סיכום שבועי

מי! מי החוצפנית שהבריזה

לך כשנדחה מצעד השרמוטות! חוצפניה שכמוה! מהר תבטלי את החברות שלך איתה!!!!

אני רואה שמתים עליך שם בעבודה. איפה ימצאו שק אגרוף שמוכן לחטוף כל דבר מהבסו שול. רק מה שמפליא אותי, זה שתמורת ההתעללות הזו את מקבלת בונוסים והעלאה במשכורת. אני מקווה שאת מודעת לעובדה שזה לא ככה בד"כ

אז מזל טוב! על ההעלאה, בונוס, מגפיים וכמובן - מייק-אפ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מילא להבריז, אבל מי הפריע לך לישון????

על זה ~באמת~ צריך לבטל חברות...

מצד שני, אני לא נוטה להיות חברה של מי שזורק אותי מהמיטה לפני 8...
והיתה איזו חברת פורום שעשתה לי את זה השבוע ועוד אחרי שהלכתי לישון אחרי 2 בלילה!
אז החברה של מי את חושבת גרועה יותר?
שלי או שלך?

orald

New member
סיכום.

דברים טובים ורעים:

התחלתי עבודה חדשה אז יש סיכוי שאוכל לשלם את החשבונות בחודש הבא. העבודה היא לא משהו נפלא, אבל לא זכור לי מתי כן עבדתי במשהו שנהניתי ממנו באמת. יש רגעים יותר נחמדים ואפילו מבדרים אבל, מפעם לפעם.
כנראה אנסה להשיג עבודה חלקית נוספת, להשלמת ההכנסה, אם אמצא.

מתגעגעת מאד לחברה למרות שעזבתי אותה וחזרתי לנשר רק ביום ראשון. השבוע היא תבוא לביקור של כמה ימים, ואני מצפה לכך בקוצר רוח. הביקור ייפול גם על מפגש הפורום המתוכנן, אז לא אגיע, כמובן.

היה לי ריב קשה עם ידידה של החברה, ומכיוון שהחברה מתארחת אצלה כרגע המצב רגיש ועלול לפגוע בה. הכל נבע מאי הבנה והדרך המיוחדת של הידידה הזו להיפגע מכל דבר שהיא רוצה להיפגע ממנו, והאהבה שלה להזכרת הדבר ללא הפסקה, כמו גם זיכרון סלקטיבי במיוחד. אני לא אוהבת להתנצל על מה שלא עשיתי, אבל עשיתי זאת בכל אופן, למרות שהבהרתי לה טוב שזו הייתה אי הבנה ולא הייתה לי כוונה לפגוע בה.
היא, כמובן, אוהבת להעליב חופשי, בעיקר את החברה, אבל חס וחלילה שהיא תודה בכך. בסופו של דבר נראה שהשלמנו/שומרות על הפסקת אש.
היום היא כבר תריב מחדש עם החברה, כמו שהיא כבר אמרה. לא שזו הפתעה, אני מתפלאת עדיין איך הן לא נפרדו עד עכשיו, עם מערכת יחסים משוגעת כמו שלהן.

ביום שישי בבוקר נפגשתי עם שני בחורים להתחלת משחק תפקידים(World of Darkness, למי שמתעניין). זו מערכת משחק חדשה לגמרי בשבילי, אז אני עדיין צריכה ללמוד על עולם המשחק והמכניקה, אבל גם לשחקן האחר זה חדש, אז אני לא לבד בזה.
היה כיף לשחק וללטף את הכלב של השחקן השני, ממש חמוד, ובסוף הוא נרדם מאחורי וזז תוך כדי חלום.
הייתי מאד עייפה אחרי 4 שעות שינה, אבל שמרתי על מספיק ריכוז דרך ההסברים של המנחה שהיה מנוסה יותר לגבי המשחק.
בסופו של המפגש, שנועד להיכרות והסברים, יצאתי מהארון בפניהם כטראנסית, כי אני יודעת שבשלב כלשהו העניין יעלה(אני לא ממש בארון לגבי זה עם אנשים שחולקים איתי יותר ממשפט אחד), ועדיף לגלות כבר בהתחלה על דעות קדומות של חברים חדשים.
לא היו להם בעיות עם זה, כמו שציפיתי, ואחד מהם גם הומוסקסואל(לא שזה משנה באמת, האקס ההומו שלי ככל הנראה קצת טראנספוב, ולא חסרים טראנספובים בקהילה הגאה), אז בכלל היה לנו דיון נחמד על נטיות ומגדרים בדרך חזרה.

הכנתי מרק ירקות(על בסיס עדשים ירוקות, בעיקר) ויצא ממש טעים. ויש לי כמות שתספיק לי לכל השבוע, עד שהחברה תבוא ונבשל משהו ביחד.

סיימתי השבוע את האבחונים הפסיכולוגיים שלי כהכנה לטיפול פסיכולוגי קבוע, עד כמה שזה יעזור בכלל. לפחות זה מאחורי.

שיר.
לא משהו חדש, רק אחד מהשירים שהחברה הקדישה לי השבוע בפייסבוק. היא גם נורא מתגעגעת אלי ומאד רומנטית ומתוקה.

נרו2

New member
לאחי נולדו 3 שלישיית בנות....

לפני שבועיים וחצי בערך. (ללא טיפולים). ביום ראשון הלכתי לראות אותן והיה כל כך כיף.
עושה לי חשק לעשות לי גם גירסה קטנה שלי...

למעלה