סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך עבר השבוע האחרון?
דברים רעים

דברים טובים

משהו מעניין שעשיתם ביום האהבה? (מקווה שלא נגעתי בנקודה רגישה)

ושיר

שולחת מהמחשב בעבודה

כן. כן. אני בעבודה. אני פה מ- 9:00 >.<
ביליתי את הבוקר במעבדה עם עוד מהנדס ששיגע אותי (איש נחמד) ובזכותו יכולתי להתקדם קצת - כי לא היה רישיונות לתוכנה שאנחנו עובדים איתה, והיה לו שני מחברי קסם (אחד לי ואחד לו) שצריך לחבר למחשב ואז לא צריך רישיון להפעיל את התוכנה.
עכשיו חזרתי מהמעבדה להמשיך על המחשב שלי, וכנראה שאחזור שוב למעבדה... מותר לי להיות כאן עד 17:00, אז אני צריכה למהר.

הולך להמשיך להיות לחץ בעבודה.
שלשום היה לנו דיון כשאחד המנהלים הבכירים היה נוכח (מנהל שכולם לא סובלים כי יש לו תגובות מחורבנות ומתנשאות והוא רק דורך על אנשים). שבועיים אני רודפת אחרי אנשים שיעשו בשבילי משהו ששייך לחומרה (על מנת לקדם את המשימות שהם רוצים שיסתיימו בזמן). ושבועיים מתעלמים ממני. באותו דיון העלתי את זה שוב, אז המנהל הבכיר אמר לי "תסתדרי" ואחרי כמה ויכוחים הוא הוסיף "אז תאלתרי".
זה נורא הכעיס אותי. בחייאת, אני מבקשת עזרה וזו התשובה? הלכתי לבוס שלי וסיפרתי לו את אשר היה. הוא הצדיק אותי בכל מובן המילה ואפילו התפלא איך לא קטלתי את הבן אדם בו במקום. טענתי להגנתי שהאידיוט הביא את הילד שלו בן ה- 10 לישיבה כך שנאלצתי להבליג (למרות שקטלתי אותו בעדינות). גם התלוננתי שאני לא מבינה מדוע הוא מביא לישיבה את הילד שלו, ומה הוא מנסה להראות לו בזה? שאם יש לך כח - נצל את ההזדמנות לדרוך על אנשים? בהחלט חינוך לתפארת. הבן שלו ייגדל לא רחוק מהתפוח הרקוב.
בסוף אני עשיתי את המשימה הזו בעצמי, למרות שזה בכלל לא היה בתחום האחריות שלי... אוף! אני לא הולכת לעשות לאחרים את העבודה שלהם כאין לי זמן לשטויות האלה!
(חבל שלא אמרתי לו בישיבה: "נו, אם יש לך זמן פנוי להיות כאן ורק לזרוק מילים של "תסתרו", אז למה שלא אתה תעשה את המשימה הזו?")

הלחץ הוא בעקבות הרישיון של האפליקציות שלנו, וזה חתיכת סרט. לעניין הזה הוקצא אחראי שהוא אחד העובדים הוותיקים בעבודה (אני חושבת שהוא אפילו היה עובד מצטיין). להפתעתי הרבה גיליתי שהוא בן אדם רגיש עם אגו בשמיים מה שגורם לו להרגיש מאויים מכל מי ש"יודע" יותר ממנו. או מאלו שאמורים לבקר את העבודה שלו. הייתי עדה לאחת התגובות האלה של עמיתה אחרת לעבודה שאמורה להיות מבקרת האיכות שלו, ו... הוא פשוט חצוף וגס רוח. אולי הוא לא קילל אבל תוכן הדברים היה פשוט חוצפה שלא ראיתי בחיי.
הוא כל כך פוחד ממנה שהוא לא רוצה שהיא תשאל שום שאלות בישיבה עם עוד אנשים. אחרת, כולם יגלו שהוא לא יודע... אז אתה לא יודע! לומדים! מה הבעיה לאמר "לא יודע"?????

