סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך עבר השבוע האחרון?
דברים טובים, דברים רעים?

דברים אחרים...

ושיר

שבוע בבית

בעקבות העובדה שאמא של הגרוש שלי נפטרה בתחילת השבוע, מצאתי את עצמי כל השבוע בבית עם הבנות והפסדתי את המפגש
ואת הצעדה

אבל היום הצלחתי להגיע לצעדה בחיפה והיה מגניב.

רציתי לשתף אתכם בהקשר של הצעדה בכתבה מ-YNET שבה כתוב הדבר הבא:
אחד המשתתפים, הלל חכים, לבש חולצה בהפגנה שעליה נכתב: "לא אנס פוטנציאלי - גבר".

על שיר אני אחשוב בהמשך...

כל הכתבה למי שזה מעניין אותו:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4206725,00.html

queen helen

New member
גם בתל אביב היה אחד כזה

בכלל, הופתעתי לטובה מכמות הגברים שצרחו סיסמאות פמיניסטיות.
למרות שהמכשפה טענה שרובם הגיעו מהסיבות הלא נכונות.

Berethor

New member
כל הסיבות נכונות

סביר להניח שחלקם שם גם כי להם אין אינטרס שנשים ילכו רק כמו בבני ברק או איראן.

k500

Active member
מנהל
היו כמה טרמפיסטים..

ותיקי הפגנות וצעדות שונות שבאים לכל דבר, גם אם זה צעדה למען זכויות היתושים האסיתיים וכדומה.

אהבתי את הירידה על וותיקי ההפגנות שבאים לכל

אני לא בטוח שזה כזה תואר גנאי להיות וותיק הפגנות.
מצד שני, אני לא באמת מפגין על כל דבר, אז אולי אני לא ממש זכאי לתואר :)

גם למצעד הגאווה באים לדעתי יותר צלמים ממשתתפים. אני חושב שזה דווקא טוב. טרמפיסטים או לא טרמפיסטים זה מראה שלהפגנה יש קהל וצלמים זה גם אומר שמי שלא היה בהפגנה יכול להנות ממה שהיה שם (בהנחה שהצלם שווה משהו ולא בא רק כדי לצלם נעלי עקב, מחשופים וחצאיות קצרות)

לא ראיתי את השלט הזה. כנראה

הוא היה כל הזמן מקדימה.

וכל הכבוד שבאת לחיפה

גאה בך!
שכחת לספר שהיינו צריכים לתת הסברים "ראויים" לבנות שלך שראו את המדבקה שהיתה מודבקת לך על החולצה XDDDDD

או, אין לך מושג מה קרה אח"כ בשבת...

הן לא פחות מאשר ערכו סרטונים על שני המדבקות (אני אעלה את זה לפסייבוק למי שחבר שלי...)

והבת הקטנה שלי עמדה מאחורי בדיוק כשראיתי את התמונה של 'השרמוטה הגאה' ומה שאמרתי לך שיקרה אם הייתי מביאה אותה לצעדה פשוט קרה אחד לאחד

לא יודע מהם תסריטי האימים שלך

אבל לדעתי להביא ילדים להפגנות לא אלימות זה שיעור האזרחות הכי טוב שאפשר לתת להם.

דרלינג. מה חשבת שיקרה אם הן

יראו את הסטיקרים????
לא היית צריכה להסתובב עם המדבקות ליידן.

דרוש שם

New member
לימודים ועבודה

תכלס לא היה משהו ממש מיוחד...
לומדים הרבה, עובדים הרבה

שיר:
האמת שאין משהו מיוחד השבוע....

queen helen

New member
השבוע שלי

עבודה ריצה עבודה יוגה עבודה ריצה עבודה יוגה עבודה ריצה עבודה יוגה עבודה ריצה עבודה יוגה עבודה ריצה, עם קמצוץ מפגש פורום, פתיתי צעדת שרמוטות, בתיבול רכיבה על אופניים.
נראה לי שאני מתמכרת לספורט, וזה מפחיד - כי אני מהאנשים ששונאים ספורט. אין לי מושג איך להתייחס למצב החדש.
נכון לעכשיו כל הגוף שלי מרגיש מפורק.
בנוסף נסעתי לירושלים לפגוש מישהי שאחראית לאומללות הקיומית שלי בשלושת החודשים האחרונים. היא דווקא היתה מאד נחמדה.

סיימתי את השבוע עם הרעלת חומוס, והרעלת מתיקות של האחיין
.

בגדול - שבוע טוב.

שיר

"לא זה לא! איזה חלק מה 'לא' לא הבנת עד לפה!"

