סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

התחיל בחורף והסתיים בקיץ.
עבר מהר, או לאט.
קרו דברים טובים, ורעים.

היו שירים...

וגם - ימי הולדת.
מזל טוב לחוגגות!!!!!!!!!!

Elle992

New member
שלי..

הכל טוב באופן כללי, קצת עייפות קצת סחרחורות וזה אבל מסתדרים

שיחה עמוקה וטובה עם השותף בעבודה שהובילה לשיחה שכל החומות נפלו ובסופה היה חיבוק מנחם. חיבוק בין סוג של ידידים נטו בקטע של נחמה,

חם! אני מתה מחום! למה?! למה פתאום גל חום רצחני כזה..

השבוע חלה תפנית מעניינת בתזונה שלי.........אני לא אוכלת יותר עוף ודגים!
איזה כייף זה. להצליח להגמל מדברים שעשו לי רע..העוף היה עושה לי רע דגים..לא ממש אבל החלטתי להוריד אותם, נשאר לי רק הבקר...שבמילא הוא לא קבוע בתפריט היומי שלי, נקווה להוריד גם אותו בקרוב.

הכנתי שלשום או אתמול.....שיט! לא משנה הכנתי לאזניה עם טחון צמחי..
מזה הדבר הטעים הזה?? למה לא יכלתי להכיר את זה לפני, שיט כמה שזה טעים, זה באמת טעים...לא מרגישים שזה צמחי ואני ממש אהבתי את זה וזה בהחלט נכנס לי לתפריט היומי הקבוע. וחייבת לציין שהמליצו לי עליו בפורום צמחונות-טבעונות

בישלתי היום קינואה..אל תשאלו, מזה החרא הזה? אני באה לשטוף את זה כל הקינואה מתפזרת לי וחצי מהכמות נופלת לכיור(כמובן לפח) ובסוף בישלתי...ויצא כמו קש! זרקתי ישר לפח.

מצאתי אתר מדהים שמרכז בו שמלות בסגנון וינטג' וכד'. לא רק שמלות אבל ממש הצלחתי למצוא כמה וכמה שמלות לטעמי ואני כמעט בטוחה שאבצע שם רכישה בקרוב,

זהו נראה לי....נסיים בשיר ..השיר הזה של פינק קודם כל אחד הטובים שלה ושנית פשוט התמכרתי ואני שומעת אתו בלופים אין סופיים, אז ..כן http://www.youtube.com/watch?v=OpQFFLBMEPI המנגינה והקצב שלו בעיקר גרם לי להתמכרות קשה

Brombit

New member
לכן שמתי מרכאות

ולא אמור להיות גשם בתקופה הזאת, אז מבחינת העונות זאת טעות, וצריך לפצות

והגשם בארץ במילא לעולם לא יספיק לאוהבי הגשם הרציניים.

queen helen

New member
לפעמים אפילו לי כבר נמאס

אבל מבול שנמשך שבוע בסין שבר אותי לגמרי.

מכל הדברים דווקא את הבקר השארת?

זה הכי גרוע מכל השלושה, את יודעת?

וקינואה זה אחלה דבר. צריך לדעת עם מה לשלב את זה.
אני אישית מכינה אותה כמו קוסקוס. פשוט מחממת במים כמה דקות וזהו.
שמה במרק ירקות במקום קוסקוס וזה טעים, בריא ומזין. נסי פעם.
אין צורך לשטוף אותה.

Elle992

New member
מה לעשות..עוף עושה לי רע

וחלבי...אתם כבר יודעים את הסיבה, דגים...דגים אפשר לומר שכפיתי על עצמי, בקר....במילא אני אוכלת אותו פעם בשבוע זה לא כזה ביג דיל. אני גם לא ממש בעד להיות טבעונית 100% אני צריכה לשלב מדי פעם כי להיות 100% יחמיר את המצב.

אני באופן רגיל לא אוכלת בצורה תקינה(קשה לי. בעיות בקיבה וכד') אז מדי פעם שאני כן מצליחה לאכול את הבקר זה מאזן לי,

קינואה...זה מה שבדיוק ראיתי...עושים כמו קוסקוס! אבל איך? מה לשים במים חמים? אני לא יודעת איך...וכן לשטוף את זה זה סיוט. גם MEMEE2 אמרה לי לא לשטוף

קודם כל הבריאות שלך הכי חשובה

אז נכון שבגדול תזונה צמחונית/טבעונית לרוב בריאה יותר, אבל היא לא בהכרח מתאימה לכל אחד.
מה שניסיתי לומר, הוא שמבין שלושת הדברים הבקר הכי גרוע.
הכי הרבה כולסטרול, הכי קשה לעיכול והכי 'לא מוסרי' (אם אפשר לקרוא לזה ככה)

דגים זה הכי טוב מהבחינה הזו לכן אני אישית תמיד מעדיפה דגים אם אני צריכה לבחור מבין השלושה ונמנעת כמעט לחלוטין מבקר (ממש נדיר שאני אוכלת בקר. פעם בכמה שנים חתיכה ולרוב כי לא היה משהו אחר)

קינואה מכינים פשוט כמו קוסקוס. ממש ככה. מים רותחים וזהו.
מדהים כמה שזה פשוט
ובריא...
וממש אין צורך לשטוף.

Elle992

New member
אולי לא עשיתי משהו נכון

הדגים באמת שהם הכי פחות גרועים, אבל ראיתי איזה סרטון שנורא הגעיל אותי וגם מוסרית.....אני אחשוב שוב לגבי זה.

בקר...הזכרת לי, אתמול אבא קנה סטיייק ואני כזה מלית ברירה אכלתי קצת......בא לי להקיא! זה לא מתעכל לי טוב זה לא נלעס לי טוב, הכל כל כך כבד בבקר.

