סיכום שבועי

niwo

New member
הקטע

שהכותבת מציינת שפרט ל-Raiden היא לא מכירה אף דמות "גברית" שהיא מוחפצת במשחקי מחשב. ישר חשבתי ש-"מה..לא יכול להיות. הנה, ישנן הרבה דמויות למשל בפיינל פנטזי כמו sephiroth או cloud...." ואז הבנתי שהדמויות הללו אינן מוחפצות. הן אולי apealing לבנ"א שאוהבים בנים, אבל הן לא מוחפצות.
ואז ניסיתי לעבור על כל המשחקים היפניים שאני מכיר, וגם אז לא ממש מצאתי בנים שנמצאים במשחקים שמיועדים כביכול לקהל הגיימרים הנרחב ומוחפצים.
הבנים היחידים שמוחפצים קיימים במשחקים שמראש מיועדים למטרות עוררות מינית. כלומר, במשחקי BL או במשחקי OTOME GAMES.
למשל:
http://www.youtube.com/watch?v=MGqpnaSp7yk זהו משחק שחובבנים יצרו.
http://www.youtube.com/watch?v=BD_XcMTyA8E

niwo

New member
גם שלי לא.

אני מעדיף משחקים אחרים. בד"כ משחקים שצריך לחשוב בהם, אך לא תמיד.
אחת הבעיות היא שאני לומד, ולכן אני לא יכול להרשות לעצמי לשחק במשהו כמו SKYRIM, נניח.

orald

New member
נראה כמו FF, או כל RPG יפני טיפוסי.

סתם הבאתי את Borderlands 2 בתור דוגמה. זה סתם משחק כיפי וקליל עם הרבה הומור וללא מחשבה מעמיקה.
יש משחקי אסטרטגיה גם, אבל RPG כנראה הכי אהובים. יש לי את Skyrim(מנגנון פיתוח הדמות מציק לי עדיין, כי אני לא אוהבת לחשב כמה בדיוק מותר לי לרוץ ולקפוץ כדי למקסם את שאר התכונות בעת העליה בדרגה, למשל, זה מציק ומגביל ו-gods dammit, I like running around!) אבל אני חושדת שהמחשב הנייח שלי כבר לא מסוגל להתמודד איתו ב-100%.
Fallout: New Vegas דווקא עובד מצויין, וגם מצחיק(כן, יש לי את כל ההרחבות והייתי עצלנית מכדי לסיים אותן עדיין).

niwo

New member
יאפ

זהו אכן RPG יפני טיפוסי. הבאתי את PERSONA 4 בתור דוגמא. התלהבתי בהתחלה מהרעיון של סיפור המסגרת- ישנו גל של רציחות באיזו שהיא עיר קטנה אליה עובר הגיבור. ישנה גם שמועה כי בלילה גשום בחצות ניתן לראות את הקורבן הבא. במהלך המשחק מגלים שניתן להיכנס לתוך הטלוויזיה אל עולם שמכיל את ה-"אני האמיתי" של האנשים. צריכים להלחם ולהתגבר על המכשול של ההשתקפות האמיתית של עצמך. אחד החברים שלי אמר שהוא אהב לשחק במשחק הזה, כיוון שבניגוד למשחקים מערביים, בהם יש דגש בעיקר על הקרבות, ב-RPG יפני ישנו גם דגש על ה-social links.
ראיתי קודם את האנימה שמבוססת על המשחק ופחות התלהבתי. אני חושב שאני מעדיף את המשחק. הייתי חייב לעצור את המשחק בעקבות הלימודים שלי. כעת אני לא יכול ממש להרשות לעצמי לשחק באף משחק ><.
באוניברסיטה יצא לי להכיר משחקים שונים שאנשים שונים אוהבים. יש לי חבר שאוהב crisis (אני קצת פחות התלהבתי ממה שראיתי), חבר אחר אוהב MINECRAFT, חבר אחר אוהב פורטל (מי לא), אחר אוהב MASS EFFECT (שמעתי את הסיפור של ME אחרי שהטרילוגיה נגמרה. חבר שלי היה ממש ממש ממש בדיכאון מהסוף. כששמעתי על הסיפור, רציתי ממש לשחק, אבל אז סיפרו לי את הסוף OTL).
אני מזכיר משחקים שהם די ידועים, אבל אני משחק משחקים בעיקר אם העלילה מצויינת ו/או אם אני צריך לחשוב, ולא תמיד המשחקים מוכרים. מכיוון שאני לומד באוניברסיטה (וכרגע אני עדיין בתקופת מבחנים), יוצא לי לשחק רק בקז'ואל גיימס באייפד ולעתים נדירות ב-ויזואל גיימס יפניים XDDDDDDDDDDDDDDD!!!! משחק שאני אוהב אבל כבר לא תואם לאייפד- http://www.youtube.com/watch?v=df9ywdn35s8&feature=related.
ומשחק שסיימתי, אבל הוא נמחק לי-http://www.youtube.com/watch?v=40SfoJU0-ig.
סיימתי רק את החלק הראשון של המשחק- http://www.youtube.com/watch?v=QADU5SHHO-w.
ומשחק שאני מאוד רוצה לשחק. אני מתכוון לעשות על האנימה שמבוססת על המשחק הרצאה באיזה שהוא כנס אנימה ביום מן הימים-http://www.youtube.com/watch?v=TdF_tW7QZnM.

