"לא זה לא! איזה חלק מה 'לא' לא הבנת עד לפה!"
כמובן שהייתי בשתי צעדות הרמוטות.
בת"א: עם קוויני ו-K500 - היה ממש כיף. והיו הרבה אנשים יחסית למחאות מסוג זה. כך שיצאתי ממש מתרשמת לטובה. הבעיה שהכל 50 מטר, הם היו עוצרים. וזה הרס לי את שרירי הרגליים והם נתפסו כבר בחצי מהדרך. אני לא רגילה ללכת שני מטר ולעצור, ואז שוב שני מטר ושוב לעצור. זה גם חירפן אותי מנטלית XD
בחיפה: עם נצנץ, ופגשנו חברה משותפת שמזמן לא ראינו. היה גם כיף. זיהיתי את דובר הקהילה הגאה החיפאי שהיה גם בת"א. בחור מקסים ומצחיק ומאוד, אנרגטי ופעלתן שזיהה את נצנץ כשהיא העבירה את ההרצאה על א-מיניות בקהילה הגאה בחיפה (אותי הוא לא זיהה למרות שישבתי לידו!!!!). היה כיף להיות במחיצתו. לצערי הצעדה של חיפה היתה מאוד אנמית ומסכנה. אבל שיהיה, לפחות זה היה סוג של מפגש חברים
בצעדה בת"א, כשהגענו כבר לכיכר רבין נטשנו כי נרו, ברומבית הגיעו וחיכו לנו ליד הבית של קוויני. אז מהר הלכנו לקנות אוכל - טעים!!!!!!!!!!!!!!
ואז הגענו למפגשון החמוד והצנוע, והעברנו הרבה צחוקים ודחקיות. וסוף סוף ראינו את מקמיקא!!!
מקמיקא! אתה בא לצעדת השרמוטות הבאה!!!! אתה שומע?!?!?
אה, ושכחתי לספר שהתקשנו לנצנץ ועבדנו עליה ש"דרוש שם" גם הגיע, אז אמרנו לה שהוא הביא שוקולד מריר 100% והיא שאלה מה "מה הוא הגיע" ואני עניתי 'כאילו מרחוק' בקול יותר באסי :"אני כאן!" - מסתבר שזה שיכנע אותה XD.
קיצר, קיוויתי שלמחרת היא תשאל אותו "איך היה במפגש" והוא לא יבין מה היא רוצה ממנו ואז היא תעשה לעצמה פאדיחות. אבל היא לא שתפה פעולה, ובמצעד נאלצתי לאמר את האמת...
השבוע היה די מלחיץ ולא ברור.
מסתבר שראש הצוות שלי חטפה איזו בעיה שכנראה קשורה להריון (חודש שמיני, אוטוטו תשיעי). העיניים שלה התחילו לראות מאוד מטושטש, והרופאים לא מצאו את הסיבה. משום כך היא לא יכלה להגיע יותר לעבודה. יש לנו בוסית חדשה (מעליה) שהצטרפנו אליה בחודש האחרון, אבל היא כל כך עסוקה שאפילו לא טרחה לזמן אותנו לשיחת הכרות, כך שמבחינתנו היא לא ממש "קיימת".
ולכן הצוות שלנו נשאר די לבד ונטוש בלי מישהו שינהל אותו.
הקטע המצחיק הוא:
אנחנו צוות של שני סטודנטים, מהנדס צעיר, מהנדסת פחות צעירה (השכנה של נצנץ), ואני, מהנדסת הכי וותיקה (אה, ושני ברזילאים שעובדים בברזיל).
המהנדס הצעיר, שבזמנו הצטרף כסטודנט ואחרי שסיים את התואר המשיך במשרה מלאה, הוא בחור שכולו "חשיבות" ואוהב "לנהל" אחרים (בד"כ אין לו מושג מה הוא עושה), והוא מסוג האנשים שמדבר הרבה על "מה שהוא עשה" כשבסוף מתברר שאת הרוב מישהו אחר עשה בשבילו והוא רק לקח את הקרדיט.
הוא דיבר עם הראש צוות שלי (בסמסמים) ושאל מה לעשות כשהיא לא נמצאת והיא אמרה לו "אז תקחו את המושכות לידיים". והוא חשב שהיא מתכוונת שהוא יחליף אותה XD
ואז פתאום המהנדסת הפחות צעירה באה אלי ומתלוננת שהוא פתאום ניגש אל חברי הצוות והתחיל לנהל אותם ולשאול מה הם עושים ולתזמן אותם. ואני, לא היה לי מושג מה קורה, כי מישום מה הוא לא בא "לנהל" אותי (אולי הוא פחד שאני אצחק עליו ואזרוק אותו מהחלון).
בסוף הכל בא על מקומו בשלום כשזה הגיע לראש הצוות שלנו, והיא מיד אמרה שלא לזה התכוונה, אלא שכל אחד יהיה אחראי על המשימות שלו. וכמובן שאח"כ שהתחלנו להריץ בדיחות על זה (מאחורי הגב שלו, כמובן) XDDDD
לכאורה ראש הצוות היתה אמורה כבר לצאת לחופשת לידה בעוד חודש, אז נראה שהיא הקדימה. מה שבא לנו בהפתעה מכיוון שאין לנו עדיין ראש צוות! ואסור לה לצאת לנופש לפני שהיא לא מצאה מחליפה!!! שתתייבש לה! גרררר!
אין לי שיר