סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

השבוע הסתיים, ועכשיו הזמן לסכם!
ולשים שיר
או תמונה
ולאחל שנה סינית שמחה!

לצערי המצב בעבודה התחיל להיות ממש קשה ומצאתי את עצמי מגיעה ימי שישי לעבוד. גם היום. ונראה שמוצ"ש אמצא את עצמי שם גם כן.
כמובן שזה אשמת המנהלים. אבל מי שמשלם על זה זה אנחנו העובדים.
החלטתי לעשות את המאמץ לשבועיים הקרובים ולראות מה יהיה. אם זה ימשיך ככה גם בחודשים הבאים כנראה שאסרב לעניין. נכון שבאתי לעזור להם, אבל לא היתה הכוונה שאחזור לאותה מתכונת עבודה כמו הפרוייקט הקודם.

הלימודים ב- webmaster התחילו לעצבן. התחלף לנו מדריך שמלמד בצורה ממש לא מסודרת. ואני לא מבינה בכלל מה הוא רוצה ללמד - הוא גם לא מלמד בצורה טובה. שלא לדבר ש-Java script זה חתיכת "קוד" הכי לא אינטואיטיבי שיש.

הטיפול אצל רופא השיניים לא נגמר. ויום חמישי הבא אני שוב צריכה להתייצב אצלו. אני אוטוטו סוגרת חודש וחצי של ביקורים אצלו. מה שגרם למובילה בעבודה להתחיל להתעצבן (כי הבטחתי לה רק שלושה ביקורים). וזו גם הסיבה שכנאה אגיע גם מחר לעבודה

ריקודי ההיפ הופ משתפרים. המדריכה אפילו החמיאה לי שהשתפרתי בתנועות

חג סיני שמח (כן)

שוב עבודה?

את האחרונה שצריכה להשאר ואת תמיד נשארת....
מקווה שתגמלי מזה מהר!

התלוננתם על המדריך? למה בכלל החליפו?

בהצלחה עם טיפולי השיניים.... לא מקנאה בך...

זה היה ברור שתשתלבי בסוף בהיפ הופ. יש לך את זה למרות שאת חושבת שלא.

שמבול

New member
יש לי חלום...

בעתיד לכתוב תסריט על א-מיני/ת. הבעיה היא שאני לא רואה איך זה יכול להכנס בתסריט קצר. תסריט קצר זה מקסימום 10 דקות וקשה למצאות את נושא הא-מיניות ב-10 דקות. בקושי אנחנו מצליחים להסביר את הנושא כבר במשך שנים...

Brombit

New member
אנסה לסכם...

הלכתי להופעה של רוני. לשמחתי הרבה, מחלק מההופעה ממש נהניתי, למרות הסיגריות.
הייתי ממש מבסוטית, והחלטתי לנסות לגשת אליה, כשהסתובבה בפאב המעושן אחרי ההופעה. היא יצאה לעשן (
) ואני חיכיתי עד שהתייאשתי.
אח"כ בכל זאת חזרתי, והיא באה. למרות שקודם חשבתי שאין צורך, נעמדתי ב"תור" כדי להצטלם איתה, כי אין מה להפסיד. בסוף לא הצטלמתי, אבל היא פנתה אלי והחלפנו איזה 6.5 מילים. התרגשתי והייתי עוד יותר מבסוטה. הרגשתי ממש את ההשתפרות שלי
הייתי ב-high.
סיפרתי לאמא, והיא הדגישה לי כמה מעט זה היה, וישר בכיתי
אח"כ היא עודדה אותי שאפשר להמשיך באינטרנט

אח"כ מישהו אחר הראה לי כמה זה מעט

אז אני אופטימית, למרות שנהיה לי כבר טעם מר.
התחלתי לכתוב לה. כל פעם עשיתי מזה עניין ענקי כי נהייתי אובססיבית, ועל כל דבר לא ידעתי אם זה "נאה ויאה". נראה איך יימשך, ונקוה שאני לא אשקול 45 פעמים כל מילה.

שיר
https://www.youtube.com/watch?v=rNI5pdelQNQ

אגב, אני חייבת אוזניות חדשות, כי כרגע אחת פועלת.

שמבול

New member
מזל טוב!!!

איך אני מאושר בשבילך שנהנית והתקדמת. מאחל לך לשנה החדשה עוד המון המון התקדמויות!!!

עכשיו יש לך שנה לתכנן משהו ממש מגניב ומיוחד ליומולדת חצי היובל שלך

למעלה