ועוד מגילה לה לה להלה להההה
רבוטה:
אתמול שני הבוסים שלי קראו לי לחדרם. הבוסית אמרה לי שהיא מאוד מרוצה מאיך שתפקדתי בשישה חודשים האחרונים ולכן הם להביע את הערכתם.
הבוס ניגש למגרה והוציא *תופים* מכתב והגיש לי אותו. פתחתי את המכתב ומהספרות שראיתי כבר סיננתי "זה לא הסכום שרציתי" והבוסית סיננה חזרה בייאוש "אני יודעת".
אח"כ הבוס אמר לי שהוא גם מרוצה, ושתיפקדתי כמו שהוא רצה שכל העובדים שלו יתפקדו (לצערו זה לא קורה) ואמר לי שלא אעיז עכשיו "לחזור לפינה שלי" אלא שאמשיך הלאה. ואמר את מילות הסיכום של: "אנחנו משקיעים חזרה במי שמשקיע בנו"...
אוקי. אז נחמד שעכשיו הם קולטים שהוצאתי את הנשמה בשבילם. כי אני עושה את זה כבר שנתיים (קצת מעליב, האמת). ולפני שנה אמרתי לבוס הזה שאני רוצה לפחות החזרי הוצאות דלק מכיוון שאני נאלצת להישאר כל הזמן עד מאוחר ולכן אני באה עם האוטו. כמובן שזרקו אותי מכל המדרגות.
אז מה היה במכתב הזה...
דבר ראשון - זו לא העלאה אלא דמי כיס. משכורת הבסיס שלי נשארה נמוכה כמו שהיא. ומהחוזה הקודם, היתה תוספת של 2000 ש"ח עבור שעות נוספות (הטריק המלוכלך שלהם להצדיק משכורת גלובלית זה לחלק אותה לשכר בסיס ושעות נוספות).
במכתב היה כתוב שבגלל שהתפקיד שלי דורש שעות עבודה מעבר לשעות המקובלות, אני מקבלת תוספת לשכר הבסיס על "הוצאות נסיעה" + שעות נוספות בסה"כ של... 2500 ש"ח.
המילים אחרות, קיבלתי העלאה של 500 ש"ח ברוטו למשכורת (כאשר בכל חודש אני מוציאה כ- 500 ש"ח נטו על דלק בלבד. לא כולל השעות הנוספות עצמן) וזה עבור עבודה שעשיתי להם בשישה החודשים האחרונים שכללה שני תפקידים ויותר שדרשה ממני לעבוד כמעט משרה וחצי.
את כל זה קלטתי אחרי השיצאתי מהחדר מכיוון שהם לא ממש נתנו לי לקרוא את המכתב כמו שצריך. וכמובן שהוא היה כתוב בצורה כזו מתוחכמת שלא אמרה "מה המשכורת בסוף", אלא צריך לעשות את החישוב לבד. אין לי מושג אם הם גם קלטו את הטריק הזה. סביר להניח שכן
לפחות קיבלתי תמריץ מטורף החודש בעבור ההשקעה שלי...
דירה:
השותף שלי (הבן של בעלת הדירה) הודיע לי שבעוד חודש הוא עוזב.
דבר ראשון, ממש התבאסתי. אני גרה לידו יותר מחמש שנים. ואני סומכת עליו. עכשיו אאלץ להתמודד עם שותף/ה אחר. אין לי כח לזה. ואין לי כח להתווכח על נקיון של המסדרון, חשבון מים ולהקפיד לנעול את הדלת הראשית. הוא היה ממושמע ועשה מה שביקשתי, עכשיו לא יודעת מה יהיה ואמא שלו יודעת שאני קפדנית בקטע הזה
בכל אופן הוא ניסה להרגיע אותי שהם ימצאו שותפים טובים שיהיו נחמדים. הוא גם שאל אם אני מכירה אנשים שירצו לשכור את הדירה (לרווקים).
נו, אז מישהו/הי רוצה? דירה של שני חדרים ליד הטכניון...
כנס מאפרים:
ביום שלישי הייתי בכנס מאפרים והציגו את: MALU WILZ. זו חברת איפור חדשה שנכנסה עכשיו לארץ. עשו הדגמות וכל מיני דברים. תכלס לא התרשמתי במיוחד. נראה שהם יותר באו לעשות פרסומת למכור את המוצרים שלהם ועדיין לא הבנתי מה יותר טוב בהם מאשר חברות אחרות.
השתעממתי לי להנאתי ובהפסקה (שאז הם פותחים דוכני מכירות) חשבתי לקנות איזה מסקרה ועוד משהו (היה מבצע 1+1) אבל הם עיצבנו אותי שבקושי היתה תאורה ואי אפשר היה לראות את הגוונים של המוצרים כמו שצריך. אז החלטתי שאני לא קונה מהם שום דבר.
לפחות קיבלתי מתנה (ליפסטיק וגלוס) + כרטיס חבר לשנה (הנחה של 30%).
אח"כ יצאתי חזרה לעזריאלי והחלטתי לפצות את עצמי ודפקתי קנייה של 500 ש"ח עם פאן מקצועי ומחליק שיער קרמי פיצי פיצי, חמוד ועם נגיעות של וורוד XD
ד"א, התחלתי סתם לדבר עם המוכרת. היא אמרה לי שכדאי לא לחפוף שיער כל יום אחרת ינשרו לי השערות ובגיל 40 לא יישאר לי, אז הודעתי לה שאני מאוד קרובה לגיל הזה והיא היתה בהלם. שאלה אותי אם אני נשואה, אמרתי שלא, ואז היא הבינה למה אני נראית צעירה XD (זה לא נכון, אגב, היא נראתה בת 23 והיא היתה בת 31 וגרושה). והמשכנו לדבר, ושאלה על חבר ואמרתי לה שאין צורך והיא התפלאה איך לא חסר לי סקס, אז אמרתי לה "אני לא צריכה". ואז הסברתי לה שאני א-מינית. וכנראה שהיא הכירה את המושג כי היא מיד הבינה שאני לא זקוקה למין ושות ואמרה לי שכיף לי. המשכנו עוד לדבר והארתי את עיניה שאף אחד לא חייב להביא ילדים (ושאני גם נגד) ואמרתי לה שתחיה את החיים שלה איך שהיא רוצה ולא איך שאחרים מצפים ממנה ותעשה מה שנוח לה בלבד. היא מאוד אהבה את התורה הזו, אמרה שזה נתן לה חומר למחשבה.
קצת היה לי עצוב עליה, שהיא כמו הרבה אחרות נגררו אחרי המוסכמות החברתיות וסתם התעללו בעצמן, בין אם זה נישואין מקולקלים, או הבאת ילדים או סתם בחירה בחיים לא מתאימים.
אבל היה לי נחמד לשמוע שלפחות נתתי לה קצת רעיונות שאולי יתנו לה את האומץ באמת לעשות מה שהיא רוצה
שיר:
כמו תמיד אין לי שיר, אבל נתקלתי במשהו ממש מצחיק.
הם צוחקים על כל מיני סרטים ומציגים את ה"טריילר כנה". (יענו, זה שאומר את ה"אמת" על הסרט).
אז כיוון שהיה הרבה דיבורים על אווטר ומה הוא באמת מייצג, הרי לכם הטריילר על אווטר:
Honest Trailers -