כיוון שכל מה שכתבתי היה מעוד מטושטש אני יכולה להבין למה את יכולה לחשוב שזו שאננות. אבל זו לא.

לא להיכנס ללחץ זו לא שאננות.
אפשר להתיחס ברצינות לדברים ולשקול אותם ולקחת החלטות בלי לטבוע ברגש שנובע מהדברים הללו.

queen helen

New member
אולי זאת לא היתה המילה הנכונה

התכוונתי שלפעמים המחשבות נתקעו על הדברים הקטנים שקל יחסית להשפיע ולשנות, ודווקא לדברים הגדולים באמת לא מצליחים להפנות את תשומת הלב או הרגש בסדר הגודל שלהם הם ראויים, פשוט כי הם גדולים מדי.

מקווה שעכשיו מובן יותר.

כמו שאנחנו בקלות יכולים להזדעזע מפציעה

של אדם אחד ולהרגיש ממש רע למראה התמונות, אבל כשמדברים על מלחמה / שואה ושאר אסונות בסדר גודל ענק, אנחנו מבינים שזה רע ולא בהכרח ~מרגישים~ את הזעזוע באותה עוצמה.
פשוט כי זה לא נתפס ברגש, מספרים כאלה.

צירופי מקרים שזורים בחלומות

פעם ראשונה מזה שנים שחלום של בחורה ריגש אותי ופתרתי לה אותו בהתרגשות
והיא אהבה את הפירוש! אחד הפותרים הבנים ( הגיע הזמן נמאס להיות רק בנות),
חזר והפליא בפתרונותיו גבר שיודע לפתור חלומות זה פשוט וואו.

יצר איתי קשר אדם שמזמן לא דיברתי איתו שגם כן פותר חלומות אז ניסיתי לשדך לו מישהי
מהמחשב מקווה שילך חלק בינהם.
והוא יצר את הקשר רק אחרי שהזיתי ברומנטיקה על חלומות
זה היה צירוף מקרים מדהים

koantin

New member
פתגמים לא עוזרים לך הרבה בחיים האמיתיים...

קשה יש גם בסכין שאת נועצת במי שמנסה לרצוח אותך, וזה הלקח שלמדתי בחיים.

למעלה