סיכום שבועי

אוי איך שכחתי לספר שאיפרתי אותך?!?!?!?

בושה!

וכן, יש לך עיניים יפהפיות! ואני איפרתי אותן יפה! את פשוט לא אוהבת מעושן!!!! איזה ביזבוז פוטנציאל, אוף איתך! >.<

בפעם הבאה עושים עליך איפור

שלם, ולא מעניין אותי אם את לא תאהבי, ואח"כ הולכים לפרג' ומצלמים ואת תצאי מהמם

ברומבית

New member
מי היה המארק הראשון?

נדמה לי שאני יודעת מי השני, מפה ושם

הייתי בהופעה של להקה בראשות מארק, והיה אחלה P: שבשבילי זה לא מובן בכלל...
(אני באייפד של סבתא והוא תיקן לי בכוח ל״מאבק״ ו״חלאה״!)

אין לך אפשרות להגיד ״לא״ לעבודות שאת לא צריכה לעשות, בלי לשלם ביוקר? אני מסרבת להאמין שחוסר הצדק חייב להישאר...

queen helen

New member
הראשון - אליהו, השני - לנגאן

היתה איזה עבודה שכ"כ הצלחתי לעצבן מישהי (בכוונה), שבסוף היא עשתה את זה.

מוהאהאהאהאה

ובגדול לא - מבחינת הבוסית שלי, היא מפילה עלי את כל מה שהיא לא רוצה לעשות, ואם אני מסרבת, אז היא הופכת את זה למשבר אמוציונלי שלם.
פיייייייכס!
במקום זה אני מבהירה לה מיליון פעמים בשבוע שאני קורסת, ועושה דברים שחשובים לתפקיד ~שלי~ לפני שאני עושה דברים שחשובים לאחרים. שתסיק את המסקנות בעצמה...

ברומבית

New member
אני חושבת שהפתרון היחיד

הוא פשוט להבהיר לה שאת לא עושה מה שאת לא צריכה, ולא לעשות את זה. נראה לי שהיא התרגלה שאת עושה כל דבר שהיא אומרת, וכשאת לא- היא במצוקה. אז צריך לתת לה להתרגל למצב אחר... היא לא תסיק מסקנות בלי שתאלצי אותה להסיק.
ב״לשלם ביוקר״ התכוונתי למחיר ש*את* תשלמי
כמו הורדה במשכורת.

queen helen

New member
אז זהו...

שכשניסיתי לעשות את זה ככה, זה נגמר בכאסחים איומים ונוראיים, שיותר גרועים לדעתי אבדן של כה שקלים (הם ב-א-מ-ת עשו לי רע על הלב).
חוצמזה שבאפריל תמיד מקבלים אצלנו בונוסים, ולפעמים העלאות. עכשיו זה זמן רע להתכסח עם הבוסים.

מה שכן, אני הבנתי ששיטת ה"אני מסכנה וטובעת בעבודה" לפעמים עובדת (בעיקר כשזה נכון כמו עכשיו). הבעיה היא שלפעמים נותנים לאחרים את העבודה שאני אוהבת ומשאירים לי את האיכסה. אבל בגדול, ככה זה עובד.
זה, ולא לקחת ללב.

ברומבית

New member
היוש :)

הקנאה+תסכול נחלשו, והתחלפו בתחושה נעימה קטנה.

חוץ מזה עוד יותר התגבר לי החשק לכתוב לאותו מוזיקאי, במקביל להצטמצמות האפשרויות להגיע לזה

התאפקתי יותר מדי עם ה"יציאות" בנסיעה מסבתא הביתה, זה לא היה טוב.
ובגלל זה אני לא ממש זוכרת דברים עכשיו

שיר שחזרתי אליו אחרי מלאן זמן
http://www.youtube.com/watch?v=Fj5X6om515Y

למעלה