שבוע (למעשה שבועות...) מטורפים ומעייפים
בתחילת החודש (לפני שבועיים) עברנו רשמית דירה לבית ענק (אני ובן-הזוג).
יש פה מספיק מקום לאורגיות א-מיניות מרובות
הבית ממש נחמד ועם נוף מדהים, רק ישן והיה די מוזנח ע"י הדיירים הקודמים.
שבוע שלם רק ביצענו תיקונים וצביעה (ועדיין יש מה לתקן בארונות וכאלה, אבל לפחות סיימנו בגדול עם הקירות. טוב, נו, נשאר בעיה במדרגות שלא פטרנו)
אז שבוע שלם היינו על ארגזים בלי מקום ממש לישון וישנו רוב הזמן בבית של הורי הבן-זוג.
השבוע התחלנו בשעה טובה לישון בבית (הבנות שלי עדיין על מזרונים, אבל לנו כבר יש מיטה וגם לבן הקטן).
כל יום עסקנו אחרי העבודה/חגים/ילדים בסידורי ארגזים אין סופיים.
וכמובן שעדיין לא סיימנו, אבל כבר רואים רצפה וצורה של בית
כאילו הבלאגן עם הבית לא היה מספיק, התחלתי החודש גם עבודה חדשה ובתפקיד של מוביל קבוצה.
מדובר בחברה בטחונית והיה בעיה עם הסיווג שלי, אז יצא שכמה ימים לא עבדתי ממש (קצת בבית) וזה דווקא היה טוב, כי זה איפשר לי להמשיך לטפל בארגזים בבית. בשעה טובה יצרו דרך להכניס אותי וכרגיל אני מיוחדת ויוצרים עבורי דברים שלא היו מעולם
על הדרך גם נסעתי אי שם לדרום הרחוק עם הגרוש למכור את הבית המשותף שלנו. גם שם דברים הסתבכו (כי למה שמשהו ילך חלק
) ונאלצנו לחתום על המסמכים שישארו למשמרת אצל עורך הדין ולחזור הביתה בידיים ריקות עד שבנק משכן (פועלים) יועיל בטובו לספק לנו מסמך מטופש על המשכנתא. (בנקים זה גופים מתועבים, אבל אם יש בנק שמגעיל אותי במיוחד, זה בנק הפועלים. יצא לי להיות גם בלאומי [חרא כמעט כמו פועלים] בישיר הראשון, בבין לאומי ואפילו בבנק הדואר [תתרחקו כל עוד רוחיכם בכם! עלאק בנק בלי עמלות
] והיום אני במזרחי. מכולם הפועלים לוקח את הניצחון כבנק הכי לא מתחשב בלוקחות, הריביות הכי גבוהות, העמלות הכי גבוהות, היחס הכי דוחה וכל מה שיכול לפעול נגדכם - פועל(ים). העיקר שהבעלים שלו ממציאה לי 'יום מעשים טובים'. היה נחמד אם היתה מתחילה בבנק שלה עצמה. ולא רק יום, אלה כל השנה. צביעות ברמה כזו לא רואים כל יום
[או שבעצם כן
] )
בקיצור, שבוע(יים) רבי פעילות. לחץ עד כדי קריסה.
על הדרך חגגנו השבוע שנה יחד.
אז מקווה שאצליח בכל החיים החדשים שלי שהתחילו ממש עכשיו
(זוגיות, בית, עבודה ואוטוטו יומולדת...)
מצטערת שנעלמתי מכאן. בכלל עכשיו יהיה לי בעיה להכנס, כי בעבודה אין לי אינטרנט בכלל.
בכל מקרה, אני רואה שאתם חיים ובועטים גם בלעדי וזה טוב