סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

הגיע יום שישי, וזה זמן מצויין לסכם את השבוע האחרון.
אז איך היה לכם?
קרו דברים טובים? רעים? שירים!

orald

New member
שלי...

מעורבב:

מעבר להמשך מערכת היחסים עם שני בני הזוג שלי יצאתי גם לדייט רשמי ראשון עם הידיד הקוויר אתמול. היה כיף, היה חמוד.

אפילו הגברברים שניסו להציק ולהטריד אותנו לא הצליחו להעיב לגמרי על הערב, או השיכור שניסה להתחיל איתי בתחנת האוטובוס עד שהראיתי לו את התרסיס שלי.
סיפרתי על כך בעבודה והמנהל שלי תהה מה עשיתי בשעות הקטנות של הלילה ברחוב וטען שבטח היה מדובר באזור מפוקפק.
ההערה שלי על "האשמת קורבן" די עברה לו מעל הראש.

הערב אלך שוב לאקסית הא-מינית שלי לכרבולים, חופשה קצרה אך נחוצה מבית המשוגעים שאני גרה ומשלמת שכ"ד עבורו.
ה"אקסית המיתולוגית" פצחה בהתקף קנאה כשנזכרה שאני לא איתה וכשגילתה שאני מתארגנת לדייט. צבוע במיוחד מצידה כי אתמול היא הלכה לחברה טובה שלה(ולשעבר שלי) כשידוע שככל הנראה נרקמת ביניהן מערכת יחסים, או לפחות ישנו ניסיון לכזו מצד החברה...ולאחר מכן, באותו ערב, יצאה עם ילדון בן 19 שהתעניין בה לפני מספר שבועות.
כן. שני דייטים בערב אחד. ואני הרעה שמעזה להמשיך הלאה בחיי.

אגב התרסיס, אני שוקלת ברצינות ובמהירות להשיג שוקר חשמלי, כי אני יודעת מניסיון שתרסיסים לא באמת עוזרים בשעת הצורך וצריך נשק אמיתי לעצור תוקפים(וסכין, מניסיון, לא מספיק חוקית גם כשמשמשת להגנה עצמית תוך כדי ניסיון רצח, הידד).
אשמח לעצות, מה לחפש, היכן לקנות, מותגים אמינים, אם יש.

hatzilonit

Member
מנהל
הבעיה עם שוקר חשמלי

שזה דורש מגע ישיר עם התוקף...
וגם, ממה שהבנתי, צריך להמתין בין הפעלה להפעלה (אני לא בטוחה במאה אחוז)
אני כן ראיתי באיזו חנות שוקר שנראה בדיוק כמו סמארטפון

וכן, סכין זה לגמרי לא חוקי

hatzilonit

Member
מנהל
טוב שהמנהל לא שאל מה לבשת

וואי, כבוד על האנרגיה.
אני מתעייפת רק מלדמיין איך זה לאזן 4 מערכות יחסים קרובות ...

orald

New member
זה באמת עשוי לעייף, אבל מצד שני...

זה עדיין לא הגיע, גם בשל נסיבות החיים, דהיינו מגורים ועבודה, לדרגה של מפגשים יומיומיים. את בני הזוג אני פוגשת בקביעות פעם בשבוע, לחברה הא-מינית באתי בסופ"ש, ביום החופשי שלי, אז גם פעם בשבוע, ועכשיו נראה איך הולך עם החבר החדש.

לגבי השוקר, זה ידוע שדורש מגע, אבל לא ירשו לי לשאת אקדח, אני יודעת. תרסיס צריך לכוון טוב ולקלוע יחסית מקרוב, יכול להיות מושפע ממזג האוויר ובכללי פשוט לא הכי עוזר במהירות, וגם לא תמיד מרתיע (והרתעה כדי למנוע הידרדרות זה מה שאני בעיקר מחפשת).

..

עדיין עייפה מידי בשביל לחיות כי לחיות זו טרחה.
מתקרבת לשינוי רק לא רוצה ללכת.
מתלבטת אם ללמוד תקשור אבל אין שורשים אבל כשאין שורשים העץ לא צומח.
חלומות ממשיכים לדרבן אותי בדרכם.
רוצה לקחת את אחותי ואימי לטיול בחנוכה
רוצה להפגש עם חברה ולטעום פעם ראשונהה סושי
אחותי הצילה גורה חתולה אם זה היה תלוי בי לא הייתי עושה כלום
רואה איך אני עוצרת לעצמי את השמחה כשהיא מופיעה רואה איך קשה לי עם שינויים
מתחילה לראות הכל.
עזרתי קצת לאנשים השבוע. פתרתי לפותרות חלומות את החלומות שלהן והן התלהבו האגו שלי רווה נחת
נהניתי מאוד לשוחח השבוע עם ידיד.
אני כל הזמן רוצה לנסות לדבר עם אלוהים באופן קבוע ולא עושה את זה.
בסדר סך הכל

תוספת: שתי בנות החליטו שאני אחות שלהן

שתיהן גדולות ממני וכייף להיות קטנה יחסית.
תמיד חלמתי על משפחה חורגת נוספת.