אז זהו, אני ממשיכה לבלות ברבוטה ימים ולילות. אלו הם חיי, איזה כיף.
אין לי שיר

זה מה יש

הראש צוות שלי תחזור עוד שלושה חודשים, ואני מקווה שזה יוריד ממני את הלחץ.
בנתיים, אנסה להסתדר.

queen helen

New member
LOL

שיר מושלם!

מצטרפת לנצנץ - את חייבת לשים לזה גבול, כי אף אחד אחר לא יעשה את זה בשבילך!

אין לי ברירה. יש מחסור בכח אדם... אפילו הבוסית שלי "גרה" בעבודה...
ראש הצוות שלי תחזור עוד שלושה חודשים. אני רק צריכה לשרוד את התקופה הזו.

אבל אני אנסה לשים גבולות לגבי משימות שהן לא שלי.

ברומבית

New member
אני אתקן

"אני אעשה *רק* את המשימות שלי"

ממה שהתרשמתי, גם אלה מעל ומעבר.

ויש ברירה, שהעבודה לא תתבצע ושישרף העולם

רוב הזמן שלי עדיין בעבודה החדשה

אבל בסה"כ כיף לי

אני רוב הזמן יושבת עם הבחור שמעביר אלי את העבודה שלו לחפיפה.
לבחור הזה יש תחביב להקניט אותי כל הזמן.
אז השבוע באחת הפעמים שהוא עשה את זה אמרתי לו: תזהר!
והוא בתגובה ענה לי: תזהרי כשאת מאיימת עלי.
[מדובר בבחור גדול ממדים שעושה כושר על בסיס קבוע ובדיוק ספרו לי קודם איך הוא ריסק לאיזה שכן ערס שלו את כל הלסת, כי הוא עצבן אותו, אז הייתי בטוחה שהוא הולך להגיד לי משהו בקטע של: "האחרון שאיים אלי איבד כמה שיניים". אבל במקום זה הוא אמר את המשפט הבא:]
כשבחורה מאיימת עלי זה בסוף נגמר במיטה. אנחנו עובדים ביחד, לא כדאי לסבך דברים.

הוא הצליח לבלבל אותי עם המשפט הממש לא צפוי הזה, אבל עניתי לו:
זה לא בכל מקרה לא היה קורה, גם אם לא היינו עובדים יחד.

אני מניחה שהוא לקח את זה למקום הפשוט של: אתה לא הטיפוס שלי ולא הבין באמת למה התכוונתי, אבל זה לא נראה לי משנה במיוחד..
כמה ימים קודם, השותף הנוסף שלנו לקיוביק שאל אותי:
אז בתור אישה, מה את אומרת, הגודל קובע או לא?
ואני עניתי: אני אומרת, שאותי זה ממש לא מעניין...

והכל כמובן, ברוח טובה...

את יום האהבה ביליתי עם הבנות וא'.
והאמת שיצא שא' הגיע לכאן ממש במקרה ביום האהבה.

ואם עסקינן בחג האהבה, אז הנה אחד משירי האהבה האהובים עלי ביותר:
your song
(תתעלמו/תריצו את הדקות הראשונות. אם כי זה גם אחד ~הסרטים~ האהובים עלי ביותר
)

לא מבינה למה תמיד אנשים שואלים

אותך שאלות כאלה מגעילות!!!! >.<

איך זה שאצלי אף אחד לא מעיז לפצות פה ככה? בחייאת!

את זוכרת שאני צריכה לעשות לך לוח שנה פמיניסטי

אני חושבת שזה יתאים לקיוביק החדש שלך, במיוחד אם הם תולים גם פוסטרים מזעזעים כמו שהיה לך במקומות העבודה הקודמים.

orald

New member
אולי היא צריכה להפגין יותר תקיפות או משהו...

היא נראית נחמדה מדי לטובתה שלה.

queen helen

New member
אווווווו - יואן מקרגור

בשבילו אני מוכנה להעמיד את הא-מיניות שלי בספק.

