סיכום שבועי

Brombit

New member
מאיפה אני אביא כותרת?

אנקדוטות
(שונאת את המילה הזאת)

בשלישי הלכנו למסעדה לכבוד יום ההולדת שלי. בתפריט באינטרנט הכל נראה מבטיח, אבל כשראיתי את התפריט במסעדה ראיתי סכנה שלא יהיה לי משהו מגניב לאכול... (שני התפריטים זהים
)
קפצתי למסעדה מתחרה בצד השני של הכביש, לא היה טוב יותר. בסוף לקחתי שני דברים סטנדרטיים שהיו חביבים.
ומסתבר שהיינו במסעדה הזו בשנה שעברה ושכחתי

ברביעי נסעתי לעבר מכללת "ספיר" אי שם בשדרות. בואו נגיד שהתחבורה הציבורית לא מסתירה את סלידתה מהעיר, שכן יש רק אוטובוס אחד מאשדוד שעובר שם, והוא יוצא פעם אחת ביום.
מצאתי דרך עם שני אוטובוסים. כשירדתי בצומת שבו הייתי אמורה לקחת את השני, ראיתי שבשתי התחנות לא מופיע הקו שהייתי צריכה...
אז כבר נסעתי לרחובות, ידעתי שאחד הקוים עובר שם. אבל הפעם הבאה שהוא יצא היתה אחרי המון זמן, אז כבר ויתרתי.
כהרגלי הלכתי לאכול
במזנון שהכריז שהפסטה שלו בלי ביצים

קבעתי פגישה ליום שני, קצת יותר מאוחר, אמצא שילוב אוטובוסים אחר...

בערב של אותו יום הייתי אצל המטפלת. היא נתנה לי שאלון חופר ומגניב, שאמור לתת רושם ראשוני לקראת אבחון "פסיכו דידקטי".
היה מפתיע כמה ההכוונה של המטפלת של איך להתייחס לשאלות, גרמה לי לשנות את התשובות... (בין "בכלל לא מסכימה" ל"למסכימה לחלוטין")
וכשהמשכתי לענות בבית, השאלות הבהירו לי כמה אני מרוכזת בעצמי.
כשאני מסתכלת "מהצד" נראה כאילו יש לי אספרגר...

בחמישי השלמתי את ה"בגידה בעצמי" והצטרפתי סופית לפייסבוק.
גם שם אני brombit, מוזמנים+ות

וביום שישי היה לי יום הולדת
ומעט מדי אנשים אמרו לי מזל טוב

אין שיר.

* אוכל: אמא הכינה "גולש מזויף" כרגיל (עם עגבניות (ורסק עגבניות), תפו"א, כרוב). הוספתי לעצמי "אטריות זכוכית" ששנים שוכבות אצלי, והיה נפלא

אסור3

New member
מזל טוב!!

למה את עושה אבחון פסיכו דידקטי?
מוזר, אני לא זוכרת שהיה לי שאלון לפני..
ועשיתי את האבחון פעמיים!

Brombit

New member
בגלל הביישנות/סגירות שלי

קשה לי לדבר עם אנשים, במיוחד ליזום. אם זה להתחיל שיחה, לשאול, להעביר נושא.
אני נמצאת בטיפול חצי פסיכולוגי, והמטפלת הציעה שאני אעשה אבחון, גם כדי לקבל עוד כיוון, וגם אולי לקבל טיפולים כלשהם בחינם/הנחה. כדי שהמדינה תכיר בבעיה שלי

niwo

New member
מזל טוב

ואני גדול ממך בשבוע 0.0. הייתי בטוח שאני גדול ממך בשנה.

queen helen

New member
שלי

עבר שבוע די סטנדרטי.
נקרעתי בעבודה, ברמות שהבוסית שלי כבר אמרה לי שאני מגזימה ולהוריד שעות.
היא כמובן לא מפזרת חלק מהעבודה שלי לבנות האחרות...
אז למרות הכל המשכתי לטחון שעות.

גיליתי שאחד מהטייצים האהובים עלי הוא בצבעים של הקהילה.

אתמול הלכתי עם עוד שתי חברות לחגוג יומולדת של חבר משותף בפאב של גייז.