תוספת

אחותי עשתה סדר בארון של סבתא כי נמאס לנו שיש בארון בגדים של אנשים מתים.
ומצאה פרוות מינק עם רגליים ופרצוף וחוטם ועיני גולה זוועה!!!
שתינו צרחנו בהיסטריה פחדתי אשכרה לגעת בזה.
בהתחלה חשבנו לזרוק את זה לפח ולא הבנו למה מישהו ירצה ללבוש פרווה
עם רגליים ופרצוף. מי חולה נפש מספיק בשביל זה.
אחר כך אחותי הציעה שמישהו שהיא מכירה ימכור את זה כי הפיכסה הזה שווה כסף.
בהתחלה התלבטנו וזה נראה לנו לא מוסרי אבל מנגד אנחנו זקוקות לכסף
ואנחנו לא קנינו את החיה ובטח לא הרגנו אותה אז אולי כן.
אבל זה היה מאוד מאוד דוחה ומזעזע. אני יכולה לדמיין מעיל פרווה אבל ללבוש חיה מתה
כשהיא נראית כמו הצורה של החיה זה יותר מגעיל מלראות את זה רק בתור מעיל.
בכל אופן הנטייה הראשונה שלנו הייתה לזרוק את זה

תוספת: והגורת חתולים הזו חרבנה וזה מסריח!11

אני מתה שהיא תעוף כבר אבל רק ביום א אחותי תביא אותה לוטרינר ובתקווה משם
למישהו שיאמץ אותה. הריח נורא! והיא מחרבנת כמעט כמו משקל גופה

צילומי טראש
בשבת שבוע שעברה נסעתי לכפר סבא לאפר חברה לצילומי טראש. אחרי שקבענו מה אנחנו עושות, פתאום הצלם אמר לא להתאפר הרבה כי הם יהיו במים ולא רצה שזה ינזל. אמרתי לה שאני מאפרת עם איפור עמיד. לכלות. אין סיכוי שינזל.
אבל בסוף החלטנו לא לקחת סיכונים. יש הבדל בין מי-ים למים רגילים. מעבר לעובדה שהם יכולים לשרוף והיא תתחיל לשפשף ואז באמת אני לא יודעת איך האיפור יתנהג בתוספת המלח XD
בסוף החלטנו לעשות איפור עדין (עדיין צבעוני אבל כל כך עדין שלא רואים את הצבעים כמעט), הכל מצלליות בלבד. ונורא התאבסתי.
וכמו שציפיתי בתמונות זה נראה כמו איפור טבעי ולא ראו כלום
אבל לא משנה, הבחורה מהממת ויפהפה. לא צריך להתאמץ איתה והאיפור עליה תמיד נראה עליה יפה XD (היא חשבה כל הזמן שזה האיפור, היה לי קשה לשכנע אותה שהיא פשוט יפה -_- )
אז בעבודה החברה באה עם שקית של שוקולדים, ואמרה שזה "תודה" ממנה ומהחבר שלה (הם ידעו שאני לא לוקחת כסף, אז רצו להודות בצורה אחרת שידעו שאוהב, מוהה! הה! הה!). היא אמרה גם שהחבר שלה היה מבסוט ממני וטען שמצאתי חן בעיניו כי הייתי מאוד ישרה וכנה איתם
(נו, לפחות יש כמה אנשים שמעריכים את התכונה ולא צועקים עלי שאני לא נחמדה
)