כמובן שהייתי בשתי צעדות הרמוטות.
בת"א: עם קוויני ו-K500 - היה ממש כיף. והיו הרבה אנשים יחסית למחאות מסוג זה. כך שיצאתי ממש מתרשמת לטובה. הבעיה שהכל 50 מטר, הם היו עוצרים. וזה הרס לי את שרירי הרגליים והם נתפסו כבר בחצי מהדרך. אני לא רגילה ללכת שני מטר ולעצור, ואז שוב שני מטר ושוב לעצור. זה גם חירפן אותי מנטלית XD
בחיפה: עם נצנץ, ופגשנו חברה משותפת שמזמן לא ראינו. היה גם כיף. זיהיתי את דובר הקהילה הגאה החיפאי שהיה גם בת"א. בחור מקסים ומצחיק ומאוד, אנרגטי ופעלתן שזיהה את נצנץ כשהיא העבירה את ההרצאה על א-מיניות בקהילה הגאה בחיפה (אותי הוא לא זיהה למרות שישבתי לידו!!!!). היה כיף להיות במחיצתו. לצערי הצעדה של חיפה היתה מאוד אנמית ומסכנה. אבל שיהיה, לפחות זה היה סוג של מפגש חברים

בצעדה בת"א, כשהגענו כבר לכיכר רבין נטשנו כי נרו, ברומבית הגיעו וחיכו לנו ליד הבית של קוויני. אז מהר הלכנו לקנות אוכל - טעים!!!!!!!!!!!!!!
ואז הגענו למפגשון החמוד והצנוע, והעברנו הרבה צחוקים ודחקיות. וסוף סוף ראינו את מקמיקא!!!

מקמיקא! אתה בא לצעדת השרמוטות הבאה!!!! אתה שומע?!?!?
אה, ושכחתי לספר שהתקשנו לנצנץ ועבדנו עליה ש"דרוש שם" גם הגיע, אז אמרנו לה שהוא הביא שוקולד מריר 100% והיא שאלה מה "מה הוא הגיע" ואני עניתי 'כאילו מרחוק' בקול יותר באסי :"אני כאן!" - מסתבר שזה שיכנע אותה XD.
קיצר, קיוויתי שלמחרת היא תשאל אותו "איך היה במפגש" והוא לא יבין מה היא רוצה ממנו ואז היא תעשה לעצמה פאדיחות. אבל היא לא שתפה פעולה, ובמצעד נאלצתי לאמר את האמת...

השבוע היה די מלחיץ ולא ברור.
מסתבר שראש הצוות שלי חטפה איזו בעיה שכנראה קשורה להריון (חודש שמיני, אוטוטו תשיעי). העיניים שלה התחילו לראות מאוד מטושטש, והרופאים לא מצאו את הסיבה. משום כך היא לא יכלה להגיע יותר לעבודה. יש לנו בוסית חדשה (מעליה) שהצטרפנו אליה בחודש האחרון, אבל היא כל כך עסוקה שאפילו לא טרחה לזמן אותנו לשיחת הכרות, כך שמבחינתנו היא לא ממש "קיימת".
ולכן הצוות שלנו נשאר די לבד ונטוש בלי מישהו שינהל אותו.
הקטע המצחיק הוא:
אנחנו צוות של שני סטודנטים, מהנדס צעיר, מהנדסת פחות צעירה (השכנה של נצנץ), ואני, מהנדסת הכי וותיקה (אה, ושני ברזילאים שעובדים בברזיל).
המהנדס הצעיר, שבזמנו הצטרף כסטודנט ואחרי שסיים את התואר המשיך במשרה מלאה, הוא בחור שכולו "חשיבות" ואוהב "לנהל" אחרים (בד"כ אין לו מושג מה הוא עושה), והוא מסוג האנשים שמדבר הרבה על "מה שהוא עשה" כשבסוף מתברר שאת הרוב מישהו אחר עשה בשבילו והוא רק לקח את הקרדיט.
הוא דיבר עם הראש צוות שלי (בסמסמים) ושאל מה לעשות כשהיא לא נמצאת והיא אמרה לו "אז תקחו את המושכות לידיים". והוא חשב שהיא מתכוונת שהוא יחליף אותה XD
ואז פתאום המהנדסת הפחות צעירה באה אלי ומתלוננת שהוא פתאום ניגש אל חברי הצוות והתחיל לנהל אותם ולשאול מה הם עושים ולתזמן אותם. ואני, לא היה לי מושג מה קורה, כי מישום מה הוא לא בא "לנהל" אותי (אולי הוא פחד שאני אצחק עליו ואזרוק אותו מהחלון).
בסוף הכל בא על מקומו בשלום כשזה הגיע לראש הצוות שלנו, והיא מיד אמרה שלא לזה התכוונה, אלא שכל אחד יהיה אחראי על המשימות שלו. וכמובן שאח"כ שהתחלנו להריץ בדיחות על זה (מאחורי הגב שלו, כמובן) XDDDD

לכאורה ראש הצוות היתה אמורה כבר לצאת לחופשת לידה בעוד חודש, אז נראה שהיא הקדימה. מה שבא לנו בהפתעה מכיוון שאין לנו עדיין ראש צוות! ואסור לה לצאת לנופש לפני שהיא לא מצאה מחליפה!!! שתתייבש לה! גרררר!

אין לי שיר

למעלה