סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

שבוע חגיגי של הרבה התחלות חדשות (או שלא) עבר.
איך הוא עבר?
סכמו ונא לא לשכוח שיר!

אז אין עוד מה להוסיף על ההרפתקאות שהיו לי השבוע בעבודה. אני מקווה שזה לא יחזור על עצמו כי ממש אין לי עצבים להילחם נגד תחנות רוח.

בסה"כ ראש השנה עבר בסבבה: שינה ואוכל בלבד. כמובן שאח"כ הצטערתי על ביזבוז הזמן, אבל כנראה זה מה שהגוף והנשמה רצו.
מה שכן הספקתי קצת לנקות את הדירה. שזו היתה התקדמות לא נורמלית ואפילו זכיתי להפעיל את הרובוט החמוד שכמובן עשה עבודה הרבה יותר טובה ממני.

אחרי יום הצילומים בעבודה, שאלתי את הדוגמן השני החמוד והמתוק (שהוא בחור מהצוות שלי), שאני רוצה לאפר את הארוסה שלו בשבת ושהם הבטיחו לי מזמן. אז קבענו להיום והיא תתייצב אצלי אחה"צ. היא בחורה רוסיה אז זה בכלל הכי כיף לאפר כי אין להן את המגבלות של תווי הפנים הארצי-הישראליות (מה לעשות, כמה שחשבנו שאנחנו מושלמות, אז זהו - שלא! XD).

יום שני הולכים לתקן כל מיני קירות בעייתיים אצלי בדירה. חבל שנזכרו לקראת סוף הקיץ, היה מספיק זמן במשך הקיץ וזה די מבאס אותי. אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא. עכשיו אני צריכה להזיז את כל הרהיטים - ואין ממש מקום לאן להזיז!!! >.<

טריילר לסרט שנראה לי יהרוג אותנו מצחוק:
HOTEL TRANSYLVANIA

queen helen

New member
אוי, גם הגג שלי דולף כל חורף

שוב ניג'סתי לקרציה מועד הבית, והיא שוב מרחה אותי בתרוצים. מה שקורה במטבח בחורפים כבר מתחיל להפחיד אותי, אני מאד מקווה שהיא תזפת ותסייד את הגג במהירות.

orald

New member
אצלי שקט ויבש בחורפים...

אבל קר כמעט כמו בחוץ.

ובקיץ חם יותר מבחוץ, כי אין אוויר.

ברומבית

New member
כרגיל לא יותר מדי

בחג לא קרה שום דבר מיוחד אז אין טעם לספר

אחרי החג הלכתי לילד. המשפחה קצת נאבקה בו כדי שיבוא ללמוד, ואח"כ הוא למד מצוין והיה במצב רוח בסדר גמור. אחרי שסיימנו דבר אחד, הוא אמר שאין לו עוד. אז דיברתי אתו קצת על מה שהוא עושה עם המשפחה והשכנים בשבת.. אח"כ כמה זמן לא ידעתי מה לעשות, ובסוף שאלתי אותו אם הוא רוצה לעשות אתי משהו, הוא אמר שלא, והלכתי.

התחלתי להתכתב עם בחורה חביבה :)

חוץ מזה הגבתי למישהי על משהו שסיפרה על הופעה שהיתה בה, ויצא מזה התכתבות קטנה.

---
בחור שבחיים לא הייתי חושבת שאני אשמע להנאתי
http://www.youtube.com/watch?v=AiSN3k4Y4mk&feature=relmfu

ותכנית גאונית שיצא לי לראות לאחרונה בפעם השניה בטלויזיה, כנראה יש הרבה שידורים חוזרים
/www.youtube.com/watch?v=zk5PMLOVmvI" target="_blank" rel="nofollow">https://www.youtube.com/watch?v=zk5PMLOVmvI" rel="nofollow" target="blank">דיאטת IQ

ברומבית

New member
הקול

או לפחות ככה היתה דעתי עד לא מזמן.
כשיצא לי לשמוע אותו בסולו, הרבה יותר אהבתי. גם עכשיו, כשניסיתי לשמוע אותו עם הלהקה, לא אהבתי את הצורה שהוא שר.
בכל מקרה במשך הזמן אני הולכת ונפתחת לדברים שנגיד לפני שנתיים הייתי שונאת או משתעממת מהם.

אז עכשיו רק התספורת שלו לא משהו, אבל זה עניין אחר

queen helen

New member
כמו של ג'ניס ג'ופלין

ואם תגידי משהו רע עליה, אז יהיה לך עסק איתי!

ברומבית

New member
אחרי שאמרו שהוא נשמע כמוה, הלכתי לבדוק

הרבה פעמים שמעתי את השם שלה, אבל לא שמעתי אותה.
רק אחרי שהתחלתי לשמוע את אסף וכל הזמן אמרו "הוא שר כמו JJ", הלכתי לבדוק. וכן, בהחלט דומה. מה ששמעתי נשמע די טוב, אני אשמע יותר ברצינות כשיהיה לי כוח.

queen helen

New member
שלי

קרה דבר חסר תקדים לשנים האחרונות, והשתעממתי.
זה לא החזיק מעמד יותר משעה, אולי.

עבדתי יומיים, וגם זה היה מורט עצבים למדי.
הכי גרוע זה שיצא עדכון נוראי לנוהל נוראי של איזה משרד ממשלתי שאנחנו עובדים איתו שיגדיל לנו (תיקון - לי) את נפח העבודה, וכמובן - אני אקבל אפס עזרה מהצוות שלי, ואחכ יתלוננו שאני לא עוזרת להם מספיק.

הצלחתי למצוא זמן לראות סרטים שאני חייבת להחזיר לחברה, עשיתי עוד קצת קניות ופגשתי שלושה חברים נודדים שנמצאו בארץ.

שיר תקופתי

שלי

בימי החג עצמם הייתי אצל ההורים עם שאר האחיות שלי והיה ממש כיף.
כמה כיף לראות את כל התינוקות וילדים הקטנים האלה ולדעת שאני לא אחראית עליהם

מעבר לכיף בפגישות האלה, זו הזדמנות עבורי לנוח, מאחר ומה שהכי קשה לי זה להכין אוכל, אני מרגישה סוג של חופש במפגשים משפחתיים.
אף אחד לא מצפה ממני להכין כלום...

אח"כ חזרתי ליומיים עבודה מה שהפך את 'שבוע העבודה' לקצר ונחמד.

אימצנו חתולה חדשה במקום הגור שהלך לאיבוד (
) וכולי מלאה שריטות ממנה. אבל עמוקות

בגדול שום דבר מעניין במיוחד.
בעבודה עמוס, אבל גם כיף ומשעשע.

כל שנה מתחילה בסימן שאלה...

למעלה