סיכום שבועי

riktal

New member
סיכום שבועי

שאלת פתיחה - מהי מתנת חלומותיך?
סיכום השבוע שהיה לי
סדרות השבוע
איך אעביר את סוף השבוע
סרטון
תמונה

Ayelet 363

New member
מסכמת

שאלת פתיחה - מהי מתנת חלומותיך? טיסה לאנגליה או כלב. זה אולי לא נראה כמו הדבר הכי מיוחד, כי אני יכולה לקנות כרטיסים בעצמי או לאמץ כלב בעצמי, אבל אלה הרעיונות שהכי הייתי רוצה מהרעיונות שעולים לי לראש כרגע (טוב, יש רק עוד רעיון אחד עיקרי שהצלחתי לחשוב עליו- טבעת קלאדה. מאז ששמעתי על טבעות קלאדה אני ממש רוצה כזו).
סיכום השבוע שהיה לי
סדרות השבוע
The Lizzie Bennet Diraries, איך פגשתי את אמא, קומיוניטי. צריכה להשלים על טבעי ועוד כמה.
איך אעביר את סוף השבוע סדרות, אינטרנט, קריאה.
סרטון חתולים
http://www.youtube.com/watch?v=yLcwC66_-No
תמונה

עונה (באיחור קל)

שאלת פתיחה - מהי מתנת חלומותיך? כרגע אני מאוד רוצה שני דברים: מכונת תפירה וחתול. מכונת תפירה יש מצב שאני אקנה בקרוב, אבל חתול זה קצת יותר מסובך... אני מקווה שיום אחד אני אצליח להגשים את החלום הזה.
סיכום השבוע שהיה לי: נהדר, פורים השנה היה אחד המוצלחים ever והיו עוד הרבה הפתעות נחמדות השבוע שעשו לי מצברוח טוב

סדרות השבוע: ראיתי רק על טבעי... אבל ראיתי סרט! אופטימיות היא שם המשחק. סופר מומלץ
איך אעביר את סוף השבוע: בציור, לא היה לי הרבה זמן לצייר לאחרונה ואני מתגעגעת
סרטון: Death. אנימציה מקסימה
תמונה חתולים

משי22

New member
אופטימיות היא שם המשחק

ברשימת ה"לראות בקרוב שלי"... איזה כייף לשמוע שאהבת, עכשיו אני עוד יותר מחכה לו

זה סרט ממש חמוד

הקטע זה שידעתי מראש שג'ניפר לורנס מדהימה (בסרט הזה ובאופן כללי) אבל בראדלי קופר ממש הפתיע אותי פה לטובה. הוא משחק בסרט מעולה.
זה ממש כיף לראות סרט שהשחקנים בו משחקים כל כך טוב

משי22

New member
עונה:

שאלת פתיחה - מהי מתנת חלומותיך? בהנחה שאנחנו מדברים רק על דברים שבאמת יכולים לקרות ולא דמיוניים, אז אני ממש רוצה שמישהו יתן לי גיפט קארד לסטימצקי על סכום של 1000 שקל נגיד. אני אסתדר עם זה...

סיכום השבוע שהיה לי: מתיש ועמוס, היה לי מבחן אחד ולמדתי לעוד שניים ובאמת שאין לי כוח כבר לתקופת מבחנים הזאת

סדרות השבוע: כל הרגילות, על טבעי, איך פגשתי את אמא, המפץ הגדול... בטח היו עוד כמה.

איך אעביר את סוף השבוע: עם המשפחה

סרטון: זה ממש הצחיק אותי- http://www.youtube.com/watch?v=u-vEkznp2r8

למעלה