סיכום שבועי

koantin

New member
המחקר האמיתי שצריך לעשות הוא...

למה נותנים לאנשים במחלקה שהיא נמצאת בה להמשיך להספים את העולם החיצון.
חלק מהמטרה של מחלקות כאלו הוא שהם לא יפגעו בנו.

שמבול

New member
שלי

שבוע מתסכל!!!

התסריט לא מצליח לי. אני שולח עכשיו למרצה את הטיוטה החמישית(!!!) והוא פשוט לא רוצה להיות מרוצה! וזה מתסכל. זה כיף להיות יצירתי אבל אין דבר יותר מתסכל משבן אדם במיוחד אם יש לו רזומה יגיד למשהו שהשקעת בו אנרגיה, זמן ומחשבה: "זה לא משהו..." פשוט מבאס... כולם מתקדמים קדימה ורק אני נישאר מאחור.

בעבודה קשה מאוד. אתמול לא הלכתי כי לא הרגשתי טוב..

http://www.youtube.com/watch?v=EN2cWWUHa5g

(בשיר הבא בעיקר הקליפ מצחיק אותי. אני מקווה שהוא לא יעצבן את חלקכם בגלל איך שמציגים את המעריצות...
)

http://www.youtube.com/watch?v=308KpFZ4cT8

Brombit

New member
~~כותרת~~

עכשיו יש שתי אופציות:
א. תשאל את המרצה מה הבעיה הבסיסית בתסריט שלך. אם זה הגיע לפעם חמישית, כנראה שזה לא רק אוסף של פרטים קטנים. בכל מקרה אני מקוה שהוא נותן בקורת יותר מפורטת מ"זה לא משהו"...
ב. תתעלם מזה ותבין שיש לכם טעם שונה

——
הזמר של foo מכוער בעיני ומעכיר את הקליפים, אבל הקליפים בסה"כ ממש מושקעים והם כמו סרטים קצרים.

שמבול

New member
האמת היא...

שהאשמה היא עלי כי בהתחלה לא כתבתי את התסריט ממש לפי הכללים ואח"כ ניסיתי "לעצב" אותו והסתבכתי. פשוט חשבתי עליו בהתחלה תוך כדי העבודה ומישום מה שכחתי ללכת לפי הכללים. בסך הכול המרצה לא שנא את התסריטים שלי אלא יותר ניסה לקדם אותי כל הזמן ואני כניראה לקחתי את זה יותר קשה ממה שצריך. רק עכשיו השתלטתי על העניינים ואני לגמרי לגמרי שלם עם התסריט שלי עכשיו גם בזכות הכוונה של אחי הקטן אז יצא הכול לטובה...

the0god

New member
המלצה שלי..

מנסיון המטרה באוניברסיטה\מכללה\מקום שבוחנים אותך זה לעבור את הבחינה. אז תגש לסטנדרטים, ומסביבם תכתוב משהו, לא משנה כמה מגוכך או עלוב הוא יהיה רק שיתאים למסגרת ואת הציון אתה כבר תקבל. יהיו לך מספיק הזדמנויות לבטא את עצמך בחוץ.. אבל לצערינו ככה העולם עובד כדי לדבר בהגיון צריך לבלבל בשכל כמה שנים.

the0god

New member
תם טקס תואר במשפטים 2014!

השבוע עשיתי את המבחן האחרון, מה שאומר שרק עוד שנה של עבדות (התמחות) ומבחן לשכה ואני מקבל את התעודה המזופטת של עורך דין.

אחרי זה אני שם אותה בבוידם של אמא (שתהיה מרוצה) והולך לעשות כסף... חחח

אבל כן, לסיים זה נחמד איפשהו.

the0god

New member
עדיף בתחום הכלכלי

או זכויות יוצרים בתוכנה ^^

אבל האמת? כרגע כל התמחות זה טוב.

התחלתי לאסוף קרטונים לנסות לעשות איזו תחפושת לפורים. הפעם סוף סוף הרווחה החליטו להגריל פרסים שווים (שדווקא יהיה לי שימוש באוסטרליה) ולא הטימטום שהיה עד עכשיו, ודווקא הפעם לא היה לי זמן להכין משהו רציני. שילכו קיבינימט. את כל התחפושות השוות שלי עשיתי בשנים הקודמות והפרסים היו פשוט בדיחה.