השיר לעומת זאת...

את חייבת לשים סוף לסטלבט עליך בעבודה. חבל שהכח אדם לא בצד שלך...

ומנצלש"ת כתבה בנוגע לתמימותם והאידאלים הגבוהים של הגיימרים (גם קשור לנושא).
נראה לי שתאהבי.

יואן מקרגור מטיל בספק גם את הא-מיניות שלי

טוב, נו, נודה על האמת:
גם נראה טוב וגם דביק מרוב רומנטיקה

orald

New member
טוב? יואן מקגרגור זה מדד ל"טוב"?

הוא בהחלט שחקן טוב וחביב, אבל לא מעבר.

מי דיבר על משחק?

והאמת שהתכוונתי לכתוב שבעצם הוא לא מערער על הא-מיניות שלי, כי הוא מוציא ממני את הצד הרומנטי.
יצא לי מחורבש משהו.
ככה זה כשכותבים תוך כדי עבודה...

queen helen

New member
ממש לא דיברתי עליו בתפקיד דביק ורומנטי

וגם לא ראיתי את מולאן רוז', ואין לי שום כוונה כזאת.

אני לא אזכיר את שמות הסרטים שמערערים את הא-מיניות, כי הם יזעזעו קשות את המנהלת, ובטח עוד כמה אנשים.

orald

New member
Trainspotting?

העיקר שלא תדברי על זבלוני הSW החדשים, בעע. :-{

queen helen

New member
בין השאר

עכשיו תנחשי מה הסרט (הישן) השני.

בנוסף, הוא גם עשה סדרות טלביזיה על טיולי אופנועים מדהימים, ורק על זה מגיעה לו תהילת עולם.

על איזה זבלונים דיברת?

אבל אני כן
ואני יכולה לראות את מולן רוז'

סוף.

ואני לא רוצה אפילו לשאול על הסרטים שאת מדברת עליהם

אני מספיק חושבת שהעולם הזה הוא זבל של מקום, אל תהרסי לי את פינת האידיליה היחידה שאני יכולה לקבל - סרטים.

niwo

New member
בנוגע לכתבה

אני זוכר שזו הייתה ממש סנסציה.
אני מכיר את הוולוגרית הזאתי עוד ממזמן, אני חושב שממנה למדתי שורוד היה צבע שהיה מיוחס לבנים במאה ה-19 עד מחצית מהמאה ה-20 ואילו תכלת היה מיוחס לבנות.
בתקופה האחרונה יצא לי לקרוא לא מעט כתבות ופוסטים על הסקסואליזציה שעושים לנשים בקומיקסים של גיבורי העל בארה"ב ובמשחקי וידאו/קונסולות.
אני חושב שיפן ודרום קוריאה הן בין המדינות היחידות שעושות סקסואליזציה ואובייקטיפיזציה הן לנשים והן לגברים (וכן, ישנה גם אובייקטיפיזציה לגברים, והיא רעה, מאוד רעה. וכן, היא באותה רמה כמו שמחפיצים נשים).

הנה כמה פוסטים (באנגלית) לגביי הסקסואליזציה של נשים. הפוסטים עוסקים במציאת קונטרה ובהחפצת גברים במשחקי מחשב כפי שמחפיצים גברים:
http://youbastardpeople.tumblr.com/...-for-the-hyper-sexualized-male-pt-1-idealized
http://youbastardpeople.tumblr.com/post/25343561427/quest-for-the-hyper-sexualized-male-pt-2-so-how
http://youbastardpeople.tumblr.com/post/26336200877/quest-for-the-hyper-sexualized-male-pt-3-nsfw
אני לא אוהב החפצה, לא לכאן ולא לכאן. קצת קשה לי להסכים עם הפוסט השלישי של הכותבת.

orald

New member
רק עכשיו קראתי את הכתבה.

מחכה בקוצר רוח למלחמה"ע השלישית שתמחק כל זכר למין המטומטמם האנושי הזה.

למעלה