niwo

New member
תיקון טעות

GLOWFISH עדיין תואם לאייפד. פאק. ואין לזה עדיין פריצה.
עכשיו נזכרתי שכשהייתי בן 14 הייתי אוהב לשחק ב-chicken invaders הקונספט הצחיק אותי משום מה :-?.
אני מנסה לא לחשוק לשחק יותר מדי במשחקים, ראיתי מה התמכרות עושה לציונים של אנשים באוניברסיטה. אני זוכר שהיה בחור שכל מה שהוא עשה היה לשחק במשחק מסויים, כל יום כל היום. ומן הסתם שהוא פרש OTL.

orald

New member
Chicken Invaders מצחיק, למרות שבסופו של דבר..

הוא משחק פלישה/חלליות קלאסי, רפטטיבי, מתיש ומשעמם, אחרי שראית את כל הבדיחות פעם אחת.

אני לא משחקת הרבה כי פשוט אין לי חשק וכוח רוב הזמן. פעם הייתי חורשת, אבל עכשיו, למרות שיש לי זמן ואפשרות להשיג משחקים בקלות, פשוט אין לי כוח להתחיל או ללמוד משחקים כמעט.

niwo

New member
אני כ"כ מכיר את התחושה הזאת

זה קורה לי עם מנגה.
במשחקים אני ממש חדש, אז יש לי עוד כוח.

orald

New member
אגב, אחת הסיבות אולי לחוסר החשק היא...

שבמשחקים רבים אני שמה לב שהחלק בו אני רק מתחילה, לומדת ובעיקר "מתחזקת"(למשל הדרגות הראשונות בRPG) הוא החלק הכי מהנה.

אני זוכרת שיש משהו קסום בלהתחיל את Fallout 3 או Fallout: New Vegas, לשחק עם דמות שעדיין חלשה ובבנייה בעולם חדש ומוזר, כשיש צורך לחשוב יותר ובאמת להימנע מקרבות קשים מדי/להתגנב לעמדה טובה, לחסוך בתחמושת ולהתקמצן על כל יריה כי הנשק שלי זקוק לתיקון יקר.

אני חושבת שזה אחד הקסמים של חבילות ההרחבה, שלרוב מגבילות אותך בציוד שתוכל להביא אליהן/מעלימות לך את הציוד עד נקודה מסויימת ומציגות בפניך סביבה לא ידועה עם אויבים ואתגרים חדשים(למרות שלא אהבתי בהתחלה את Dead Money, ההרחבה הראשונה ל-F:NV, הבנתי לאחר מכן שזו הרחבה מצויינת, הן מבחינת המשחקיות המאתגרת מאד והן מבחינת העלילה).

יש בזה משהו מלהיב יותר מאשר כשהדמות חזקה ויכולה להרשות לעצמה לירות כאוות נפשה ופשוט ללכת בד"כ בגלוי ולירות בכל מה שזז נגדה, למרות שבF:NV גם זה לא נכון כשמדובר בהרחבות, ובחלקים מסויימים במשחק המקורי.

queen helen

New member
שלי

שום דבר מעניין לא קרה גם השבוע.

דברים טובים:
האנשים המעיקים בעבודה שלי היו השבוע בנסיעת עסקים למשך שלושה ימים, אז היה ממש כיף ונעים לעבוד.

ערב בנות אתמול שנקרא של "ערב אירי", שזה תירוץ להתחרע על בקבוק האייריש קרים שלי.
היה טעים וכיף.

חדשות טובות של חברים טובים.

בלוג א-ד-י-ר שגיליתי במקרה: כל שבוע סוקרים מדינה אחרת ואת האוכל שבה במשך 195 שבועות (ע"פ מספר המדינות).
כולל תמונות, מתכונים, סיפורים וחוות דעת אובייקטיבית (של הבת של מנהלת הבלוג).
רק חבל שבישראל היא נותנת מתכון לחומוס בלי טחינה.

דברים רעים:
את כל מה שתכננתי לעשות השבוע לא סיימתי, ועל פי הנוהל - ביום חמישי בחמש אחה"צ וביום שישי נכנסה מלאאאאאאא עבודה חדשה.

