סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך עבר השבוע האחרון?

דברים טובים?
דברים רעים?
איזה דברים מעניינים (או שלא) קרו?

שיר!

אני.

רע

חם לי. רע לי. לא טוב לי. קשה לי. ואל תשפטו אותי. לא טוב לי. רע לי. ושוב רע לי.

למה? כי הקיץ הזה מדכא אותי כל יציאה הכי קטנה מהבית לרכב וכן הלאה גוררת חום מוות . כבשן. סבל. וכ'ד.

בעבודה היה מאוד לחוץ אבל יום חופש אחד הצליח מעט לאזן. אבל עדיין אני מפחדת שלא אוכל לעמוד בעומס ופשוט אקרוס.. ואני לא .....יכולה....לקרוס. אין לי אפחד אחר בעולם זה רק אני לבד. אז עבר שבוע די חרא רק ש...לא משנה.

טוב

רכשתי כמה מוצרי איפור השבוע(שהייתי צריכה ולא סתם) וזה מעט עודד אותי מכל המצב הגרוע. זה נחמד לרכוש משהו יש בזה מן המנחם. נייס ..סוג של.

נכנס בי חשק מטורף לנקות ולסדר את הבית. למרות שאין לי זמן בשיט. מצאתי את עצמי מנקה את הבית בשעה 1 בלילה עד איזה 4 לפנות בוקר... נגמרתי אבל הריח הנעים שנשאר מהניקיון השאיר בי תחושה נעימה וטובה. וזה היה שווה לגמרי.

בעבודה החדשה הכל הולך טוב יחסית. רק שהעומס זה דבר לא קל. אבל אפשר להתנחם בכך שדי קיבלו אותי בידיים פתוחות והכרתי אנשים חדשים וזה די נחמד . וטוב.

שיר

לא ממש יצא לי לשמוע משהו השבוע אבל ... יש איזה שיר חדש של מרלין מנסון שראיתי היום בבוקר ואהבתי

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8h3QLH_91G4

עוד שבוע עבר

ממשיך הלחץ. כבר הגיע למצב שאחד המנהלים (לא בוס שלי) התעצבן עלי ששכחתי איזה משהו באחד מהמסמכים. ניסיתי להסביר לו שאני מוצפת מעל ומעבר ועושה עבודה של כמה אנשים ואני די קורסת, אבל זה נפל על אזניים ערלות וכל מה שקיבלתי ממנו זה "לא מקובל" ו" את אמורה לדעת - כי אני אומר את זה כל הזמן" (מתי???)
אז התעצבנתי ושלחתי מייל לבוסים שלי שאף אחד לא ידבר אלי ככה. אני עושה מעל ומעבר והרבה מעבר, ואם זה "לא מקובל" אז אין בעיה, אני זורקת הכל והולכת. זה לא שאני מקבלת איזה גמול מכל זה חוץ מכאב ראש.
הבוסית שלי מיד ענתה לי וניסתה להרגיע אותי. גם הבוס השני.

אני די מתוסכלת מכל זה. אני לא מבינה מה הם רוצים ממני כי זה לא שנתנו לי הוראות ברורות מה לעשות. ואני כל הזמן ביקשתי אותן, אבל הם ענו בזילזול של "איך אני לא יודעת" ו" תשאלי מישהו" (אבל שאלתי אתכם!!!). ואני גם לא מצליחה לעמוד בזמנים וכל פעם משנה אותם וזה מעצבן את הבוס שלי (שוב, מה אני אעשה?!)

ביום חמישי החלטתי לבוא לקוויני יום לפני המפגש ולחסוך מעצמי את ההשקמה המוקדמת על מנת להגיע למפגש. אכלנו באיזו מסעדה חביבה שה... אהמ... לא זוכרת איך קוראים למנות הקטנות האלה, היו ממש טעימות. החלטנו שבפעם הבאה פשוט נאכל רק אותן

וכמובן שלמחרת היה מפגש והיה ממש נחמד וכייפי

ולא חזרתי לעבודה אח"כ - הבטחתי לקוויני לא לעשות לעצמי את זה XD

queen helen

New member
שכנע את המכשפה להדרים לתל אביב

לפי רסט יש רק מסעדה ספרדית אחת בחיפה, וגם בה אין סביצ׳ה.
בעעעעעעעע...