עמיתה לעבודה מברזיל הגיעה מטעמי עבודה וכמובן הודיעה לי מבעוד מועד שנתכנן בילויים בסופ"ש. רק שהפעם סוף סוף חטפתי וירוס וביום חמישי כבר חזרתי הביתה עם קצת חום. נורא התבאסתי. אבל לא היתה ברירה וכל שישי הייתי במיטה
. היום אין לי חום אז היא הציעה שנלך לבלות בגרנד קניון (אני חושבת שהיא מאוד אוהבת את המקום המאוס הזה XD ). אז לפחות יהיה לי את הערב הזה איתה

מסתבר שלמקום העבודה שלי יש סניף באוסטרליה, דווקא במלבורן (צירוף מקרים קצת מוזר, לא? בהתחשב בעובדה שאחת המטרות שלי לברוח מכאן זה גם לברוח מתרבות העבודה הישראלית). החלטתי בכל זאת לשלוח להם קו"ח, כי מהגרים הבהירו לי שיהיה קשה למצוא עבודה בגלל שאני "מהגרת", אז מה זה משנה איפה אעבוד בהתחלה. ואין לי מה להפסיד ממילא

ולסיום,
התחלתי לראות שוב את כל האנימה "נארוטו" כי רציתי להעיף משם כל מיני פרקים לא מעניינים ולפנות את הזיכרון במחשב. תוך כדי צפייה נתקלתי בקטע ממש קורע, שבו העמיתה של הנער (נארוטו) שהיא בעלת פרסונה עם פיוז קצר וכח פיזי לא נורמלי, התעצבנה על עמית אחר, ותגובה הזכירה לי בול מה אני רוצה לעשות לא-נשים מטומטמים, מפגרים ופחדנים שמתעקשים לתקוע את הראש באדמה, להמציא פנטזיות והעיקר להשתיק את המצפון שלהם במקום לעשות את הדבר המוסרי והנכון (בעיקר "הגבר הישראלי הממוצע" אבל לא רק)
(למקרה זה, תתעלמו מהתרגום)
https://www.youtube.com/watch?v=lRuTzvnvcNo

שמבול

New member
את כל כך צודקת...

לגבי אנשים טיפשים שמשתיקים את המצפון של עצמם בעזרת כל מיני פנטזיות. העולם היה הרבה יותר יפה אם אנשים היו לוקחים אחריות על איך שהם מתנהגים ומבינים שמה שקובע זה איך שהם מתנהגים ולא השטויות שהם מדמיינים בראש.

ואני חולה על נארוטו!

hatzilonit

Member
מנהל
רק עכשיו גילית שיש לכם סניף באוסטרליה?

קטעים איתך

טוב, העיקר שלא מאוחר מדי

Brombit

New member
אצלי הכיף נוצרי

חופש בשבת-ראשון.
--------------------------------------
בשבת-ראשון שלפני תחילת הסמסטר, הייתי בדכאון (קטן) וחרדות (בינוניות) בגלל "אבדן החופש" הצפוי.
כצפוי היה בסדר

יום חמישי היסטרי, אבל איכשהו שרדתי.
סבלתי בעיקר מהיסטריה כשנודע לי שחתונה של שני אנשים שאני אוהבת תתקיים בחמישי בערב - ומכאב ראש. דאגתי איך אני אשלים את החומר, הרי אף פעם לא הברזתי משיעורים
למחרת נרגעתי. אבל כאב הראש נשאר

נתנו לנו שיעורים יחסית קלים. ובשבוע הבא מתבטל אחד השיעורים של יום חמישי
של הקורס עם המרצה שנותן את העבודות הכי כבדות.

עכשיו יכול להיות שסוף סוף יש לי רעיון מגובש לאחת המשימות.

ובגלל הקבוצות בפייסבוק, התווכחתי יותר מדי על טבעונות
רק עם שני אנשים, אבל עדיין הרבה. אבל באחד הויכוחים לא אני התחלתי!

--------------------
שיר עם קצב מגניב. הכרתי מזמן, התחלתי לאהוב לאחרונה.
http://www.youtube.com/watch?v=xwhBRJStz7w

כיאה לשבוע, אוטומטית קישרתי את המילים שלו להתעללות בתעשיות מן החי

hatzilonit

Member
מנהל
עצבים על "תפוז"

בגלל השטויות האלה של "עידכון סיסמא" לא יכולתי להתחבר לפורום כל השבוע.
גררר.

ועכשיו אני כבר לא זוכרת כל מה שרציתי להגיב

למעלה