שלי...מעתיקה מפורום אחר
קיבלתי יחס יפה השבוע, קיבלתי איזה מוצר כלשהו, עשיתי מלא ספורט! ברצינות, היה לי חשק מטורף והשקעתי באופני כושר ובמשקולות לפחות חצי שעה ביום
התחלתי לאבד את הזיכרון, אני כבר לא מצליחה לרכז ולשחזר דברים...אני מנסה אבל מצליחה להזכר רק אחרי כמה שעות/ימים ולא באופן מלא
ראיתי את קארי השבוע
ראיתי בהתחלה את החדש שיצא ואחרי זה את הישן...האמת - שתיהם טובים כמעט באותה מידה אבל..לא הסרט אימה הטיפוסי שאני חובבת. אבל כן נהניתי ואהבתי
זה הזכיר לי את כל הקטע עם הפרום - בחיים לא חוויתי זאת, בחיים לא חוויתי שום דבר שבני נוער חוו...זה קצת העציב אותי שראיתי שהם הלכו לפרום והיו עם החברים שלהם - ורק אני לא..
רק אני נשארתי מאחור, אומנם אני עברתי כבר את השלב שלצטער על דברים שלא בשליטתי ושכבר עברו מזמן אבל עדיין - זה כואב להזכר, כואב וימשיך כנראה לכאוב עוד הרבה מאוד זמן
סוף כל סוף מצאתי את המגולגלות! שבוע שלם חיפשתי עד שהם הגיעו לסניף שלי...אוו זה טעים!
זו הדרך היחידה שבה אני עדיין אוכלת חלבי - כשזה מעובד, אני לא מסוגלת לגעת במוצרי חלב גולמיים וחיים...זה דוחה אותי נורא. הן נורא טעימות ומיוחדות, לגמרי היו שוות את ה-18 שקל לאריזה שבה 7 מגולגלות..
ראו תמונה
(נקלחה מהרשת כי צילמתי את האריזה שלי אבל לא היה לי כוח להוריד למחשב )
שיר/קטע וידיאו Beyoncé - If I Were A Boy ו-
Christina Aguilera - Hurt