סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

באיחור קל, ואחרי שלושה שבועות הפסקה חזרתי לסכמ"ש.

אז איך היה השבוע האחרון?
וחג סוכות?
ואיזה שיר שמעתם לאחרונה?

שתהיה שבת קסומה סכיזואידים יקרים שלי!

Brombit

New member
סיכומון

קרו לי בעיקר דברים אזוטריים ומיקרוסקופיים :p

שמעתי את אחד השירים החדשים אצלי. כולו מצא חן בעיני, אבל בקטע האחרון כמעט התפרקתי לחתיכות מרוב שהוא קסום

אח"כ הסתכלתי לתומי מה אנשים אחרים חשבו על השיר. רובם לא ממש (או ממש לא) אהבו לא הקטע הקסום. איכשהו עם ה'נימוקים' שלהם, התחלתי להרגיש רע עם זה שהתלהבתי כל כך

אני מקוה שזה לא ישפיע עלי הרבה כשאני אשמע את השיר שוב.
בכל מקרה, שום דבר לא ימחק את ההתרגשות שלי בפעם הראשונה

אחותי יזמה שיחת מרפסת שלה, שלי ושל אמא, שתתקיים באנגלית.
אחרי המון היסוסים והתפרצויות צחוק של מבוכה ופחד, גם אני הצלחתי לנטוש את העברית לטובת "שפת הקודש" כהגדרת אחותי.

השיר השבועי הוא של הלהקה הקבועה שלי, אז אני אשים שיר של הלהקה שאחותי דלוקה עליה כרגע. נהניתי לשמוע את השיר הזה למרות ששמעתי אותו הרבה בזמן האחרון מאחותי. ואצלי זה לא קל

http://www.youtube.com/watch?v=7QU1nvuxaMA

queen helen

New member
אז למה לא שמת את השיר שאהבת?

לכל היותר לא היינו מבינים מה מצאת בו...

Brombit

New member
כי זו שוב אותה להקה...

לא נמאס לכם?

אני אובססיבית, אז שיר של הלהקה הזו כמעט תמיד יתפוס את מרבית תשומת הלב שלי...

Brombit

New member
לא טוב?

אחותי מאוהבת בו באופן כללי, אבל אוהבת במיוחד את אודיו. אז זה מה שבעיקר יצא לי לשמוע

תקופה עמוסה שבאה לסיומה - חוזרים לשגרה

לסכום: עייפים אך מרוצים

בחגים הייתי אצל ההורים עם האחים ואחיות שלי והיה כרגיל כיף.
בסוף סוכות טסתי בפעם הראשונה לחופשה של 5 ימים באיטליה.
עשה לי חשק לעוד...

אולי מאוחר יותר אנסה להעלות תמונה להמחשה.

זהו. חזרנו לשגרה.
נגמרו החופשות ואין חופשות נוספות באופק והאמת שאני שמחה.
היה כיף, אבל מתיש.

איזה קטע! חבל שלא ידעתי מראש, אם זה היה

אותו יום הייתי מנסה לתאם פגישה - יכל להיות משעשע ביותר.
הייתי בטוחה שאת במקום אחר כל הזמן....

הייתי ברומא רק ביום הראשון - נחתנו שם בבוקר, אז הסתובבנו שם עד הערב בעיקר באיזור של הקולסיאום.

יש לי משם תמונה שהמכשפה תאהב

וביום האחרון הגענו ישר לטיסה.

ניסיון# 2

יום לפני שמחת תורה, דיברתי עם חברתי הטובה, המדריכה והמאפרת השפיצית שעושה חיים באוסטריה, שלומית מיגאי. היא היתה המאפרת בכנס של פולסווגן בגרמניה.

כנס מאוד מיוחד שבו הציגו דוגמניות שלבשו שמלות מכאניות טכנולוגיות! (בד"כ כשאומרים לי שיש דוגמניות בכנס של מכוניות ושות, אני לא יכולה שלא לחשוב על דוגמניות בביקני נשענות/שוכבות על המכוניות. וואחס >.<) המעצבת שיתפה פעולה עם בחור מאוד מוכשר, דניאל שמו, שעובד למחייתו בחברה שבונה תותבות רובוטיות לאנשים שאיבדו את ידיהם ורגלייהם

יצא ממש מגניב!!!! (ואני בטוחה ששלומית איפרה גם את המכוניות).

