ורוד עם נצנצים
New member
שלי...
'צטערת המבורגר, אבל הבנות שלי שגעו אותי שהן רוצות ללכת לסרט על המלון של המפלצות.
סרט מצחיק בטרוף!! ממליצה בחום!
(האמת ראיתי בעברית, אז אם את רוצה ללכת לגרסה באנגלית, אני אשמח לבוא)
אח"כ היינו בחג אצל ההורים שלי והיה נחמד (סוכה והכל וכמובן שאר האחיינים) ואז החלטנו לעשות יום כיף בת"א - מסתבר שהבנות שלי מעולם לא ביקרו במדינה הנקראת ת"א.
הלכנו לעשות כרטיס 'רב קו', כדי שנוכל לקנות כרטיס יומי לנסיעות.
אחותי הלכה עם הבת הקטנה שלי לתערוכה של הגופות והן מאוד נהנו.
(אין לי מושג אם זה באמת גופות של אסירים או לא. אחותי טוענת שהיא בדקה את זה וזה לא, אבל כולם תעקשים שכן..)
בכל מקרה, אני והבת הגדולה שלי בזמן הזה הסתובבנו באלנבי לחפש בגדים וכד'.
מצאתי תיק מושלם ב-59 ש"ח! פשוט קרץ לי בחלק החיצוני של החנות!
הבת שלי מצאה שמלה ממש יפה (ורודה!!) ב-40 ש"ח.
ועוד כל מיני שטויות...
בשלב כלשהו כבר כאבו לי הרגליים וכל מה שרציתי זה לשבת.
נכנסנו לדיזינגוף סנטר (אני חושבת שפעם ראשונה בחיים שלי שנכנסתי לשם...) וחיפשתי מקום לשבת.
בדיוק אחותי יצאה מהתערוכה עם הבת השניה והם הצטרפו אלינו לארוחה שם.
משם נסענו למתחם התחנה, הצטרפו אלינו אחיינים שלי שהגיעו ברכבת מירושלים.
שכרנו אופניים מה'תל-אופן' (הסתבכנו שם קשות, אבל בסוף הצלחנו
)
עשינו טיול באופניים עד נמל יפו וחזרה והיה ממש נחמד
(פרט לזה שאחיינית שלי סגרה את המתכת של נעילת האופניים בעמדת ההחזרה על היד ועשתה לעצמה פצע ממש ממש ממש... אאאההה)
הנסיעות באוטובוסים ברחבי העיר הזכירו לי כמה אני שונאת אותה ואיך זה שרק שם הנהגים נוסעים בצורה מפחידה כ"כ וגורמים לי לרצות להקיא מהרגע שאני עולה על האוטובוס
איכשהו שרדתי בלי להקיא..
רביעי וחמישי טחנתי עד הלילה בעבודה (10 וחצי ו-11 וחצי), כי היינו צריכים שלוח לגוגל גירסה חדשה של המוצר שלנו.
כמובן שלא הצלחתי לסיים את מה שהייתי צריכה, אז בסוף דחו את המשלוח ליום רביעי.
המשמעות היא שביום שלישי אני הולכת שוב לטחון... רק שהפעם גם ראש הצוות שלי יהיה, אז אני מקווה שהוא יעזור לי לסיים את זה וזהו.
שישי-שבת נסענו שוב להורים שלי כדי להמשיך לחוות חג (סוכה וכו' וכמובן אחיינים, הפעם אחרים) כרגיל היה כיף.
זהו, עכשיו אני מקווה קצת לנוח בבית את היומיים של החג לפני שחוזרים שוב לשגרה ואחרי החג העמוס שהיה....
בהשמך לשיר שהמבורגר צרפה, הנה משהו מצחיק:
הביבר של קוריאה
'צטערת המבורגר, אבל הבנות שלי שגעו אותי שהן רוצות ללכת לסרט על המלון של המפלצות.
סרט מצחיק בטרוף!! ממליצה בחום!
(האמת ראיתי בעברית, אז אם את רוצה ללכת לגרסה באנגלית, אני אשמח לבוא)
אח"כ היינו בחג אצל ההורים שלי והיה נחמד (סוכה והכל וכמובן שאר האחיינים) ואז החלטנו לעשות יום כיף בת"א - מסתבר שהבנות שלי מעולם לא ביקרו במדינה הנקראת ת"א.
הלכנו לעשות כרטיס 'רב קו', כדי שנוכל לקנות כרטיס יומי לנסיעות.
אחותי הלכה עם הבת הקטנה שלי לתערוכה של הגופות והן מאוד נהנו.
(אין לי מושג אם זה באמת גופות של אסירים או לא. אחותי טוענת שהיא בדקה את זה וזה לא, אבל כולם תעקשים שכן..)
בכל מקרה, אני והבת הגדולה שלי בזמן הזה הסתובבנו באלנבי לחפש בגדים וכד'.
מצאתי תיק מושלם ב-59 ש"ח! פשוט קרץ לי בחלק החיצוני של החנות!
הבת שלי מצאה שמלה ממש יפה (ורודה!!) ב-40 ש"ח.
ועוד כל מיני שטויות...
בשלב כלשהו כבר כאבו לי הרגליים וכל מה שרציתי זה לשבת.
נכנסנו לדיזינגוף סנטר (אני חושבת שפעם ראשונה בחיים שלי שנכנסתי לשם...) וחיפשתי מקום לשבת.
בדיוק אחותי יצאה מהתערוכה עם הבת השניה והם הצטרפו אלינו לארוחה שם.
משם נסענו למתחם התחנה, הצטרפו אלינו אחיינים שלי שהגיעו ברכבת מירושלים.
שכרנו אופניים מה'תל-אופן' (הסתבכנו שם קשות, אבל בסוף הצלחנו
עשינו טיול באופניים עד נמל יפו וחזרה והיה ממש נחמד
(פרט לזה שאחיינית שלי סגרה את המתכת של נעילת האופניים בעמדת ההחזרה על היד ועשתה לעצמה פצע ממש ממש ממש... אאאההה)
הנסיעות באוטובוסים ברחבי העיר הזכירו לי כמה אני שונאת אותה ואיך זה שרק שם הנהגים נוסעים בצורה מפחידה כ"כ וגורמים לי לרצות להקיא מהרגע שאני עולה על האוטובוס
רביעי וחמישי טחנתי עד הלילה בעבודה (10 וחצי ו-11 וחצי), כי היינו צריכים שלוח לגוגל גירסה חדשה של המוצר שלנו.
כמובן שלא הצלחתי לסיים את מה שהייתי צריכה, אז בסוף דחו את המשלוח ליום רביעי.
המשמעות היא שביום שלישי אני הולכת שוב לטחון... רק שהפעם גם ראש הצוות שלי יהיה, אז אני מקווה שהוא יעזור לי לסיים את זה וזהו.
שישי-שבת נסענו שוב להורים שלי כדי להמשיך לחוות חג (סוכה וכו' וכמובן אחיינים, הפעם אחרים) כרגיל היה כיף.
זהו, עכשיו אני מקווה קצת לנוח בבית את היומיים של החג לפני שחוזרים שוב לשגרה ואחרי החג העמוס שהיה....
בהשמך לשיר שהמבורגר צרפה, הנה משהו מצחיק:
הביבר של קוריאה