סיכום שבועי

queen helen

New member
תודה!

תכננתי לעזוב את העבודה היום ב5 ולנוח.
במקום זה נתקעתי עד 7:30, בגלל דברים דחופים.

Brombit

New member
גם ללכת הביתה זה דחוף

זה שוב באופן כללי על "תרבות" העבודה בארצנו...

queen helen

New member
דוקא לא באשמת מקום העבודה שלי

אלא מישהי מחברה אחרת שנזכרה לשלוח לי חומר דחוף ב16.55!

ולצערי, בעבודה שלי כשאני אומרת שדברים דחופים, הם באמת דחופים (ברמת הצלת חיים), ומה שיותר גרוע זה שזה קורה יותר מדי פעמים.
ומה שהכי גרוע, זה שזה מעיד שיש בעיה מאד חמורה שאנחנו מגיעים לכל במצבים הדחופים האלה כמה פעמים בכל שבוע!

ישראלים לא יודעים ולא רוצים לעבוד מסודר

אלה כל הזמן עסוקים בכיבוי שריפות.
אני מנסה לחנך את מקום העבודה החדש שלי...
בנתיים ללא הצלחה מרובה

ואמרתי לך שמסוכן ללכת לעבודה.
במקומות כאלה אם את כבר מגיעה, לצאת זה די בלתי אפשרי...

מרגישה כבר יותר טוב?

רבוטה:
אנחנו עושים שלב של רשיון אזרחי לתוכנה. זה אומר הרבה מסמכים ומבדקים לראות שהכל תקין. הדד-לין שלי נקבע ליום ראשון הקרוב, אז בתחילת השבוע קבעתי עם הבחורה שתפקידה להכין אותנו למבדקים.
הבעיה שכל הזמן היא דחתה את הפגישות שלי לטובת פגישות דחופות עם הבוסית שלי. ומה שיצא זה שחיכיתי כל השבוע להכנה וזה לא קרה.
אז ביום חמישי הבחורה אומרת לי בערב כששוב לא הגיעה לפגישה שנשב על זה ביום שישי - ואני כל כך כעסתי ואמרתי לה:" כל השבוע אני מחכה לך וכל פעם קרייסיס אחר. אין סיבה שאני אבוא יום שישי בגלל זה. אני את שלי עשיתי ולא אכפת לי אם לא אעבור את המבדק ביום ראשון".

אני לא אצא מגדרי ואבוא יום שישי בגלל בוסים שלא נותנים לי עדיפות ובמקביל משאירים את הדד-ליין כאילו הכל מוכן. שיחפשו.

הגירה:
שלב ראשון: הכרה במקצוע.
הסוכנת שלי ניסחה המלצה וביקשה שאתן למקום העבודה להדפיס באופן רשמי. באתי לבוס והוא הודיע לי חגיגית שמקום העבודה לא נותן המלצות בגלל שאנשים שעזבו ניצלו את זה לרעה.
בנוסף הוא הדגיש שברגע שאני רוצה המלצה ממשאבי אנוש הם "מסמנים" אותי ככה שאם למשל תהיה העלאה כללית לכולם, הם ימנעו ממני את ההעלאה כי מבחינתם אני "עוזבת" (לא משנה שזה רק תחילת תהליך ובכל שלב אני יכולה לקבל סירוב, וויזה אני אולי אקבל רק בעוד איזה שנה וחצי). אמרתי לו שזה לא הוגן וזו נקמנות. הוא הרגיע אותי ואמר שכל אפלייה שהוא יוכל למנוע הוא ימנע.
סיפרתי את זה לסוכנת והיא הציעה שאבקש אישור עבודה (מה שמבקשים לקבלת ויזת תייר לארה"ב) ושהבוס שלי יחתום על ההמלצה מטעמו האישי.
הבוס הסכים ואמר שיברר במשאבי אנוש אם יוכלו להנפיק לי אישור "כללי" שלא ממוען רק לקונסוליית ארה"ב. כך הם גם לא יחשדו שאולי אעזוב.
הבוס כמובן שאל לגבי זמנים, ואמרתי לו שיש הרבה זמן - שנה-וחצי שנתיים, וזה הרגיע אותו.
הוא התחיל לצחוק עלי שאני רוצה לברוח מהמדינה לפני המלחמה הבאה, והודיתי שכן
אבל לא חושבת שאספיק...

