סיכום שבועי

Brombit

New member
שן. כאב בשן

מכל השבוע הזה, זה הפך לארוע המרכזי.
שן שמציקה לי כבר הרבה זמן. אבל בחמישי-שישי-שבת היא עברה איזה 36 שעות בלהכאיב לי, אז דנתי את עצמי לטיפול שורש. מקוה לשרוד.
אחרי שהכאב בשן עבר, הוא התחלף בכאב ראש
בינתיים גם הוא עבר
מקוה שלא יחזור לי מחר בעבודה.

התחלתי לעבוד בסקרים, בפרקי זמן הולכים ומתארכים. שעה וחצי, אח"כ 4 שעות, מחר 5 וחצי שעות ולמחרת 7 וחצי. עם ארבעה אנשים שונים

בסוף נתנו לי לעבוד יום אחד עם זו שרציתי, אבל זה ביום שהיא כבר עמוסה, ופשוט לא הסכימו להזיז לה את העבודה :X

ביום העצמאות הייתי במנגל טבעוני לחנונים :) חשבתי לתומי שהאוכל יהיה בלי הגבלה- טעות חמורה.
בכל מקרה פגשתי שם את memee2 וחברה שהצטרפה אליה :)
ואם כבר טבעוני- בחמישי הלכתי לבודהה אחרי העבודה, עם השותף היומי, שאשכרה נסע אתי ועוד ליווה אותי ברגל

והפעם לא היה טעים :(
טוב, אני לא מתבאסת במיוחד, כי עדיין יש שם מלאאן דברים טעימים שמחכים "רק לי" :)

הייתי בחצי השני של האבחון, ומסתבר שזה בערך משהו שהפסיכולוג בצבא עשה לי ופשוט לא הביא את התוצאות. בכל מקרה המאבחן היה חמוד

מסתבר שהכמו-דודה חצי שכחה חצי לא הצליחה לשמוע את השירים.
זה יצא לטובה, כי היתה לי הזדמנות לסדר אותם כמו שצריך. וגם לשים אותם בנגן שלה, שמחובר לרמקול קטן שמשמיע הרבה יותר טוב מהאוזניות שקניתי לה.
את זה גיליתי בעוד ביקור מוצלח, בחדר הלא-מוצלח ששמו אותה בו...
אבל היא נראתה יחסית אופטימית. ושוב החזקתי לה את היד רוב הזמן

אמא נדנדה לי לגבי התרגיל לקבלה ללימודים. מצד אחד זה בסופו של דבר גרם לי להתקדם בתרגיל, אבל זה שוב החזיר לי את ההרגשה שהיא מתערבת לי יותר מדי.

אין חדש תחת השמש בתחום המוזיקלי. סיימתי את הסבב הראשון, והתחלתי את השני לאט לאט.
ובינתיים, מחוה קטנה לארוע המרכזי:
http://www.youtube.com/watch?v=Ud4HuAzHEUc

hatzilonit

Member
מנהל
סיוטון האתר הזה

מתוך סקרנות קראתי את המאמר (והתעצבנתי בקטנה)

ואז לא יכולתי להתאפק וקראתי עוד קצת כתבות (ועכשיו אני ממש מצטערת על הזמן שביזבזתי והעצבים שלי שהלכו)

למה אבא שלך מסתובב באתרים כאלה?

הוא מרגיש עצמו חלק ממגדר מדוכא?

Brombit

New member
אין לי מושג, לא שאלתי אותו

מה היה מעצבן? (קראתי רק חלק קטן מהמאמר)

hatzilonit

Member
מנהל
האתר מתמחה באנטי-פמניזם בגרוש

מצטט מקורות מדעים מאתר האינטרנט של FOX news שידוע באובייקטיביות שלו ומידע מעמיק...NOT

ומרבה להסביר שנשים שמאשימות גברים באונס ממש-ממש לא צודקות, שלא לומר אשמות בעצמן ב"תרבות האונס"...

Dror4691

New member
האנטי-פמיניזם

מודל הגבריות עובר מהפכות עמוקות היום, כתוצאה מגורמים שונים, וזה מעורר חרדה וחוסר וודאות אצל רבים. היה נחמד יותר שבמקום לירות חיצים לכיוון השעיר לעזאזל הקלאסי, הפמיניזם, היה מתנהל שיח בתוך המגדר הגברי על הנחות היסוד שלו.

queen helen

New member
בנוגע לתרגיל

אם זה מעצבן אותך, אז תתחילי לעבוד על עצמך שתכיני את כל העבודות בזמן.

Brombit

New member
יש רק אחת

ובלי קשר אני רוצה שאמא לא תרגיש את עצמה אחראית לעבודות שלי.
לא שיש לי כוח להגיד לה את זה...

Brombit

New member
אני מקוה שהפעם הכמו-דודה תצליח לשמוע...

עד שהיא כבר הצליחה לנשום, לא היה לה כוח להקשיב להסבר הקצר שלי על הפעלת הנגן...
נכון שאני ואמא ציירנו לה ציורים אוהבים במחברת והיא אהבה אותם, אבל השירים יותר מגניבים

מתחבטת7

New member
היי

השבוע האחרון היה קצת יותר טוב מזה למעלה מחודש.
מתנצלת על כך שאני לא מתמידה כאן ומתפרצת אליכם אחת לחודשיים שלושה עם הבעיות שלי. מקווה שאתם לא מאבדים סבלנות.
סוף סוף אני מצליחה להירדם ומתעוררת פחות פעמים בלילה, לאחר שהבת שלי עברה ניסיון אונס. :(
היא לא מוכנה לדבר על זה בשום אופן. אני לא יודעת מה עבר עליה ואני מרגישה נורא!
היא מקבלת טיפול באגודת אל"י ואני מקווה שהיא תצליח להתפתח ולגדול בלי טראומות ותסביכים.
אני מרגישה נורא.

hatzilonit

Member
מנהל
תהיי חזקה
כמה שאפשר

אוי-ואי
בת כמה היא?

תבדקי אם יש אפשרות ליעוץ גם בשביל בני משפחה - גם לגבי איך אפשר לעזור לה בבית וגם בשביך עצמך, כי אין ספק שזו טראומה לכולם.

מתחבטת7

New member
תודה על החיזוקים

אני מקבלת טיפול באותו מקום. היא בת שמונה וחצי....
טראומה רצינית. בינתיים היא מדחיקה לגמרי. לא נראית השפעה עליה. היא מתנהגת כאילו לא קרה דבר ומבקשת שלא נדבר על הנושא לעולם....
זה מדאיג אותי.

hatzilonit

Member
מנהל
איזה נבלות יש בעולם, לא יאמן. טפו

יימח שמו ושינשור לו ה-#$
@#

queen helen

New member
הכי חשוב

להבהיר לה שבכל מקרה את לא שיפוטית, ולא מאשימה אותה בכלום, ואוהבת אותה כמו שהיא ובגלל מה שהיא.

אולי היא תפתח אליך ביום מן הימים ואולי לא. זכותה...

מקווה שכולכם תרגישו טוב יותר בקרוב.

מתחבטת7

New member
היי, אני יודעת שאת צודקת

והבהרנו לה גם אני וגם אבא שלה.
אני יודעת שזו זכותה וגם אמרנו לה שאנחנו מכבדים את זה.
אבל זה מציק לי. אני חרדה לה כל כך.
אבל אני מאמינה שהיא תתגבר. אני חייבת להאמין...
אני רק לא בטוחה אם אני אתגבר. בן זונה! שימות! בא לי לרצוח פתאום...

למעלה