סיכום שבועי

Brombit

New member

הכמו-דודה המאוד חולה החליטה עקרונית שהיא לא רוצה לחיות יותר.
איכשהו זה לא מעציב או מדאיג אותי כמו שזה "אמור". אולי כי אני לא באמת מאמינה שהיא תעשה את זה.
בכל מקרה נתתי לה מבחר שירים שנועדו כדי לשכנע אנשים לחיות. אמנם האוזניות לא הכי בעולם, השירים לא יצאו לפי הסדר שרציתי, והיא יכולה לשים אוזניה רק באוזן אחת, אבל אולי בכל זאת זה יתן לה משהו...
(זה אחרי שהמכתב המרגש שלי לא השפיע, אם היא בכלל קראה אותו...)

--
עשיתי מבחן קבלה ב'ספיר', היה טוב בסה"כ. איזה 30 שאלות מ-33 סוגים.
הבאתי צילומים של עבודות, וראש המחלקה עברה עליהן (אפילו לא כולן) בזריזות והתעכבה על כל אחת בערך 3 שניות. היא אמרה שזה מספיק ושהיא ראתה כל מה שצריך. שיהיה

חוץ מזה חזרתי לבנות את הקולב ל'הדסה'.

אני אמורה להתחיל עוד עבודה בסקרים. הפעם בת"א, שזה לא הכי נוח אבל מילא. זה יתן לי הזדמנות לבקר יותר באלפי הדברים שיש רק/בעיקר בת"א

--
הכנסתי כמה שירים חדשים, רובם מאלה שאחותי חרשה עליהם בעבר, ועכשיו אני שומעת במנות מדודות. אבל השיר השבועי שלי הוא שוב של אותה להקה שאני מציינת כל הזמן
אני אשים אותו כשיעבור סופית.

אבל גם את זה הכנסתי :)
(קוויני, אני לא מחדשת לך
)
http://www.youtube.com/watch?v=Hxd2-qmQix8

Brombit

New member
הו, כמובן ששכחתי משהו

היתה הדרכה מעשית קטנה לסקרים. אז שם בחורה אחת חביבה דיברה אתי כל פעם, והיא רוצה לעבוד אתי D:
בחיים יצירת קשר לה היתה כל כך פשוטה

hatzilonit

Member
מנהל
זאת החולצה בשבילך

חולצה פה

וגם, תהיי חזקה עם הכמו-דודה
אי-אפשר לדרוש מאחרים מעשי גבורה, רק מעצמנו...

Brombit

New member
אחלה חולצה

ואת צודקת. ואני לא כל כך דורשת מעצמי גבורה... אבל מחויבת לתהליך, עם כל העצלנות שלי.

בינתיים שיבצו אותו לעבוד עם אחרים (מחרתיים אחת אחרת ובחמישי אחד), אז מחרתיים אני אתקשר אליה, ואם היא עוד רוצה אז אתקשר לאחראי עלינו.

queen helen

New member
איזה שיר...

לגבי הכמו דודה - אין לי מושג מה יש לה ואיך היא מתמודדת עם זה, אבל אני מניחה שהיא החליטה שהיא רוצה למות אחרי הרבה מחשבה/סבל, וזכותה.
אם היא אומרת את זה רק כדי לזכות בתשומת לב אז באמת שווה לנסות להרעיף עליה, אבל אם היא ~באמת~ רוצה למות, הכי טוב זה לכבד את ההחלטה שלה, ולהפרד בלי רגשות קשים מאף צד.

בהצלחה בספיר ועם העבודה החדשה.

והכי כייף זה להתחבר עם אנשים שידידותיים מהתחלה. חוסך את כל הקטעים המעיקים של לנחש אם הם נחמדים או לא.

Brombit

New member
אני מכבדת, לא הצקתי לה

היום אני ואמא+אבא+אחות ביקרנו אותה, ולא אמרנו כלום על זה. רק החזקתי לה את היד כל הזמן
ניסיתי לגרום לה להרגיש הכי טוב שאני יכולה.
פשוט עצוב לי שהיא מוותרת ככה. נראה לי שאף פעם מאז שהיא התחילה לחלות, היא לא נלחמה ברצינות כדי להחלים. ואני לא מבקרת אותה על זה, קשה להילחם, אבל עדיין חבל לוותר.
והיא מבקשת תשומת לב בכל מקרה
גם כשהיא הרגישה הרבה יותר טוב
אגב, גם את השיר הנ"ל נתתי לה :)

אפשר לראות על אנשים אם הם נחמדים גם בלי לדבר איתם, כל עוד הם לא שתקנים כמוני
ככה יצא לי להתאהב בכמה אנשים ולרדוף אחריהם ולשתוק
פשוט כשהיא חברותית היא מחליפה לי את התסכול הפוטנציאלי בסיפוק מידי

inbardaf

New member
סליחה שאני בקושי כותבת בפורום בתקופה אחרונה

מעבר לעבודה אני בתחילתה של זוגיות חדשה וזה לא משאיר לי זמן לכלום..
לפחות זה מסיבות טובות

היה אחלה מצעד!
והיו אחלה משפטים

מעבר לזה השבוע שלי עובר בין העבודה לחבר החדש ולבנות שלי.
הייתי שמה כאן עכשיו שיר דביק במיוחד שמתאים לתקופה בה אני נמצאת אבל אני חוששת שאני אגרום לכם להרעלת מתיקות

למעלה