אני חייבת להודות שהתגעגעתי לזה
סיכום השבוע במספר מילים - קשה נפשית. לא קל לחזור לעבודה אחרי טיול ובעיקר לא אחרי שחווים את קומיקון
משהו נחמד/מרגיז שקרה השבוע - כולם דאגו להגיד לי כל הזמן כמה הם התגעגעו וכמה הם שמחים שחזרתי, בעיקר השופטת שלי
סדרות השבוע - בדרך לארצות הברית סיימתי לראות את פרינג' (במרתון מטורף של 10 פרקים), חלק מהעונה האחרונה של הסימפסונים והתחלתי עם 90210. נויורק הסתיימה יפה - זאת סידרה ישראלית שגרמה לי להוריד את הכובע מספר פעמים בפני הפקות ישראליות כי היא הוכיחה שוב ושוב שגם אצלנו יודעים לעשות סדרות על רמה. עלי לציין שהפרק של סייק ששודר ביס השבוע היה מחווה לניצוץ (הסרט, לא הספר), בויים על ידי ג'יימס והוא מומלץ בחום.
את סוף השבוע אעביר כרגיל במחשב אבל יש דיבורים על לצאת לסרט מאוחר יותר.
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא - ביום שני יש לנו טיול מטעם העבודה במסגרת "יום בתי הדין" שאמור להיות נחמד.
סרט - ראיתי את ספיידרמן החדש כשהייתי בניו יורק. עלי לציין שכמו שחשבתי מראש לא מדובר בסרט משהו, אלא בסרט ארוך מדי שנותר כל הזמן תחושה של דז'ה וו, אבל לראות סרט על ניו יורק כשאתה בבניו יורק זאת חוויה אחרת
סרטון - סרטון קצרצר של הרגעים הכי טובים של הפאנל של סייק בקומיקון שהכנתי בשביל הפלאפון אבל החלטתי לשתף בערוץ שלי -
http://www.youtube.com/watch?v=PxSYt5twHg8
תמונה - התמונה שמשגעת את כולנו מאז אתמול