מחשב:
איזה חוט ברזל שהיה מחובר לאחד ההיטסינק על לוח האם החליט להשתחרר ונגע בכרטיס המסך שגרם לקצר שהרס לי את הכרטיס.
איזה מזל שקניתי לפני כמה שנים כרטיס מסך שיתאים ללוח האם (המאוד ישן שלי) לפני שיאזל מהמלאי (שיהיה ליתר ביטחון) והוא נח לו אי שם מתחת למיטה, מוכן ומזומן לקרייסיס.
לצערי לא מצאתי זמן לטפל במחשב במשך השבוע, וזה מהסיבה שאם אני כבר מתעסקת איתו, אני מפרקת ומנקה אותו ומחליפה ל- CPU משחה מוליכת חום. עניין של איזה שעה+.
אז היום הצלחתי למצוא את הזמן ועשיתי לו טיפול 10,000. והכרטיס החדש היה ממש חמוד, אדום וחתיכי (ראו תמונה) והכל עבד מצויין אחרי שחיברתי לחשמל. איזה כיף

ניקוי רעלים:
תהליך מדכא ותפל.
שעה וחצי ראשונות בבוקר היו התעסקות עם האוכל של הניקוי. בין השאר להכין סלט למשך היום, לשים בקופסאות קטנות את המנות המבושלות שאמא שלי הכינה והכנת מיץ גזר-סלרי-לימון עם מסחטת מיצים קשים. איזה רעש. הייתי צריכה לחכות ל- 7:00 על מנת לעשות את המיץ. קיצר, בסביבות 8:00 הייתי מצליחה לצאת.
יאמר לזכותה של אמי שהצליחה לעשות אוכל "אכיל" בלי מלח ובלי טיגון.

אחרי שבוע הניקוי יש שלושה ימים "גמילה מהניקוי" שבו מתחילים לשלב בכל יום עוד משהו (בראשון - ביצה, בשני - דגים, בשלישי - עוף). בגמילה כבר מותר לתבל עם מלח.
הסיבה לכך היא למנוע מהגוף להיכנס לשוק אחרי הניקוי שכלל גם את התמציות.

מכיוון שיום שישי כבר לא נשאר לי אוכל ואמא שלי הזמינה אותי לארוחת שישי, החלטתי להתחיל את הגמילה בערב שישי בארוחה. אז בארוחה כולם אכלו את האוכל הרגיל ואני קיבלתי מנה מיוחדת שהפעם היתה מתובלת וטעימה לשם שינוי XD

קיצר, עכשיו קיבלתי תפריט נורמלי, אני צריכה בעיקר להימנע מאכילת קמח לבן, קופאין מאכלים עתירי סוכר (חלווה, שוקולד וכו'). ומכיוון שהיא ידעה שאני אוהבת שוקולד, היא הסכימה שאוכל שתי קוביות ביום משוקולד מריר 70%

ובמקום סוכר להשתמש בסילאן...

הציפייה היא שהעור שלי יראה יותר טוב ושאני אשמין תוך כמה חודשים...
מה שמצחיק אותי זה שאולי ארוחות לא ממש אכלתי עד היום, אבל כן אכלתי הרבה "ארוחות ביניים" משמינות.
לא חושבת שהתפריט ישמין אותי (אבל כן אבלה יותר בשירותים) XDDDDD

אין לי שיר ^_^

כל הכבוד לך שלא הסכמת לבוא בשישי

באמת חצופים!

סחטיין על הטיפול במחשב. תתחדשי!

ניקוי הרעלים הזה נשמע זוועה, אבל אני מקנאה בך שהצלחת לעשות אותו.
אולי יום אחד אני אלך פשוט לסדנה כזו, כי אין מצב שאני אכין לעצמי את כל הארוחות האלו.
נקווה שזה באמת יעזור לך.

גם אם זה לא יעזור

והנתורופתית אמרה לי לקחת בחשבון שאולי אצטרך לעשות את הניקוי שוב, אמרתי לה שתשכח מזה.

queen helen

New member
כל הכבוד שהצלחת בניקוי

נראה לי כמו סבל שאני לא אצליח לעמוד בו ליותר משעתיים.
ולגבי השמנה - אין סיכוי שזה יקרה אצל מכשפה שכמוך!

