סיכום שבועי

riktal

New member
סיכום שבועי

שאלת פתיחה - יש תוכניות לחג?

משהו נחמד שקרה השבוע
תוכניות לשבוע הבא
סדרות השבוע
סרט מומלץ
שיר אהוב
תמונה
סרטון

Ayelet 363

New member
שבת שלום וחג שמח!

שאלת פתיחה - יש תוכניות לחג? ארוחת חג ויום הולדת לחברה.

משהו נחמד שקרה השבוע
תוכניות לשבוע הבא: שמירה.
סדרות השבוע: איך פגשתי את אמא.
סרט מומלץ: גברים בשחור 3. למרות שחלק מהזמן הרגשתי כמו בסרט אימה, והייתי כל כך מותשת שנרדמתי לקראת הסוף כמה פעמים והתעוררתי מהר, שוב שוב.
שיר אהוב: defying gravity והרבה של גלי
תמונה
סרטון

אני פה אני פה!!

יש תוכניות לחג?
טוב קצת מאוחר אני עונה אבל בשישי הייתי עם אח שלי וחברה שלו בארוחת שבועות אצל ההורים שלה, בגלל שבאתי איתם נגררתי ליומהולדת שחברה שלה עשתה בפאב ופספסתי בילוי של חברות שלי..אבל לא נורא היה נחמד..
אתמול ראיתי ת'אירוויזיון עם שני חבריי הגייז אבל די השתעממנו מזה אז לא ראינו הכל..והיום מקווה שאפגש עם החברים ויהיה כיף..כי מה שהיה עד כה היה חביב אבל מצפה ליותר מהסופ"ש הארוך הזה..

משהו נחמד שקרה השבוע:
יצא לי לראות סוף סוף את נושה (זוכרות את איריס?!) ביום הסטודנט בת"א..הגעגועים..לימודים ארורים

תוכניות לשבוע הבא
רחוק מדיי..טוב ת'אמת שיותר קרוב ביום כי היום יום ראשון! אבל עדיין אין לי משהו..לעומת זאת..עוד שבועיים- ההופעה של דייגו!!!!!!!!
סדרות השבוע
וול יצא לי אתמול לראות פרק של איזה סידרה..SN..אני די בדיליי..זה היה פרק 19..לרגע נעצרה נשמתי בסצינה שדין היה במקלחת..קיוויתי שיראו אותו בלי חולצה אבל הם רעים וזה לא קרה..

סרט מומלץ
וואי מלא זמן לא ראיתי סרט טוב..
שיר אהוב
דבוקה קשות לזה איזה כיף שהוא זכה!!!
תמונה- אלונהטללללל מתוקה!
סרטון- חלק מהראיון המשותף של קריסטן ודקס על הסרט החדש שלהם..איזה קורעים!

riktal

New member
אני פה!

שאלת פתיחה - יש תוכניות לחג? - החג עבר לי בסבבה. ביליתי אותו בהמון שעות שינה, צפייה בטלויזיה (אני כבר בפרק 13 של יומני הערפד), וכמובן - המון מחשב. הבאסה היחידה היא שזה החג האחרון עד ראש השנה

משהו נחמד שקרה השבוע - ביום חמישי נשארתי עד מאוחר בעבודה...רגע, זה לא נחמד, זה מעצבן

תוכניות לשבוע הבא - כמעט שאין לי עבודה השבוע - מחר ומחרתיים יש לי דיונים וביום חמישי יש דיון בטחוני שאני לא יכולה להשתתף בו, אז (בתקווה) יהיו לי כמה שעות חופשיות.
סדרות השבוע - רוב הסדרות שלי הסתיימו, אבל (כמו שכתבתי) אני צופה בעונה החדשה של יומני הערפד, TOUCH היה נחמד מאוד, אימה אמריקאית משתפרת עם כל פרק וכך גם מבוקש. אבל מה שהכי משגע אותי זה כמה התאהבתי בנויורק!
סרט מומלץ - ראיתי את גברים בשחור ונהניתי מכל רגע. מומלץ בחום!
שיר אהוב - Glee Cast - Roots Before Branches - מהפרק האחרון של העונה. הקטע שהכי אהבתי היה כשרייצ'ל מגיעה לניו יורק. אני לא יודעת מה יש לי בזמן האחרון אבל אני מתה לחזור לעיר הזאת!

תמונה
סרטון - ג'יימס ודולי מה-UPFRONT EVENT של השנה - http://www.youtube.com/watch?v=Xj1tm867Q7M (הרשת היתה נחמדה הפעם ושחררה לנו את הסרטון כמה ימים אחרי האירוע)

למעלה