סיכום שבועי

נרו2

New member
תלאי

זה שירים יפים. אני אהבתי!

הגירה
עברתי שלב שלישי ונשאר אחרון: הבקשה לויזה. ברגע שעוברים שלב שלישי, רוב הסיכויים לויזה גבוהים מאוד. צריך רק להיות חולה בשחפת או/ו עם עבר פלילי שיחבל בתהליך.
זה אומר שמרגע הבדיקות הרפואיות, אני צריכה לספור שנה (שבתוכה אקבל את הויזה) ומיד להמריא לאוסטרליה ולעשות את הואלידציה. אם אני מאחרת, הפסדתי הכל.
בעיקרון אפשר פשוט לבוא לאוסטרליה יום אחד, לעשות את הואלידציה וזהו. לא צריך להמשיך למהר ואפשר להתארגן בשנטי.
אז עכשיו אני ממלא טפסים לבדיקות ואנסה מתי שהוא ללכת למשטרע לקחת תעודת יושר.

סופ"ש
סופשי השבוע שקיבלתי מתנה ממקום העבודה יצאו לפועל. אירגנתי שני לילות בדן פנורמה ת"א והזמנתי את חברתי הטובה.
לחברתי יש נטייה לאיחורים כרוניים (אבל א-י-ח-ו-ר-י-ם רציניים) - לא תמיד באשמתה XD
הכניסה למלון היתה ביום חמישי אחרי 14:00, ואחרי שהבנתי שחברתי לא מתכננת להגיע ברדיוס הקרוב, יצאתי לת"א והגעתי לשם ב- 18:00. בתקווה שהיא תצטרף אחרי שעה שעתיים.
בנתיים נפגשתי עם קוייני שתנעים לי את זמני, וב- 23:00 חברתי הצטרפה אלינו סוף סוף (אחרי ששיגעתי אותה עם איזה אוטובוסים לקחת מהתחנת הרכבת למקום שלנו)

לפני שניפרדנו מקוויני, היא הציגה בפנינו מסעדה ממש טעימה בשם "המטבחון" (שיושבת באיזו פינה נידחת) ושם ישבתי עם חברתי לאכול ארוחת לילה (היא לא אכלה כל היום מרוב עצבים שלא הצליחה להגיע בזמן) ואח"כ פקדנו את המקום גם למחרת... כי הם באמת טעימים

אז רוב יום למחרת היינו במלון כי ת"א לחה וחמה והאמת שהלכנו ממש לישון מאוחר. אז למה לקום מוקדם?
בערב יצאנו לסרט "וולוורין" (נחמד) ואחורי זה נפגשנו שוב עם קוויני וחברתה וישבנו באיזה בית קפה נחמד ודיברנו על א-מיניות (יש לה חברה סקרנית). קוויני היתה מבסוטה על ההסברה (למרות שלא היתה לי שום כוונה לעשות הסברה, פשוט הבעתי את דעתי).

בשבת הגענו למסקנה שאם רוצים לעשות נופש בארץ - לעולם לא בישראל.
הטימטום הזה שאין תחבורה ציבורית ואז צריך לשלם פי 10 על מוניות זה פשוט עוול. מזלי שהגעתי עם אוטו וחניתי בתחנת הרכבת, אז בסוף התייאשנו (גם מהחום שאי אפשר סתם לטייל בשנטי ממקום למקום) והחלטנו לנסוע עד חיפה, ששם יש קניונים פתוחים בשבת והכי נוח להסתובב שם (ממוזג ויש חנויות ומסעדות).
ועל הדרך עשינו גיחה ליוקנעם לבקר את אחותה הגדולה, ומסתבר ששני הילדים שלה מתחרים במכבייה והבת זכתה מקום שני (כדור מים) אחרי שהפסידו לנבחרת ארה"ב המגודלות.
הבת כל הזמן התלוננה שאחיה הלך בלעדיה לכל מיני סרטים שרצתה ללכת, וזה כל כך הזכיר לי אותי, אז אמרתי לה שעכשיו, אני אקרא לה ללכת איתי לסרטים כי גם לי אין עם מי ללכת (היא בת 16... מזל שאני אישה, אחרת היו מתחילים לחשוד, חחחח!)

בערב הלכנו לעוד סרט. מצוייר. איזה המשך מ"גנוב על הירח" או משהו בסגנון. גם חביב.