וכמובן שכל הכבוד על תיקון המחשב.
עכשיו אני יודעת למי אקרא כששלי יתקלקל.

(חס וחלילה, טפו טפו טפו, מלח מים)

חחח, תמיד תיקנתי את המחשב שלי

אין לי עצבים ללכת למעבדה. במיוחד אם מה שהם עושים זה בכלל לא לתקן את החומרה אלא להחליף חדש (על חשבוני) ובנוסף לשלם עבור השירות. אז אני יכולה לחסוך את ה"שירות" ולהחליף בעצמי.
אני בעד שאנשים יפסיקו להיות תלויים כל הזמן בנותני שירות ואם הם יכולים לתקן בעצמם - עדיף.

ד"א, אחת הסיבות שלא קניתי לעצמי לפטופ עד כה, זה בגלל שקשה להתקן אותו (החומרה מאוד צפופה בו וקשה להתעסק איתה). אבל אני חוששת שאאלץ לקנות לקראת ההגירה

Brombit

New member
פה ושם

לבקשת המטפלת שלי, באתי הפעם עם אמא. רוב הזמן הן ישבו שתיהן, ואז קראו לי לבוא. חששתי מהדברים הכבדים שעומדים ליפול עלי כשאני אכנס, אבל לא היה כל כך כבד. למרות ששוב בכיתי כשהמטפלת הזכירה את עניין הבגרות/עצמאות... לא ידעתי שאני עד כדי כך פוחדת מזה.

כמעט התחלתי להירשם ללימודים. אני נלחצת מזה שתוך 7-10 ימים אני צריכה לשלוח להם את כל המסמכים. ותוך כדי ההרשמה גם לשלם.
אבל אני באמת אתחיל מחר P:
אלא אם אסיים את העבודה ממש מאוחר (כי מתחילים מאוחר בראשון), ואצטרך מיד לישון לקראת יום שני...
מקסימום ארשם בשלישי.

ולשלישי- כמעט החלטתי מה להצביע, אני חושבת...
אני חוששת שהשותף שלי לעבודה ישאל למי הצבעתי. הוא שאל פעמיים למי אני רוצה להצביע, ואני רק אמרתי "לא ממש יודעת". לא בא לי להתעמת עם התגובות האפשריות, אין לי כוח לדבר הטעון הזה. וזה לא משנה שלו אין בעיה לנופף בבחירה שלו, ולהגיד לי "רק XX" בלי להסביר.

בחמישי התחלתי לעבוד ב-5:30. אסון. לא היה כזה נורא לקום ב-4:30, אבל זה כי הלכתי לישון מאוחר (יחסית לעבודה, מוקדם מאוד יחסית אלי) והגוף עוד לא התרגל לשינה...

שמעתי "ברצינות" רק שני שירים, רק אחרי שסיימתי עם הבדיקה הראשונה של השירים שמחקתי. ובשניהם אין לי מה לחדש לכם...
אני אאסוף עוד שירים לבדיקת "האם אני עדיין אוהבת אותם". רק אחרי שאבדוק אותם פעם אחת, אחזור לשירים החדשים, שאני כבר מתגעגעת אליהם... אבל אני יודעת שעדיף לי לשמור מרחק כדי שלא ימאסו. קשה לחיות עם הרוויה המוזיקלית המהירה שלי...

נשמע שאת בכיוון הנכון מבחינת הטיפול

אני חושבת שהמטפלת שלך פעלה נכון כשהזמינה את אמא שלך, כי בסופו של דבר היא גורם משמעותי במצבך ויכולה להיות גורם משמעותי בשינוי שלו.

מזכירה לך להרשם ללימודים

ואת לא חייבת לומר לאף אחד למי הצבעת.
אם הוא ישאל, תגידי שאת לא רוצה לדבר על זה וזהו.
ושבכל מקרה כבר הצבעת, אז זה לא משנה כבר מה דעתו.

לקום ב-4:30 @_@
אני בקושי מתגרדת ב-7...

Brombit

New member
אני בכלל הולכת לישון בבוקר

אבל כשצריך אז צריך... וזה היה יום חמישי, שבו אנחנו עובדים מקסימום עד 12 (למרות שבתכנית היינו אמורים לעבוד הפעם עד 1, אבל לא יצא לפועל)

למעלה