בשבת ב4 לפנות בוקר התעוררתי להרגשה מוזרה, כאילו שיש שערה שנוגעת בי. אחרי שסיימתי להדחיק את העובדה שזה כלום, הדלקתי את האור ולא ראיתי שום דבר חריג. בפעם השניה פתאום ראיתי ג'וק שעושה רונדלים על המיטה שלי. אז כמובן ששארית הלילה הסתיימה ללא שינה, וכך גם הלילות הבאים.
מצד שני - יש תקווה, שאם לא תהיה לי מע' זוגית עם בן אנוש, תמיד יהיה ג'וק שיסכים לחלוק עמי את יצועי.

במקום שיר

אפרופו חרקים. דיברתי מקודם עם מישהו שהיגר לאוסטרליה, הוא סיפר על האורח שהיה להם בבית.
עכביש ענק ושעיר בגודל של צלחת...
הוא אמר שהעכביש הכי ארסי הוא ההכי קטן והוא מגיע מ... השירותים >.<
בקטע הזה אישתו התחילה לצעוק עליו למה הוא מפחיד אותי XD

queen helen

New member
איכס

גם במזרח היו לי התקלויות לא נעימות עם עכבישי ענק.
דוקא שמעתי שהעכבישים הכי מסוכנים באוסטרליה נמצאים בחורים קטנטנים באדמה, ונפוצים בחצרות של בתים פרטיים.

כן. ככל שהחרק יותר קטן באוסטרליה,

כך הוא יותר ארסי ומסוכן.
כמו שהמדוזה שהכי קטלנית היא בגודל של גג סנטימר (אירוקנג'י).

הבעיה שכל הבתים שיש שם, הם בתים קרקעיים, כך שאין מניעה מחרקי ענק להיכנס אליהם. אימאל'ה!!!!!!

דרוש שם

New member
ואו הרבה זמן לא כתבתי כזה

אז ככה, מעייף אבל סבבה :)
דברים רעים:
אני צריך בחודש הקרוב להיות ב"מרכז" בערב יום אחר יום (יומים בשבוע).. עכשיו אני מצליח לתפוס אוטובוס של חרדים בערב הביתה דרך בני ברק, אבל עד שאני מגיע (בערך 1 וחצי לפנות בוקר) אני לא מספיק לישון הרבה וחייב לצאת שוב... די באסה
+יש המון דוחות מעבדה לכתוב.. וזמן אין
שבוע הבא שולחים אותי ללמוד איזשהו קורס בנושא שאני המומחה הבלתי-מעורער בו (אבל אין לי בו תעודה) היתרון הוא שמקבלים על זה משכורת (שזה די נדיר לעובדי הדרכה במעמדי בקיץ)

דברים טובים

במסגרת הנסיעות לבני ברק מצאתי מקום קטן וחמוד שמכין צ'ולנט חמוד, עכשיו כשמכוונים את שני המזגנים עליך באוטובוס ממש קר, ועושה חשק לצ'ולנט +זה אוטובוס של חרדים, אז התוצאות לא מפריעות להם :)
הרבה חדשים בא-מיניים באיגי, שזה ממש כיף :)
הסיכוי בנוני-גבוהה שתראו אותי במפגש הבא :)

שיר -שמסכם את ההרגשה הכללית שלי השבוע

ברומבית

New member
דנג לינלין |פעמון|

מה שאני זוכרת כרגע, אולי אח"כ משהו יחזור.

[רקע: אני בדרך להתנדב בלעזור לילד בשיעורי בית, וסתם להיות אתו]
ברביעי בבוקר העירה אותי הרכזת של ההתנדבות, והזמינה אותי. היא מסיימת מוקדם אז לא יכולתי להשלים את השינה |פיהוק| (איך אין כזה????)
באתי אליה והכל היה צפוי וחלק. נתנו לי ילד בכתה ב' (עולה ל- או עולה מ- ?), ככה שהחומר יהיה קל

בערב נסעתי להיפגש עם עוד בחור. אחרי כמה דיבורים פזורים, היתה שתיקה ארוכה, ואחריה הוא אמר שהבין ש'אין עתיד' לקשר בינינו. גם כי הוא לא הרגיש "כימיה" וגם כי הוא בקטע של "ישר ולעניין" לזוגיות, ואני רוצה לקחת את הזמן. אני גם לא התלהבתי, אבל כשהוא אמר את זה, זה בכל זאת קצת כאב. אבל זה עבר די מהר ודיברנו בכיף כשהוא ליווה אותי לתחנה. ואז קניתי אוכל

בחמישי התקשרתי לאמא של החניך העתידי שלי, כדי לקבוע ביקור. היא היתה חביבה וגרמה לי להרגיש בנוח

וכמה פעמים כל יום צחקתי על שמות של ספורטאים
ראו כותרת.

והמשכתי עם ההתמכרות ל-SongPop, עם גיחות ל-Draw Something, כולל קלאסיקה מאת אחותי.

שיר בשידוך נפלא עם סרט
http://www.youtube.com/watch?v=iY4APDrl66s

למעלה