שלי..מעתיקה שוב מפורום אחר
תסלחו לי כן, אבל פשוט זה אותו דבר בדיוק וחבל לכתוב מחדש בייחוד כשאני באפיסת כוחות
העייפות והחוסר ריכוז גומרים אותי!
בוא נסכם שהכל היה טוב השבוע,
לראות את התשובות של בדיקות הדם...מלפני שבועיים
אולי יותר, לא זוכרת..הזיכרון נדפק, בוא נאמר ככה שלא ציפיתי שהמצב ידרדר יותר מימה שהוא היה מדורדר גם ככה, אז כן, רשמית המצב בקנטים והמערכת שלי קורסת מיום ליום, הידד
(חיוך מאולץ ומזויף!)
3 סרטים, פני צלקת הוא פשוט אחד הסרטים הטובים שיצא לי לראות, הן בטוטאליות שאל פצ'ינו משחק...זה אלוהי! הן בסגנון הכנה והפשוט בלי יותר מדי תחכומים. פשוט משחק נהדר ואמיתי...כזה, ואל פצ'ינו..לא יכלתי להוריד מימנו את העיניים פאקינג על ה-4 שעות של הסרט! גם אהבתי את הסגנון והקללות כי זה ....קצת מזכיר לי אותי באיזה שהוא מקום
מקום מבטחים...נו עם השיר המפורסם הזה, פשוט סרט מרגש...בייחוד בסצנה שבה הוא אומר לה "אל תעזבי, אני אוהב אותך, לא משנה מה יקרה אנחנו נעבור את זה ביחד, אני אהיה שם איתך" זה כזה..מרגש...כי הוא אשכרה מוכן לסכן את חייו וילדיו עבורה וזה...מראה על אהבה אמיתית וכנה שלא ממש קיימת ברוב המקרים במציאות,
הסרט Christmas Cupid די טראשי בייחוד הדמות הראשית אבל נתקלתי בו בטעות ורציתי כל כך לצפות בסרט שלא היה אכפת לי לנסות את זה...היה מרגש בייחוד הסצנה עם הבחור שהוא היה האקס שלה מהתיכון והם חזרו וזה יצא גרוע...קיצור לא אפרט אבל סיפור רומנטי קלאסי כזה....שסוף טוב הכל טוב
רכישה מ-IHERB שבוצעה אתמול בתקווה שתגיע לפני שבועות ..
שיר..אני מתלבטת איזה שיר לבחור.....ישן או חדש....נו טוב, נלך על הישן-http://www.youtube.com/watch?v=3t6-6_ydQ0Y מתוך הסרט פני צלקת...שמעתי כבר את הגרסה של ליל ווין לשיר הזה אבל ממש לא ידעתי דאז שזה שיר ישן, ושמחתי לגלות שהוא כן..שיר יפה נורא ושמח כזה