פעם ראשונה שלי במקום כזה, החלטתי לכבד אותם בטייץ הא-מיני (מתוך סולידריות עם הקהילה הלא הטרו נורמטיבית וזה, וגם כי הוא מגניב), אף אחד לא שם לב לטייץ, או אלינו באופן כללי...
כנראה שהיה חסר לנו משהו.
המשכנו לפאב אחר, שם מישהו נישק אותי מבלי שאפילו הספקתי להסית את הראש הצידה.

שיר

XDDDDDD

אני חושבת שלהם יש משהו מיותר P:

מה ז"א "מישהו נישק אותך"???? זו תקיפה מינית! למה לא הרבצת לו?!

באמת טייץ מגניב, ד"א!

queen helen

New member
חינוך עקום

להיות מנומסת ולא לפגוע באדם שמולי, גם אם הוא פוגע בי.

niwo

New member
שיואו הטייץ! איזה מגניב הוא.

ואיכס, למה הוא נישק אותך בכלל? (זו לא שאלה שאת אמורה לענות. אני לא נכנס לפרטיים אישיים שכאלו. זו הייתה יותר תמיהה).

Brombit

New member
אני חושבת שאיכפת לך מהעבודה

הרבה יותר מלבוסית...

אם מישהו מציק לך ואת רוצה להיות מנומסת, תנעצי בו מבט מאיים או משהו.
או שתגידי הכל בפּנים: "אתה פגעת בי עכשיו ואתה יודע את זה
"
אני לא יודעת אם מישהו ניסה את השיטה הזו, אז אני גם לא יודעת אם זה עובד

orald

New member
אם הייתי איתך שם הוא היה חוטף אגרוף לפנים.

זה לא משנה אם את גבר, אישה, קווירית או חייזר ממאדים שכרגע נחת בארץ ה"קודש": לא מנשקים בלי שמבקשים ונענים בחיוב.

קשה לי לראות את המצב הזה שנשים מתחנכות בצורה עקומה(וגברים עוד יותר, רק כצד התוקפני) שבה מותר לעשות בגופן כל דבר העולה ברוחו של הסוטה והיא צריכה להיות פסיבית ושקטה ולספוג את זה, ואפילו בסביבה מוגנת יחסית בשל נורמות חברתיות כמו פאב(כי לפחות שם זו לא הנורמה לתקוף אנשים מינית, עד כמה שידוע לי).
הנושא הזה עלה בדיון עם אפיקצ'ו במפגש פורום בי' וכנראה בגלל שאני לא רגילה לחינוך הקלוקל הזה אני לא מוכנה לספוג כזה יחס(ואפילו הערות) בשקט, וצריך להתחיל לחנך נשים מלידה שמותר לעמוד על שלהן וגופן שייך להן ולא לחרמנים הסובבים אותן.

לפני כחודש התחיל איתי ועם זוגתי גבר(והוא נראה מהטיפוסים המפוקפקים יותר) בפאב ה"אוויטה" והטריד אותנו פעם-פעמיים, אבל לא העז לשלוח יד. לסיום, כשהתחילו לסגור את המועדון וחיכיתי לזוגתי שתצא מהשירותים, הוא התיישב לידי ושוב ניסה להתחיל איתי.
דפקתי לו מבט עצבני ורציני ושאלתי אותו איפה הוא רואה על הפרצוף שלי שאני שמה ז*ן עליו. הוא לא היה כל כך נחמד, וכנראה שאם היינו במקום מבודד יותר היה תוקף אותי(משהו בו לגמרי עשה לי ולזוגתי את הרושם שהוא אחד שלא מקבל סירוב ושולח ידיים בכוח), אבל עדיף לטפל בו בדרך כזו מלהראות חולשה ופגיעות ופתח להטרדה נוספת, מה שכנראה הייתי צריכה לעשות מההתחלה במקום לסרב בנימוס יחסי.

לגמרי במקרה, דיברנו היום אני, אפיקצ'ו ובן זוגה על טייזרים ויעילותם, ואני חושבת שאברר לגביהם בעתיד.

למעלה