וככה הסתיים לו סופ"ש מהנה וכייפי עם חברתי שסוף סוף פגשתי אחרי חודשים שלא ראיתי אותה

תודה לקוויני על הבילוי המשותף

hatzilonit

Member
מנהל
לגבי "וולברין"...

ראית את הקודם?
מה חשבת עליו?
איך החדש בהשוואה לקודם?

אני מתלבטת... מצד אחד, כנראה לא יצירת מופת. מצד שני - אוהבת את הדמות

orald

New member
אתמול אני והחברה היינו בקולנוע...

החלטתי שעדיף לראות את מלחמת העולם Z מאשר וולברין כי...אני די בטוחה שזה לא יוסיף עוד טעם מעבר למכות, יריות ופיצוצים.

רק שידעתי שגם מלחמת העולם Z, שקראתי את הספר עליו הסרט מבוסס, הולך להיות אקשני מאד, וזה לא היה ממש לרוחי.
ידעתי שאני הולכת להתעצבן וזה לא מנע את זה. יותר נהניתי מלחבק את החברה רוב הזמן מאשר הסרט עצמו.
*אולי ספויילרים
בכיוון הכללי של אופי הסרט לעומת הספר*

יותר מדי סתירות לספר, החל מאופי התנהגות הזומבים וכלה באירועים, ובמיוחד הסוף.
הכל נדחס למספר שבועות/חודשים כדי להעביר את זה בסרט אחד, וזה מאד מנוגד לאופי של מלחמת ההתשה הנואשת בת העשור+ שמתנהלת בספר.

avi1283

New member
שלי

נרשמתי לא מזמן לאתר הכרויות - כיף כמו שזה נשמע.
האתר הוא okcupid, שהרבה ממליצים עליו והוא באמת נחמד, ומניח שנשים מקבלות הרבה פחות הודעות מטרידות שם מאשר אתרים אחרים.
יש שם מלא שאלות אמריקאיות שכולם ממלאים, ודרך זה מחשבים לך התאמה, בהתחלה התלהבתי מזה, וחשבתי גם שזה יעזור למצוא כאלו שאני אוכל להסתדר איתם בקטע של הא-מיניות
לא נתקלתי בכאלו שהן לא מיניות רגילות, וכבר קשרים לא יצאו בגלל זה. והשאלות האלו עכשיו נראות לי רק עוזרות לפסול ולהבין שאין בן/בת זוג מושלם.
אז כרגע בשבילי זה סתם עוד משהו שמעביר את הזמן כמו פייסבוק.

סרט - יצא עכשיו סרט רומנטי - before midnight, וזה ההמשך של שני סרטים - לפני זריחה/שקיעה שמאוד אהבתי ומחכה ללכת לראות בקולנוע.
מישהו/י כאן מכירה את הסרטים או שזה לא הפורום הנכון וכולם רק בקטע של וולברין? (שגם יש מצב שאראה).

hatzilonit

Member
מנהל
מכירה את הטרילוגיה, אבל לא הולכת

לראות, כי אני לא בקטע של סרטים רומנטיים (כמעט בכלל).

אצל לינקלייטר אני הכי אהבתי את A Scanner Darkly

ו-Fast Food Nation היה גם בסדר...

avi1283

New member
אני בקטע של

כל הסגנונות כל עוד זה ממש טוב, חוץ מאימה שלא מצליח להתחבר לזה בכל מקרה.

אהבתי אצלו את dazed and confused, אבל ראיתי ממש מזמן לא יודע אם היום זה טוב,
את scanner ניסיתי אבל ראיתי בלי תרגום ולא הבנתי והתייאשתי באמצע, היה נראה מעניין.

hatzilonit

Member
מנהל
סרטים

את dazed and confused ראיתי כ"כ מזמן שאני לא רק שלא זוכרת על מה הסרט (חבר'ה שסיימו תיכון?), אני גם לא זוכרת מה חשבתי עליו בזמנו...

את "סורק באפילה" מומלץ לראות עם תרגום, כי גם אם הוא היה דובר עברית הוא מסובך.
כשראיתי אותו בפעם שניה (אחרי שנתיים מהפעם הראשונה), הרגשתי שהבנתי אותו יותר טוב.
ואני כל הזמן מתכננת לקרוא את הספר, וכל הזמן שוכחת...

למעלה