מבדק בעבודה
אז אחרי כ-6 שנים של פרוייקט, הוא מגיע לסיומו. הגענו לשלב של אחד המבדקים הסופיים והקריטיים. ישבתי עם הלקוח (שני נציגים) ביום רביעי והייתי צריכה להציג להם את כל המסמכים והתיעוד שנעשה על האפליקציה שלי. התחלנו ב- 9:00 בבוקר וסיימנו ב- 19:00 עם הפסקה של שעה באמצע.
זה כמובן מחרפן, וזה מה שקרה, התחלתי לשגע אותם. היה מאוד משעשע ומצחיק XD
כמובן שלא היה הכל תקין, אז הם פתחו לי "משימות" שצריך לתקן ורק אחרי שזה מתוקן הם יתנו אישור. אבל ברוב חוצפתם (השעה היתה 18:00) הם כתבו לי לו"ז שאני צריכה לסיים את התיקונים עד "סוף השבוע". כידוע, אחרי יום רביעי מגיע "חמישי" וזה "סוף השבוע". ז"א, יום אחד לתיקונים ויום חמישי אצלנו הוא יום קצר וכבר תיכננתי לצאת בזמן (16:00).
אמרתי להם: "אתם יכולים לכתוב מה שאתם רוצים. אני... *חיוך מרושע* אעשה את המקסימום...."

וזה כמובן שיעשע אותם.
כמובן שלא הספקתי ביום חמישי

חברה באה לביקור מאוסטריה!
חברתי המאפרת המדהימה, המוכשרת, המהממת, המקסימה (שנראית כמו דמות מנגה) שלומית מיגאי הגיעה לגיחה של כשבוע מאוסטריה בשל געגועים אלי (סתם סתם, למשפחה. חחחח). כמובן שזכיתי ממנה לביקור פרטי אישי רק לי (טוב, זה בגלל שאני מותק (וגם יודעת לאיים)). וביום חמישי נפגשנו כל החברים שלה אצלה בבית והיו קטעים לא נורמלים (אז זכיתי להיפגש איתה פעמיים! הה! תחמנית שכמוני XD). יש לה חברים מדהימים אחד-אחד, בדיוק כמוה

אז אין סיכוי שהייתי נשארת שעות נוספות בחמישי רק בשביל לסיים דברים ללקוח, שלומית הרבה יותר חשובה

אין לי שיר, כרגיל ^_^

בלגיים. חבילה אחת כבר חיסלתי ונשארה

השניה

זה יצא שבוע מאוד מתיש ומעצבן, האמת...

queen helen

New member
שלי (ועדיין אין לי שיר)

בעבודה היה בסדר, עדיין עובדת מלא, אבל בלי הלחץ הנלווה.

מחר אני סוגרת שבוע צמחונות שני. בינתיים בחיים. לא ברור כמה עוד זה ימשך, אבל אני מנסה.

ספ"ש ממש טוב, עם הרבה פגישות עם אנשים מהעבר, כולל אלבומי תמונות היסטוריים.
שוב פעם מישהי שלא יודעת עלי הזכירה א-מיניות, רק שהיא חשבה על מכר משותף שהוא א-מיני. מכר שאמר שהוא ז**ן מעל ל100 נשים, ובעבר הטריד אותי ועוד חברה מינית...

חחחחח. כנראה שהיא לא הוטרדה ממנו

וחושבת שגברים א-מיניים אלו כאלה שאינם מטרידים מינית נשים P:

את יודעת, גם אני לא אכלתי בשר בשבועות האחרונים ויודעת מה קרה? השיניים התחילו לכאוב לי (כאבי חניכיים)
בסוף קניתי אתמול מנה ממינה טומיי של בקר עם אורז ופטריות. חתיכות קטנות כאלה, אבל גרמו לי להפעיל את השיניים כמו מטורפת עד כדי כאבי שרירים (אחת הסיבות שאני לא אוהבת בקר זה בגלל מרקם "המסטיק" שיש לו). והופ... נעלמו כאבי השיניים...

אני לא מכירה אוכל צימחוני שיכול לגרום לשיניים שלי לעבוד ככה

Brombit

New member
יש לי חטיף גרנולה(?) מאוד מאתגר לעיסתית

אכלתי אחד והיה מתיש
אבל בבית השאר התרככו והלסתות פחות כאבו.
אז לבשר יש תחליפים מהרבה בחינות, אולי חוץ מהקושי בלעיסה

הבעיה עם הגרנולה הוא שהוא מלא סוכר

ואם משהו שנתקע בשיניים, אני מעדיפה בשר מאשר דברים דביקים עם סוכר...

אולי אקנה את הגומי הזה שנותנים לכלבים ללעוס XDDDDDDD

סויה גולמית

אני שונאת את זה בדיוק בגלל שזה צמיג כמו בשר בקר.
היתה תקופה שהכנתי את זה באופן קבוע, כשרק התחלתי את הקשר עם האקס הנשוי והוא היה צמחוני.

זה חסר טעם, כך שאת יכולה להכין מזה מה שאת רוצה.
ואם את רוצה מתכונים - יש ספרים מצויינים.

למעלה