+ שאלה לחברי הפורום
השבוע עבר חראגיל. שום דבר מיוחד חוץ מלחץ בעבודה.
מסתבר שהסוכנת הגירה שלי יצאה לחופש ולא הודיעה. התבכיינתי למזכירה שלה שהם לא אוהבים אותי יותר והיא ניחמה אותי שכן
קיצר, הסוכנת תחזור ביום שני ואז אוכל להבין ממנה איפה אני עומדת.
הייתי אתמול בצהרא במסיבת ברית של עמית לעבודה בעל נטייה לאערסיות-מסורתית. במקום להביא די-ג'י או סתם לשים מוזיקה כייפית לסועדים. הוא הביא רב שחור שהתחיל לזמר לנו מזמורי קודש (האמת שר יפה, אבל בחייאת >.<).
קיצר, היה קשה לאכול אוכל חם בשיא החום. בסוף פשוט ישבתי וקישקשתי עם חברה מהעבודה.
ביזבוז זמן וכסף. אבל לפחות הזדמנות לנצל את האיפור המסכן שיושב לי בדד ומחכה לצומי XD
שאלה לחברי הפורום
כמו שראיתם עשיתי חולצת ACE. מכיוון שאני עכשיו בראש-המנצנץ בענייני אופנה, חשבתי אולי לשדרג קצת את הגופייה שלי שתהיה קצת יותר "מעניינת".
אז שמתי בעזרת פוטושופ "אבני חן" על ההדפס (מקווה שרואים משהו), וגם תחרות. האמת שהתחרה מקדימה אולי מיותרת. אבל מה דעתכם על זו שמאחורה? הורס את האייסיות או שעדיין מבינים את הרעיון?...
שיר
אין שיר, אבל סוף סוף ראיתי את הסרט המצוייר שחיכיתי לו כמה חודשים טובים, EPIC. כל כך מקסים וחמווווווד.
גם מאוד אהבתי את הגישה ה"יותר פמיניסטית" שבה היו לוחמות (גם שחומות) וגם המלכה ממוצא אפרו (ביאונסה דיבבה אותה) שגם לה לא חסר תכונות לוחמניות. יש כבוד!
עדיין כולן נראות כמו ברבי, אבל נו שוין...
הטריילר:
EPIC Trailer 2