שלי...
השבועות טסים להם כמו חלום, ורק אני ממשיכה לשייט לי בעולם מופלא של זוועות מסוג ז',
טוב אתחיל עם משהו סופר משמח עבורי-הרגע ביצעתי הזמנה מ-IHERB!!
אני סופר מאושרת ברמות הזויות החיוך לא רוצה לרדת מימני, האמת שכבר כמעט שנה שאני מזפזפת לעצמי מה ואיך וכמה, תכל'ס, היה שווה!
השבוע הייתי אצל הרופאה א.א.ג והיא בדקה וזה ואמרה שהיא לא יכולה יותר לטפל בי כי אין לה מה לעשות בנידון, היא הפנתה אותי .....נחשו...תל השומר! למרפאת שינה מיוחדת שיחקרו ויבדקו יותר לעו..מק, יאפ, אני עדיין לא הזמנתי תור ואני לא בטוחה אם בכלל ארצה ללכת לשם, אני לא סובלת את הבתי חולים הגדולים האלה
יש לי טראומות מזה
השבוע היה נחמד כזה...מצב בריאותי באמצע מצב רוח באמצע והכל "באמצע"
בעבודה נתנו לי לעשות איזה עבודה דפוקה עם מסמכים שאני אמורה להגיש עד יום שלישי, פאק, לא סובלת עבודות כאלה
פסח מתקרב....ניסיתי לבדוק ללכת לבית מלון סטייל ים המלח(שקט, שלווה, פחות ערסים ופרחות) רצו 15 אלף המלון שאני רגילה אליו, מהההההההה בחיים לא! למה אני טחונה שאוציא סכום כזה על פסח עלוב נפש, יאללה, נשאר בבית נעשה רוטינה של שלוש שעות כל בוקר הליכה לים, נשב, נביט אל השמים ונחזור לביתי הקטן. לא באמת זה מוגזם אני לא טפשה להוציא סכום כזה, נכון שזה דניאל וזה מפואר וברמה ובלה בלה, אבל לא, אני לא טחונה!
החלטתי השבוע סופית וגם בניתי תוכנית והכל עוד חודשים אני רוכשת מחשב גיימרים חדש, אומנם...אני לא בדיוק גיימרית אבל אני רוצה להשתדל יותר לשחק בדברים שאני אוהבת ונהנת, יוצאת לי תוכנית חיסכון של 10 אלף וככה....נלך נשב עם הטכנאי שלי ונבנה מפרט מקצועי ומספק, חשבתי על הזה ALL IN ONE אבל...לא יודעת, המסך טו מאץ' גדול, קשה לי עם דברים גדולים
התקדמתי במשחק לרמה 9 אוטוטו 10(זה הרמה האחרונה) וחסכתי כבר 125 אלף נשאר עוד 75 למשאית..
אמן,
הנקיון לפסח וכל השיט הזה.......אני אמרתי לעצמי..חח
תנקי את המקרר קודם ואחרי זה תעברי לשאר, לפחות המקרר
לא יודעת אני לא סובלת חגים באמת, אוהבת את הלבד שלי...בשקט יענו עזבו אותי מחרא של ההורים שלנו, תכל'ס, חגים רק מוציאים מאיתנו את המיץ
השבוע הבנתי שיהיה לי יותר קל לאכול בנתיים, רק דגים וכל השאר כמובן ולא בשר, לא יודעת למה אבל בשר כשאני אוכלת אותו הקיבה שלי מתהפכת 180 מעלות ואני...די נגעלת לא יודעת להסביר את זה. קיצור...החלטתי רק דגים, וקטניות ואורז וכל זה, בשר אני מורידה,
החלב סויה שקניתי לפני שבועיים יצא דוחה, לא יודעת...יש לו טעם(קניתי את הרגיל בלי כלום) מוזר...זה לא נעים לשתות דבר כזה, קיצור ירד מהפרק,
משהו אחרון-השבוע נמאס לי מהשיער החלטתי שאני צובעת, צבעתי...אדום, יצא יותר בכיוון של חום אדמדם בקושי, אבל..חח
מה לעשות הפיגמנט הטבעי שלי חזק מדי ונוטה לכיוון מושחר. ראו תמונה,
אה נדודי שינה, מחמירים מיום ליום והנשימה יורדת מיום ליום
שיר...מהסרט מקום מבטחים, אין זה אחד השירים הטובים ששמעתי לאחרונה
https://www.youtube.com/watch?v=QO5K8YVuZBs