בסימן התחדשויות וקצת תסכול
נתחיל מהסוף להתחלה - רוצה קצת לפרוק....אתמול שוב פעם נתקלתי במישהו שניסה לשנות את הנטיה שלי ובעצם סוג של "ביטל" אותה ואמר שתוך 12 חודשים כבר לא אהיה א-מינית. כמה פתטי מצד בני האדם לרצות לשנות אחרים רק בשביל שזה יענה על הציפיות והאינטרסים האישיים שלהם
נמאס להיות נחמדה ולקבל חרא מבני אדם, אבל משום מה תמיד אני נופלת על אנשים דפוקים שבמקום לקבל אותי כמו שאני או להבין שאני פאקינג לא מעוניינת בהם הם מנסים לערער על הנטיה שלי ולקבוע שזה לא יותר מקשקוש בלבוש,
נחזור למעט אופטימיות - השבוע קיבלתי ספר שהזמנתי ביום חמישי מסטימצקי, שמעו - אומנם המחירים שם מלאים וזה לא הכי זול אבל המשלוח הגיע כבר ביום שני. כלומר זה...חתיכת כלום זמן, ההזמנה רק אושרה ביום ראשון וכבר אחרי יומיים זה מגיע. סוף הדרך!
אז הזמנתי את הספר "מחסה" של הרלן קובן אהוב עליי. מאוד מרוצה מהספר..יש עוד ספר בסדרה(כן, לסופר הזה יש סדרות של ספרים לרוב) ואני מתכננת להזמין גם את החלק השני. בקיצור הנאה צרופה והרבה זמן לא נהניתי מזמן איכות שכזה. זה גם גרם לי לחשק של עוד לקנות ספרים בהמשך, נ.ב הספר עלה 83 ש"ח
קניתי אתמול ברונזר של סטילה מסטרוברי כי המחיר היה די משתלם. נקווה לקבל אותו בשלום, ואני מחכה עדיין להזמנה של הנעליים והחולצה..נקווה לקבל כבר.
צבעתי היום את השיער, בשחור כמובן..ואני מרגישה קצת יותר נעים וטוב(ראו תמונה)
השבוע עבר נחמד כזה, צילמתי חומר לבלוג אבל לצערי לא הצלחתי להרים פוסט כמו שתיכננתי. בכל מקרה יש לי חומר מוכן במחשב במידה ואני ארצה לעלות בהמשך. המצב הבריאותי ככה-ככה, לא משהו הכי טוב אבל לא הכי גרוע.
שירים:
Maria של בלונדי
ו-
This Is The Life של איימי מקדונלד