k500

Active member
מנהל
קצת צימוקים בשוקולד והמטאטא חיש עף

ולפי מצב האינגליש, it seems that she's going to visit us soon

דרוש שם

New member
and i was under the impression

that we spoke about the junk you mix with your chocolate.....
well, it seems like we need to give you a short reminder

Chocolate must be pure, with no impurities whatsoever, something like the room where they make the chip's in INTEL, more then 4 PPM and the chocolate is considered impure and should be consumed only by poor African kid's

ask the queen what happening when an analytic chemical lab find a high concentration impurity in one of their products (a hint, where does the product go to(

thank's in advance
דרוש שם

queen helen

New member
ppm באותיות קטנות

וברוך השםה אני לא כימאית אנליטית.

צימוקים זה טעייייייייייייים!!!!!!!!

דרוש שם

New member
הבודק שלי במעבדה אמר לי פעם לעשות בדיוק ההיפך

נו טוב... הבנת את הכוונה ב ppm בכל מקרה...

ד.א גם חומוס זה טעיי..ים, זה ממש לא אומר שנתחיל לערבב חומוס בשוקולד שלנו

עוד שבוע...

לשמחתי אני לא סובלת מהחום כמו כולם סביבי.
החתול החליט להתעלל בי באחד הימים ועד עכשיו נשארו סימנים

לפחות כל השריטוט באיזור הפנימי של פרק כף היד נעלמו מהר - כי ממש נראתי כמו מי שנסתה להתאבד

בעבודה אני ממשיכה לנסות להבין מי נגד מי ולמה ומקווה שכל הבלאגן הזה יעבור מהר.

היה שבוע קשה כי כל השבוע הבנות שלי היו איתי, אז נסעתי להורים במרכז שם אחותי ארגנה קייטנה לכל האחיינים ויכולתי ככה לסוע לעבודה כל יום.
הבאסה היתה שנאלצתי לסוע שוב יותר משעה לעבודה לכל כיוון....
העיקר שזה מאחורי ואוטוטו מתחילים הלימודים

הגרוש די עצבן אותי השבוע - אבל זה לא חדש

שיר: התאהבתי באלבום האחרון של מירי מסיקה

אה, ושכחתי לכתוב שסוף סוך עברתי על כל ההודעות

בפורום מהחודש האחרון...
(יצא שגם הגבתי לכמה הודעות ישנות.)

queen helen

New member
השבוע שלי

שום דבר מרגש.

רע:
מה שספר אמרה על הקיץ.
היום אפילו לא הזזתי את עצמי ליוגה (שזה הפינוק של שבת) כי לא מפעילים שם מזגן.
אחרי הצהריים הלכתי לים כדי להצטנן מעט וברחתי מהמים תוך כמה שניות בגלל שהם היו מלאים בילדים, חמים באופן מטריד (מהשתינה של הילדים?) ומלאים בטינופת, כמו קרעי שקיות ובדלי סיגריות. אייייייייייייייכס!

הבלגים חזרו מהחופש שלהם וחוזרים להפציץ בעבודה, ורצוי ביום חמישי בחמש בערב.

שינויי כח אדם שצפויים במחלקה, ויהפכו את החיים שלי לגהינום, טוב שהם צפויים לקרות רק בעוד שנה בערך.

טוב:
המכשפה באה ביום חמישי, וכרגיל - היה כייייף!

מפגש
והכי חשוב: המכשפה עזרה לי לנקות לפני, המנהלת שטפה את הכלים אחרי, והרובוט החמוווווווווווווווווד לא נגנב ע"י דרוש שם, וניקה את הרצפה כמו שצריך.

האינטרנט חזר לעצמו והמצעים המטונפים כובסו.

שיר - בהמשך לשיחה במפגש על נסיעה במהירות הקול ולמעלה מזה. (תאוצה, אני יודעת...)

דרוש שם

New member
באמת שכחתי לשאול מה שלומו....

לא נורא, ארדואינו חדש לשימוש אישי בדרך אלי מחו"ל :)

למעלה