שלי...
ברוך השם! יום רביעי היה לי יום כייף עם מאמא. השיא היה שהצלחתי להתאים מוצר איפור מסויים שמאוד חשוב לה והגענו לסניף מאק והיה כ"כ טוב ונהניתי וגם היא כמובן.
התחדשויות שהיו לי השבוע(ראו תמונה) תיק ופלטה של צלליות ועוד כמה דברים שלא ראיתי לנכון להכניס לתמונה. ובכללי היה שבוע טוב שכזה.
הזמנה מאיזה אתר התפקששה בגלל התנאים הנוקשים שלהם ובקשות הזויות לקבלת חשבונות תשלום שלי וכל מיני שטויות כאלה..ביטלתי אותה למרות שהמוצר היה ממש שווה וממש רציתי אותו
לא יודעת אם לשים את זה בטוב או רע אבל..אמא שלי קנתה קייס לסמארטפון שלה ובחנות זה דוכן כזה בקניון אז...הבחור שם ..קרץ לה שאני יפה לדעתו ורצה לדבר איתי אבל אני לא איפשרתי זאת(כתמיד) והלכתי עמדתי בצד עד שהיא סיימה וכשהיא הגיעה היא סיפרה לי שהוא חשב שאני יפה מאוד ומצאתי חן בעייניו(שלא תבינו לא נכון, הוא דווקא היה גבר יפה ונחמד אבל...לא מצאתי מה קשור מחט לתחת, אמא באה לקנות משהו איך זה נגרר תמיד לזה שהבנאדם נדלק עליי
)
Queen.Of.The.Damned זה סרט כ"כ יפה! סרט על ערפדים ואהבתי נורא..למרות שיש לי תחושה שראיתי חלק מימנו בעבר, אבל בכל מקרה נהניתי לצפות באורך מלא....חבל שאין ערפדים במציאות. זה באמת עשה לי חשק להתערפד ולחיות עם מישהו, ככה, כמו בסרט...היש יותר קסום ומיוחד מזה?(אולי רק אני חושבת ככה, אתם לא חייבים להגיב)
תיק ופלטת צלליות, התיק נרכש עקב כך כשבאתי לקום אחרי שנישנשתי משהו הידית נקרעה לגמרי..
אז לא הייתה ברירה, אמא לקחה אותי לאיזה חנות בקניון שהיא תמיד קונה שם אז בחרתי את התיק הנ"ל בתמונה. זה הכי דומה לסגנון שאני אוהבת - קלאסי וקוים נקיים.
כתבתי אתמול פוסט בבלוג! וואוו..כמעט חודשיים שלא כתבתי כלום, זה פשוט נוראי....הרגשתי כ"כ טוב שהעלתי אותו. זה בהחלט לעשות משהו עבור עצמי(הבלוג הוא חלק מימני) וגם שנתתי לעצמי להנות השבוע....למרות שבדרך סבלתי קצת.
שיר:
מגיעים לחלק העיקרי! טוב, השבוע התגלתי בצורה ממש מעמיקה יחסית למייקל ג'קסון, אני לא יודעת כמה ממכם כאן אוהבים אותו או לא אבל....יש איזה 2 שירים שפשוט צימררו אותי. אני שמה לב לנשמה שלו בשירים, למאמץ שהוא עושה כשהוא שר ורוקד. אני מרגישה את את כל כולו בתוך המילים...הוא לא שר בשביל פרסום הוא שר על דברים שבאמת קרו, שבאמת היו....לפחות בשתי שירים שאני אשים כאן. אז...הוא גרם לי לבכות, הוא גרם לי להיות רגישה. אני באמת חושבת ..שהבנאדם הזה הלך סתם, בלי סיבה מוצדקת...וזה כואב. מאוד.
Billie Jean
וקאבר ש-David Cook עשה לשיר ומאוד אהבתי!
ברצינות, השיר הזה לא יוצא לי מהראש כל השבוע(שמעתי אותו לראשונה ביום ראשון) וכל לילה יש לי נדודי שינה..והשיר זה מתנגן לי בראש..ואני מנסה בכוח להרדים את עצמי אבל זה עובד! וזה עד אתמול ככה..וכל פעם מחדש זה מעלה לי דמעות. בייחוד בגרסת הקאבר שהיא יותר רגשית...המנגינה שם יותר רגשית, כשמייקל ביצע את זה הוא ניסה להכניס לזה את הרוח החיה שלו...וזה אומנם המילים מאוד כואבות ועל משהו אמיתי שקרה אבל...אפשר לשים לב שבגרסה המקורית של מייקל זה פחות רגשי. אבל הקאבר...וואיי
ועוד שיר של מייקל עם הגיטריסט סלאש-
Give In To Me וואוו, זה אחד השירים הטובים של מייקל..כמה רגש, כמה עוצמות...כמה כוח היה לבנאדם הזה! דאם....גם השיר הזה מצליח לצמרר אותי. טוב..יש לי אהבה חדשה בלב והיא "מייקל ג'קסון"
כמובן ששתי השירים האלה ירדו במיידי לסמארטפון כאילו....זה היה בלתי נמנע