סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

+שיר

(אבל לא חייבים להיות מינימליסטים כמוני)

שמבול

New member
נדמה...

...לפעמים שהפורום עובד שבוע שבוע... P-:

אני אכתוב ביום ראשון כי סיוט לכתוב בסמארטפון וביום ראשון יהיה לי אינטרנט במחשב.

queen helen

New member
להכנס לתפוז מהאייפון הפך לסיוט.

שמבול

New member
אוף...

בסוף עדיין אין לי אינטרנט היום. רק ביום שלישי (אולי, לכו תדעו). אז נידחה את הסכש"ב לשבוע הבא. חבל, כבר רציתי לחלוק. צ'או...

Elle992

New member
שלי..מעתיקה מפורום אחר

הכל היה טוב.

שוב פעם קיבלתי הצעה להיות קצת יותר "ידידותית" ולהגיע למפגש XXX של משהו שקשור לקהילה שאני נמצאת בה.... סירבתי בנימוס וניסיתי להסביר שאין לי חשק, במקום להבין אותי הטיחו בפני שאולי כדאי ללכת ל-XX משהו...כרגיל די מצב רגיל. בני אדם, במקום להבין שלא רוצים אותם בצורה יפה הם חייבים להציל את אחרון האגו הפגוע שלהם. ניחא,

3! סרטים ראיתי השבוע ז"א רק אתמול אבל..זה עדיין משהו כי אני לא צופה באופן קבוע בשנתיים האחרונות לצערי..והרשימה: הראשון הוא The Crazies שהשחקן שם..הבחור השני שמשחק לצד השחקן הראשי ממש גרם לי להיות עצובה ולבכות כשהוא מת. כי ..טוב לא נכנס לזה אבל עלילה מוכרת אבל הסרט הזה ריגש אותי.

After Dark Horrorfest Dying Breed הסרט השני, שוב פעם אימה וזה לא משהו מיוחד אבל אהבתי. והשלישי Evidence סרט בנאלי לגמרי..לא הצלחתי להבין מה ניסו להעביר בו..

קיבלתי את שתי החולצות והם בדואר..כנראה ביום ראשון אלך לקחת..

הרעות - כי זה אחד השירים הכואבים והמרגשים(לדעתי)

The Killers - Shot At The tNigh נתן לי אנרגיה טובה השיר הזה...

מצאתי קצת זמן פנאי לעשות דברים שאני אוהבת ולהפסיק לרדוף אחרי המטלות הרגילות.

queen helen

New member
שלי

חזרתי מטיול של שלושה שבועות במרוקו (היה מעולה, למי ששאל), ומאז אני מנסה לנחות.
אחרי שבוע וחצי, עושה רושם שהצלחתי.
היה מטורף בעבודה, אבל ככל הנראה התגברתי על הלחץ, חזרתי לרוץ וכבר הגעתי ל8 ק"מ (צריכה להגיע ל10 עד סוף החודש), וראיתי מלא אנשים שהזנחתי לאחרונה.

שיר מתבקש

Brombit

New member
מה שיש

מצוקה בעקבות אינטראקציה אינטרנטית עם עצירה לא ברורה...

זהו, לא זוכרת משהו מיוחד

שוב חששות מהלימודים הקרבים, שוב הנאה מהביקור בסופר, שוב הנאה מהתכתבות, שוב התרגשות מהבחור הקבוע...

שיר נודע ששמעתי השבוע
http://www.youtube.com/watch?v=y7EpSirtf_E

היה לי איזה יום אחד בעבודה שלא היה לי מה לעשות. אבל ממש!
כמובן שלא אמרתי לאף אחד, כדי שלא ינדבו אותי לעשות דברים שאני לא רוצה. אבל לא לדאוג הלחץ חזר מיד אחרי XD

הקורס ב-webmaster גדל ליומיים בשבוע. קצת קשה לי עם זה XD

סופ"ש התחלתי לעשות את המנגה על דניאל. הצלחתי להישתלט על התוכנה המעצבנת sketchup ובספקתי לעשות שני דפים ראשונים. יצא אחלה!
ושלומית אהבה מאוד ^_^
אני כבר מחכה לסופ"ש הבא להמשיך... למה אני צריכה לחזור לעבוד?!?!?! מצ'מעם!!!!!

אין לי שיר

למעלה