שלי...
טובים:
#הקשר הפולי שלי עם זוג החברים ממשיך להחזיק ולהתחזק.
החלטנו על יום קבוע פחות או יותר שניפגש מדי שבוע, בהתאם לשעות העבודה שלי, כדי שיהיה קבוע ומסודר יותר.
ביום שלישי הלכנו לבלות באזור מסחרי ליד העבודה שלי, אכלנו במסעדה שלושתינו, ליטפנו, החזקנו ידיים, טיפה התנשקנו...כמו הזוגות שלידינו, רק יותר טוב, כי היינו שלושה.
בסוף הלכנו מחובקים לעבר הרכב וכל מיני ערסים ופרחות ילדודס בני 15-16 בהו בנו ובוודאי קינאו מעמקי נשמתם הרדודה.
#אני אחרי אחרי פרידה מבת זוג (לשבוע) שהקשר איתי היה כבד לה מדי, כי היא עוברת תקופה מתישה, יש לי לפחות אותם להישען ולקבל תמיכה ואהבה. פגשתי אותה ביום חמישי, מנסות לשמר את הידידות בתקווה, אני חוששת שבעיקר שלי, שאולי הקשר יתחדש יום אחד.
אני לא לגמרי מצליחה להבין אותה, היא בכללי קצת קרה ואני רגילה ליותר רומנטיקה.
#התחלתי להתקרב לידידה קוויר שאני מכירה כחצי שנה. התנשקנו בתחילת השבוע, הייתי קצת נבוכה מתחת לכל הדאווינים שאני עושה בד"כ.
#חזרתי לפני כשעה מביקור לילי אצל חברה טובה (וטכנית גם אקסית) וא-מינית. היא יודעת שעדיין יש לי רגשות כלפיה, וכפי הנראה גם היא עדיין מחבבת אותי.
דיברנו, שמענו שירים והתכרבלנו כל הלילה.
אני מתה על כרבולים, ורוב הזמן לא נראה שיש לי חשק להרבה מעבר.
#ביום א' היה מפגש טרנס חברתי כרגיל, לשם שינוי נושאים מעניינים ורציניים עלו ולא סתם קשקושים חברתיים על הא ודא.
שיתפתי קצת לגבי החוויות והתובנות שלי, מכיוון שרוב המשתתפיםות שם בד"כ בתחילת התהליך/לקראתו, ואני יכולה להיות מאד פתוחה לגבי פרטים אישיים ואינטימיים שבד"כ אנשים מפחדים לשאול או לענות עליהם.
רעים:
#בחור חדש בעבודה שתקוע לידי התגלה כמתסכל למדי. דוס מאלו שלא חושבים הרבה, לא הכי אדוקים, סתם זורמים עם מה שהחליטו להם כשהיו קטנים.
התלהב מכך ששמע שאני דתל"שית, שאל אם הייתי פעם עם חצאיות ארוכות. נמנעתי מלהגיב כי טכנית זה שקר לומר שכן, אבל "שתיקה כהודאה דמי" אז הוא אמר שדווקא מתאים לי. התחלתי לומר לאנשים בעבודה שהוא מפנטז עלי עם חצאיות ארוכות כדי להוציא אותו טמבל כמו שהוא.
התסכלתי על תמונות של שחקן חתיך (הנרי דוד, למעונייניםות, בהחלט "שווה ציור" לדעתי) בעבודה והגאון, אחרי שקלט שאני לא לסבית (כשאני מדברת על בני זוג שלי בגלוי, הוא עדיין פספס את העובדה שלא מדובר בשתי נשים) החליט שאחת התמונות לא נראית לו מכיוון שהשחקן הנ"ל לא עונה לדרישות המראה של הערס הממוצע, וסיפר שהיה "מוריד לו כאפה".
למחרת נזכרתי בזה ואמרתי לו שסביר יותר שהוא היה נשתל באדמה אם היה מנסה, עם כל הפוזות העלובות שלו.
וזה עד שברחתי בכוונה מלשבת ליד הדוס המציק והדפוק הקודם.
#עייפה, כנראה מתחילת החורף ושינוי השעות, והעבודה קצת סוחטת בשעמום שלה. מקווה לראות תמורה בעשירי לחודש, עם המשכורת המלאה הראשונה שלי משם, בתקווה שלא תאכזב.
#דברים אישיים, בין היתר גם שקשורים לתהליך שאני עוברת, קצת מדכאים. מרגישה עדיין שצריכה לשתות אלכוהול מפעם לפעם...ודברים אחרים. אבל לרוב רק אלכוהול, והוא מרדים צורך בדברים נוספים.