סיכום שבועי

ברומבית

New member
באיחור

טובים- מפגש ביישנים (גירוד צבע, ואוכל מגניב שאני בחרתי וגררתי את כולם אליו, חוץ מאחד שסירב לאכול);
מפגש א-מיניים (צחוקים שהקשבתי להם, ואוכל מגניב שלא אני בחרתי)

רעים- אני לא רוצה להעליב אז זה סוד

טוב- קניתי שטויות בחנות יצירה+קשקושים למטבח.

רעטוב- התבלבלתי וטיפול השיניים לא היה בחמישי האחרון - מה שאומר - הוא ביום חמישי הזה

התרשמתי ממישהי על השינוי לטובה בגישה לחיים.

שיר ששמעתי 10 פעמים בטלויזיה -עם הקליפ- ורק כששמעתי כמו שצריך במחשב, התחלתי לאהוב

עונה(באיחור מטורף אבל
)

דברים טובים:

הייתי מיום שישי עד שלשום אצל אמא היה כייף לשם שינוי. החלפתי אווירה ובעיקר מצב רוח .

לא ראיתי את אבא כל הזמן הזה וזה היה מעולה(ל.א ס.ו.ב.ל.ת א.ו.ת.ו
)

דברים רעים:

לקחתי את המחשב לאמא ושם לא הייתה קליטה ובקושי הצלחתי לגלוש וזה היה מבאס. לא שאין לה מחשב פשוט המסן וכ'ד במחשב שלי

גם אצל אמא הרגשתי בריאותית רע אז זה היה מבאס מעט אבל חצי נחמה שאמא זה "אמא"

הפסח הזה מדכא אותי אני שונאת חגים צריך לנקות וכ'ד ואני גרועה בזה. קיצור מדכא.

בדרך לאמא עצר אותי שוטר וטען שנסעתי במהירות מופרזת(WTF כולה 150
) אבל לא נורא מה לעשות.

כעסתי על אותו שוטר כי הרי הכביש היה ריק אז למה לא לנסוע במהירות סבירה . המדינה שלנו חרא! והשוטרים יותר גרוע.

כשנכנסתי לחנייה אצל אמא לא שמתי לב שהרכב של הבן זוג שלה חונה בתוכה ובטעות דפקתי לו אותו

הוא לא כעס עליי אבל שמתי לב שזה הפריע לו בכל זאת רכב חדש שרק שבוע שעבר הגיע מהסוכנות

וואטבר. אני לא ממש סובלת אותו במילא. שימות מצידי.

חזרו הבדיקות דם והבי 12 והסידן צנחו לשיא חדש. וואטבר. קיבלתי אבקה מיוחדת לשים באוכל וכ'ד. מכיוון שאני סובלת מחוסר ספיגה

ונשלחתי לבצע כמה בדיקות אני מאוד חוששת מהם אבל חייב אז חייב. נמאס לי מבדיקות!!

זהו זה השבוע שעבר עליי לצערי או לטובתי.

שיר:http://www.youtube.com/watch?v=rl9ahXxO-LE&feature=my_liked_videos&list=LLLfgo0GIl7bWPlAOt8YoFnw

השיר הזה לא יצא לי מהראש כל השבוע. הוא הזכיר לי דברים מהעבר ומהווה ובכללי זה שיר אהוב עליי.

למעלה