חברתי סיפרה לי כמה הם נהנו. ואיך התעללו בדניאל (הכריחו אותו ללבוש את אחת השמלות המכאניות עם נעלי עקב) והתלהבה ממנו שהוא נראה כמו דמות אנימה אנושית (שלומית גם אוהבת אנימות). ובבדיחות אמרה: "הנה רעיון לגיבור אנימה בשבילך" והתחילה לתאר לי את הבחור.

זה כל כך שעשע אותי (במיוחד שיש לי חולשה לאנשים שאוהבים חשמל ומחשבים ועושים עם זה עבודת קודש) החלטתי לקחת ברצינות את הרעיון שלה והודעתי לה שאנחנו הולכות לממש אותו

(וגם בגלל שאני סכיזואידית, אז זה היה תירוץ להישאר בבית ולא לצאת החוצה. חס וחלילה שאפגוש בני אדם ותהיה לי אינטראקציה כל שהיא איתם. גוועלד
).

אז, מיד עשיתי סקיצה לדמות ושלחתי לה שמאוד אהבה (וגם הגיבור האמיתי אהב) - ראו תמונה מצורפת (סתם גנבתי רקעים מהאינטרנט. שלא תחשבו שהם רעיון שלי XD).
לאחר מכן סיימתי את התסריט שמונה 9 חלקים ובמקביל התחלתי ללמוד את התוכנה התלת מיימדית sketchup לבניית מודלים על מנת להקל עלי בציור. תוכנה עם הרבה באגים XD אבל ידידותית למשתמש יחסית לתוכנות אחרות.

קיצר, היה כיף לעשות משהו יצירתי, סוף סוף. די התבאסתי מכל החגים האלה שלא עשיתי כמעט כלום. ועכשיו אני מבואסת שנזכרתי עם הפרוייקט הזה בסוף. אבל לא נורא, אני מקווה שזה ידרבן אותי לצאת בזמן בעבודה

אולי התכוונת ש~הוא~ המהממת? XD

רציתי לשים גם לינקים, אבל תפוזבל עשה לי את כל הבאגים בגלל זה.

shlomitmp

New member
קישורים בשביל המבורגר76

אז שלום לפורום, נעים להכיר- אני שלומית החברה המאפרת של ההמבורגרית ומדי פעם היא מזמינה אותי להכנס ולקרוא את הפוסטים שלה פה (במיוחד אם הם כוללים אותי
).

מכיוון שתפוז המעצבן לא נתן לה לשים את הקישורים שהיא רצתה בהודעה, אני התנדבתי לנסות, בתקווה שזה ילך!

אז ככה, כמה סרטונים מגניבים:
שמלת העשן, הכוככבת של הקולקציה שעיצבה Anouk Wipprecht עבור פולקסוואגן, הסרטון צולם במהלך הכנס בו עבדנו בפרנקפורט, שנקרא IAA וזוהי תערוכת המכוניות הגדולה באירופה והשניה בגודלה בעולם:
[URL]http://youtu.be/9aP5SQdvHiY[/URL]

רובוט העכביש החמוד שדניאל בנה לפני כמה שנים. בהשראתו גם נוצרה שמלה נוספת עם אנוק, "שמלת העכביש", אשר מצויידת בזרועות עכבישיות על הכתפיים שמופעלות בעמצאות חיישן ומיועדות להרחיק את כל מי שמתקרב יותר מדי ללובשת.
[URL]http://youtu.be/cglzfqxyqiU[/URL]

ובחיי היום יום שלו, הוא נותן לאנשים קטועי רגליים את האפשרות ללכת שוב, כמנהל פרוייקט ה C-Leg בחברת Otto Bock. לבנאדם כזה בהחלט מגיע להיות גיבור בסיפור מנגה משלו
(אגב המב', לא אמרתי את זה כבדיחה, אני הייתי לגמרי רצינית!)
[URL]http://youtu.be/A4Qo1L7VOvE[/URL]

חחחח. אכן מגיע לו

אבל מה לעשות ששתינו אוהבות שמתעללים בגיבורים שלנו במנגה. אז... הוא הולך לסבול! מוהה! הה! הה!

ושמלת העכביש, לא ידעתי שהיא אמצעי הגנה ממטרידים ותוקפים. מעולה! אולי אקנה לי אחת כזו!

תודה שלומית!

למעלה