לגבי הקינואה-אשאל את אמא איך עושים קוסקוס מחר ואכין ככה. אולי באמת אלמד לבשל את זה סוף כל סוף. תודה

גם למכשפות יש יומולדת

יומולדת:
החלטתי לחגוג לעצמי בעבודה את היומולדת. אז עשיתי אותיות מסול מנצנץ והדבקתי לדופן הקיוביק שלי ושמתי סלסלה מלאה שוקולדים וסוכריות וכתבתי שהכיבוד מותנה בכתיבת ברכה (צירפתי גם פינקס ברכות ועטים מנצנצים. ראו תמונה).
זה העלה חיוך אצל החבר'ה וזכיתי בברכות (אני מודה שהכרחתי חלק מהם תחת איומי השמדה XD).
היה בהחלט נחמד ומשעשע והם אהבו את המקוריות. במיוחד את הגיל ב- HEX

הפקת איפור:
אתמול היתה ההפקה. התייצבנו כולנו ב-8 בבוקר אצל הצלמת והתחלנו לעבוד.

לא היה קל האיפור. היה צריך הרבה דיוק. והיו בהתחלה קטעים שלא עשיתי טוב ולמזלי הצלמת ראתה והעירה לי

גם היה לי קשה לדייק בגלל הרעד הטבעי בידיים שרק גבר כשתנוחת הישיבה שלי לא היתה נוחה והייתי צריכה "להתאמץ" לייצב את עצמי (אז השרירים רועדים יותר).
בנוסף, רוב האיפור לא נעשה עם איפור רגיל אלא עם צבעי גוף שלא יושבים טוב על עור שזז כל הזמן (עפעפיים). אז הדוגמניות היו די מסכנות, לא הסכמתי שיפקחו עיניים עד שהן מתחילות צילומים. הייתי קצת טרוריסטית..

אנשי הצוות היו ממש מדהימים, אז אני רוצה לספר עליהם קצת (וקיבלתי גם אישור מהם)

1. המעצבת:
רומי המוכשרת, מעצבת בליין Agoraphobix בסגנון streetwear.
בחורה מדהימה. היא ידעה שזו הפקת סולו שלי (ושאני לחוצה) וכל הזמן נתנה לי פידבקים ודאגה שאני עדיין בגבול השפיות – איזה מותקקקקקק! אני כל כך רוצה שהקטלוג שלה יצא מדהים!

2. הדוגמניות:
ליז וורוניקה (אני קוראת לה Vera). שתי בחורות מקסימות ומהממות. ליז האנרגטית שאוהבת להשתגע ולעשות שמח, ווורה המעודנת והמתוקה. שתיהן מקצועיות והיה כיף לאפר אותן.
וורה גם החמיאה לי שעשיתי עבודת איפור יפה ושאני מאפרת נחמדה ומתחשבת (כי מסתבר שיש גם מאפרות לא נחמדות).

3. מרינה הצלמת המוכשרת. כשראיתי בהתחלה את הסטודיו, הוא לא עשה עלי רושם (היה חשוך, ולא הבנתי איך יוצאת משם תאורה טובה לצילום). אבל אחרי שראיתי מה יצא, אמרתי לעצמי: "וואו!!!!!!!!!! זה מהמם!!!!!!". וזה רק הוכיח עד כמה אין לי מושג בשיט בצילום, חחחח

4. בן הזוג של המעצבת (נגד המילה "בעל"), שהצטרף יותר מאוחר. הביא אוכל ושתייה, ועזר לרומי עם הסטיילינג. וכמובן שהוסיף מורל וצחוקים: היתה מוזיקה מיוטוב ליצור אווירה מתאימה לדוגמניות. אז כשהצלמת היתה בהפסקה (כי אני איפרתי דוגמנית אחת והמעצבת סידרה שיער לשניה), היא והבן זוג של המעצבת החליטו לשגע אותנו בסרטונים של עזים שעושות קולות צרחה מצחיקים. זה היה כל כך קורע שלא יכולנו לעבוד

אצרף כמה צילומים מההפקה (הכל תחת אישור המשתתפים, לא לדאוג
) בפוסטים נפרדים כי אי אפשר לשים כמה תמונות בפוסט אחד (תפוז... מתי תתקדמו?)

סיימנו ב- 18:00. אני חושבת שכולם היו עייפים אך מרוצים. וקיבלתי פידבקים חיוביים מהמעצבת והצלמת שזה מאוד מאוד שימח אותי כי פחדתי לפשל ואז לאכזב את מדריכה שלי, שלומית מיגאי, שהיתה עלולה לבוא היישר מאוסטריה להרביץ לי - ואני נגד אלימות, כמובן o_O
(ברגע שיהיו תמונות ויהיה לי אישור לשים אותן, אני אציג כאן כמה)

לסיכום, היה בהחלט תענוג וכיף לשהות במחיצת האנשים המקסימים והמצחיקים האלה! אם כל האנשים בעולם היו כמוהם, כבר מזמן היה שלום, אהבה והרבה צבעים מנצנצים, הולה! ^_^

שיר:
העזים שצורחות בצורה מצחיקה: Top 5 Goat Editions Compilation

ואחת הברכות המקסימות שאחד המהנדסים בעבודה כתב לי:
"להמבורגר הפמיניסטית והמשוגעת,
איזה כיף שאת כאן בשביל לשמח ולהצחיק אותנו כל שנה. את באמת משוגעת וזה פשוט נפלא ומוסיף מלא צבע וחיים למקום הזה.

תודה שאת המבורגר
יום הולדת שמח"

ואני הייתי בטוחה שהצלחתי להסתיר את אי-השפיות שלי מהציבור XD

שיהיה רק שמייח וצבעוני!

למעלה